.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ «ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»

(στη Νεοελλάδα της Μανωλάδας και των απανωτών «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων)

  (Με  αφορμή το λουτρό αίματος γυναικοπαίδων που προκαλεί αυτές τις ημέρες -και για πολλοστή φορά-   η σιωνιστική μάνα  του Ναζισμού, δεν κρατήθηκα να μην αναδημοσιεύσω ένα παλιότερο, από τον Ιούνιο του 2013)

  
 Η είδηση (από εδώ: http://www.inews.gr/225/i-protasi-nomou-tis-nd-provlepei-tin-poinikopoiisi-tis-arnisis-tou-olokaftomatos.htm):
    Πρόταση νόμου τεσσάρων άρθρων με προσθήκες στο νόμο του 1979 φέρνει η ΝΔ στη Βουλή και θα αφορά στην ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος καθώς και τα εγκλήματα ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί από τα διεθνή και ελληνικά δικαστήρια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για το ρατσισμό, ο νόμος δηλαδή 927/1979 του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι επαρκής για την αντιμετώπιση των φαινομένων ρατσιστικής βίας, εκτίμηση η οποία επιβεβαιώθηκε και με το σχετικό πρακτικό της ΚΕΝΕ. Η απάντηση λοιπόν του Πρωθυπουργού στον οποίο έχει ασκηθεί έντονη κριτική τις τελευταίες μέρες με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έρχεται με τη μορφή πρότασης νόμου με προσθήκες στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο. Ο Αντώνης Σαμαράς σηκώνει το γάντι στους εταίρους του καλώντας τους να ψηφίσουν ενώ κύκλοι της Συγγρού εκτιμούν ότι όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής θα υπερψηφίσουν την πρόταση. «Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κόμμα που δεν θα ψηφίσει κατά του ναζισμού και του ολοκαυτώματος», τόνισαν χαρακτηριστικά. Της πρωτοβουλίας αυτής Σαμαρά προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο στο οποίο πρωτοστάτησε και το εβραϊκό λόμπι, αρχικά με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Ρόναλντ Λόντερ που εξέφρασε την απογοήτευσή του για την άρνηση Σαμαρά να στηρίξει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και στη συνέχεια και με ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος που καλεί «όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος». Στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκτιμάται πως με την κίνηση αυτή η ΝΔ απαντά στους επικριτές της που την εξομοιώνουν με την Χρυσή Αυγή ενώ ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός θα εμφανίζεται συνεπής ως προς τις διαβεβαιώσεις που μόλις τον Μάρτιο είχε δώσει στην εβραϊκή κοινότητα όταν βρέθηκε στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.




    ΟΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
  Κατ’ αρχήν ο όρος «ολοκαύτωμα» προέρχεται από την Βίβλο, όπου χρησιμοποιείται κάθε λίγο και λιγάκι αφορώντας στις ιουδαϊκές μαζικές ζωοθυσιαστικές πρακτικές κυρίως του Σαββάτου και των νουμηνιών. Προέρχεται  δηλαδή από την ιουδαϊκή θρησκεία, είναι δηλαδή όρος εξ΄ολοκλήρου θεολογικός. Έτσι δεν μπορεί να  είναι τυχαίο που επιλέχθηκε για να ονοματίσει ένα γεγονός, ή «γεγονός»: τα συνειρμικά, συγκινησιακά κ.λπ. αποτελέσματα που έχουν οι θεολογικοί όροι όταν διοχετευθούν έντεχνα στη λαϊκή χρήση είναι από τα πλέον διαπιστωμένα. Αυτά αποτελούν εξάλλου θεμελιώδες ζητούμενο της προπαγάνδας. 
  Εν προκειμένω ο διωγμός των εβραίων από τον ναζισμό επιχειρείται να παρουσιαστεί σαν μια μεγαλειώδης θυσιαστική (υπερ)εκατόμβη. Το γιατί θα το δούμε πιο κάτω.
   Αυτό και μόνο (δηλαδή η χρήση θεολογικής ορολογίας εκεί όπου θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί η επιστημονική ιστοριογραφική, π.χ. διωγμός, μαζική εξόντωση, γενοκτονία, εθνοκάθαρση κ.λπ.) θα έπρεπε λοιπόν να βάζει σε υποψίες. Ή μήπως η επιστημονική ορολογία δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην υπό εξέτασιν περίπτωση, αφού (σε αντίθεση με τη θρησκεία) στην επιστήμη αυτό που δηλώνεται πρέπει και να αποδεικνύεται;


    Αλλά υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να υποψιάζεται κάποιος. Η «άρνηση» του «ολοκαυτώματος» των εβραίων κατά τη διάρκεια το δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, προφανώς αποκαλείται έτσι σε αντιδιαστολή με κάποια αντίστοιχη «κατάφαση». Οι χαρακτηριζόμενοι ως «αρνητές του ολοκαυτώματος» δεν είναι ωστόσο κάποιοι που έχουν απλώς αντίθετη άποψη από κάποιους άλλους «καταφάσκοντες»: ο όρος «αρνητής» είναι επίσης όρος θεολογικός (και ο θεολογικώς αντίθετός του είναι ο όρος «ομολογητής»). Π.χ. στον μεσαίωνα, η εκκλησία αποκαλούσε με αυτόν τον τρόπο όσους δεν δέχονταν την ανάσταση του εβραίου ραββίνου Τζεσουά, ή την μεταθανάτια επιβίωση της ψυχής, ή την ανάσταση των πτωμάτων κατά τη λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία, ή τη μεταφυσική δύναμη της λεγόμενης Θείας Ευχαριστίας κ.λπ..
   «Αρνητής» του τάδε ή του δείνα άρθρου της χριστιανικής πίστης υπήρξε  η συνήθης και πιο πολυφορεμένη κατηγορία που απαγγελόταν στις μεσαιωνικές θρησκευτικές δίκες (βλ. ενδεικτικά την εξαιρετικά λεπτομερή Ιστορία της Αθεΐας του Ζωρζ Μινουά, εκδόσεις Νάρκισσος, Αθήνα 2007). Ο όρος «αρνητής» χρησιμοποιείται φυσικά και σήμερα από την εκκλησία. Απλώς η έμφαση σε αυτόν έχει πλέον ατονήσει λόγω του ότι η εκκλησία στον δυτικό κόσμο έχει απωλέσει μεγάλο μέρος της δύναμής της, προς όφελος των κοινωνικών (=κοσμικών) θεσμών: σήμερα η χριστιανική εκκλησία δεν μπορεί να σύρει κάποιον στα δικαστήρια επειδή αυτός αρνείται κάποια επί χιλιετίες θεωρούμενα ως «αποδεδειγμένα» γεγονότα όπως π.χ. η λεγόμενη άμμωμος σύλληψη.
   Υπό την θεολογική χρήση που του έχει επιφυλαχθεί, ο όρος «αρνητής» δεν είναι λοιπόν απλός χαρακτηρισμός  όσων φέρουν μια εξίσου απλώς διαφορετική, ή αντίθετη άποψη, αλλά αποτελεί  απροκάλυπτα και εκ προθέσεως, στιγματισμό και μάλιστα ξεκάθαρα μεσαιωνικού, ιεροεξεταστικού τύπου.
   Αποδεικνύεται λοιπόν με ιστορικά επιχειρήματα ότι η  «συζήτηση» περί «ολοκαυτώματος» έχει δρομολογηθεί ώστε να διεξάγεται με θεολογικούς όρους, κάτι που όταν συμβαίνει παραπέμπει διαπιστωμένα σε μεσαιωνικές θρησκευτικές δίκες και άρα όχι σε διαλογική διαδικασία στα πλαίσια μιας δημοκρατίας (όπως κι αν την εννοεί κάποιος) κ.λπ..

    Αλλά υπάρχουν ακόμα λόγοι για να εξακολουθήσει να υποψιάζεται κάποιος.
Η αντιμετώπιση της άλλης άποψης (και συγκεκριμένα των κάθε είδους «αρνητών») ως να βρισκόμασταν σε θρησκευτικό δικαστήριο, όπου απαγγέλονται κατηγορίες ενώπιον ενός ακροατηρίου, το οποίο είναι έτσι προϊδεασμένο ώστε ελάχιστα να διαφέρει από όχλο,  είναι κάτι που δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με ειλικρινή προσπάθεια προσέγγισης και αναζήτησης της αλήθειας. Μια τέτοια διαδικασία δεν μπορεί να έχει σχέση ούτε καν έστω με αυτό που είθισται να αποκαλείται  «τίμια δίκη» αστικού τύπου. Όταν λοιπόν η ετυμηγορία είναι περίπου προαποφασισμένη (και μάλιστα σε αυτό έχει επιστρατευθεί και η «κερκίδα» των φανατικών), όταν η «άρνηση του ολοκαυτώματος» (δηλαδή μια άποψη) επιχειρείται να γίνει, ή (σε πολλές χώρες) έχει ήδη γίνει ... ποινικό αδίκημα, τότε κανείς δεν έχει υποχρέωση να σεβαστεί το «σεβαστό δικαστήριο». 

                                          
    
    Μια κλασική (μεσαιωνική;) περίπτωση αναπάντητου και απαγορευμένου (σε πολλές χώρες) βιβλίου: «Δεν έχω άλλο τρόπο υπερασπίσεως από το να κάνω τον κόσμο να διαβάσει αυτό που έγραψα, και που αυτοί δεν διάβασαν. Θεωρώντας πάντα τη φιλοσοφία, την ιστορία ή την θεολογία όχι ελεύθερο επάγγελμα αλλά μάχη του ανθρώπου εναντίον όλων των φονταμενταλισμών, υπερασπίστηκα: τον Μαρξ έναντι μιας Σοβιετικής Ένωσης, τον Ιησού έναντι κάθε εξουσιαστικής θεολογίας, το Ισλάμ έναντι του ισλαμισμού και της προδοσίας των ηγεμόνων, τους μεγάλους Εβραίους Προφήτες έναντι του φυλετικού σιωνισμού» (Ροζέ Γκαρωντύ).    


     ΠΕΡΙ «ΑΡΝΗΤΩΝ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ
   Αλλά τί λένε τέλος πάντων αυτοί οι «αρνητές του ολοκαυτώματος»; Και πρώτα από όλα τί σόι άνθρωποι είναι;
   Ας πάρουμε τον κυριότερο –και, απ' ό,τι φαίνεται, τον ενοχλητικότερο-  από αυτούς. Πρόκειται για τον γάλλο Ροζέ Γκαρωντύ (1913-2012). Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι ο Γκαρωντύ λόγω της συμμετοχής του στην γαλλική εθνική αντίσταση υπήρξε επί τρία σχεδόν χρόνια αιχμάλωτος σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Υπήρξε επίσης επί σαράντα χρόνια εκ των σημαντικοτέρων στελεχών του γαλλικού  Κ.Κ. (διαγράφτηκε το 1970 λόγω της αντίθεσής του στην ρωσική εισβολή στην Τσεχοσλοβακία και στον επανακάμψαντα σταλινισμό). Υπήρξε ακόμα και θρησκευόμενος: πέρασε τόσο από τον χριστιανισμό, όσο και από τον ισλαμισμό. 
    Λόγω αυτών των ιδεολογικών του μετατοπίσεων πολλοί του έχουν καταλογίσει  από «αμφιλεγόμενο» χαρακτήρα έως «τρικυμία εν κρανίω» και αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά (φυσικά ο συνήθης τρόπος για να αποφύγεις να απαντήσεις σε κάποιον, στον οποίο αδυνατείς να απαντήσεις, είναι να τον βγάλεις τρελό -τακτική που χρησιμοποιήθηκε τόσο από την εκκλησία στον μεσαίωνα, όπου οι θεωρούμενοι ως τρελοί και δαιμονισμένοι παραδίδονταν στην πυρά, όσο και από τον «αντιφασίστα» σταλινισμό στη Ρωσία, όπου κλείνονταν στα ψυχιατρεία, ή στα κάτεργα). 
   Ωστόσο αυτές οι ιδεολογικές μεταλλαγές του Γκαρωντύ δεν πρέπει να ξενίζουν τόσο (όσο, τέλος πάντως, προσποιούνται οι μαρξιστές ομολογητές του "ολοκαυτώματος" ότι τους ξενίζουν): ο μαρξισμός είναι  ως γνωστόν μια ιουδαιογενής αίρεση (έστω και επιστημονικοφανής: είναι μεσσιανικός, χιλιαστικός, εσχατολογικός, δογματικός, έχει τα "ιερά βιβλία" του, τις προφητείες του, τις "αιώνιες" αλήθειες του, τα ιερατεία του και τα ποίμνια των ακολουθητών τους κ.λπ.), όπως άλλωστε ο χριστιανισμός και ο μουσουλμανισμός. Οι ιδεολογικές «μεταγραφές» μεταξύ ομοειδών θρησκευτικών (και όχι μόνο) αιρέσεων δεν είναι ντε κάτι τόσο ασύνηθες... Εξάλλου οι περισσότεροι μαρξιστές, τόσο στον δυτικό, όσο και στον ισλαμικό κόσμο (μεταξύ των οποίων αρκετοί από τους πιο λάβρους επικριτές τού Γκαρωντύ)  είναι κατεξοχήν θεοφοβούμενοι άνθρωποι (και μάλιστα στην Ελλάδα πρόκειται συνήθως για κλασικούς χειροφιλητές και σφουγγοκωλάριους επισκόπων). Ένας από τους πιο τυπικούς θρησκευόμενους (χριστιανούς, ή μουσουλμάνους) μαρξιστές υπήρξε λοιπόν και ο Γκαρωντύ. Εν πάσει περιπτώσει το μόνο σίγουρο είναι ότι ενας άνθρωπος με τέτοια ιδεολογική διαδρομή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στα σοβαρά ως φιλοχιτλερικός, ή ... «αντισημίτης» (άλλος όρος / πιπίλα τής σιωνιστικής προπαγάνδας που προσπαθεί να παρουσιάσει τον αντισιωνισμό σαν ρατσισμό εναντίον των σημιτικών λαών εν γένει, ώστε να τους προσεταιριστεί - αντισημίτες, και μάλιστα αιμοσταγείς, είναι οι σιωνιστές του κράτους του Ισραήλ, που έχουν αιματοκυλήσει επανειλημμένα τη γύρω περιοχή).

   Αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο τον Γκαρωντύ να μιλήσει: “Έχοντας εκδώσει, για περισσότερο από μισόν αιώνα, τα έργα μου στους μεγαλύτερους γαλλικούς εκδοτικούς οίκους, αναγκάζομαι σήμερα να εκδώσω μόνος μου, εξόδοις του συγγραφέως, αυτή την ανθολογία της σιωνιστικής αιρέσεως διότι, από το 1982, έθιξα ένα ταμπού: την κριτική τής ισραηλινής πολιτικής πού προστατεύεται πλέον από τον ανόσιο νόμο Γκαιϋσσό - Φαμπιούς της 13ης Ιουλίου 1990, ο οποίος επαναφέρει στην Γαλλία το «αδίκημα της γνώμης» της Δευτέρας Αυτοκρατορίας, καλύπτοντας με ένα καταπιεστικό νόμο την έλλειψη επιχειρημάτων.
   Για τον λόγο αυτό, οι βιβλιοπώλες που εννοούν να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους, πρέπει να δώσουν τις παραγγελίες τους στο «Ρουμανικό Βιβλιοπωλείο των Παρισίων» το όποιο δέχθηκε να στεγάση αυτή την έκδοση, όπως έκανε και τον καιρό του Τσαουσέσκου όταν βασίλευε — αλλού, όχι στην Γαλλία — η «μοναδική σκέψη» και η πνευματική τρομοκρατία.”


                       
    
     (Β)ρωμηός «αρνητής του ολοκαυτώματος» (κατά το «μιλάνε όλοι μιλάνε κι οι κώλοι»).
     Είναι το πιο απολαυστικό ξεβράκωμα για την αυτοαποκαλούμενη «δημοκρατία», που ένα βιβλίο σαν τους Θεμελιώδεις Μύθους της Ισραηλινής Πολιτικής του μαρξιστή και φιλοεβραίου Ροζέ Γκαρωντύ, βρήκε καταφύγιο σε φασιστικό εκδοτικό οίκο, αφού κανείς «προδεφτικός» εκδότης δεν το τόλμησε. Μετά οι σεμνότυφοι «δημοκράτες» μας διαρρηγνύουν σαν άλλοι ιουδαϊσκοι τα ιμάτιά τους μπροστά στην συνεχή άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα (που κι αυτός δηλώνει «αρνητής του ολοκαυτώματος» - εδώ άλλωστε βρωμηοί πρωθυπουργοί έφτασαν να δηλώσουν μέχρι και «αντιεξουσιαστές»...

 
    Εν προκειμένω το «αδίκημα της γνώμης» του Γκαρωντύ αφορά στην δημόσια μή αποδοχή της γενοκτονίας των εβραίων από τους Ναζί. Συγκεκριμένα δεν αμφισβητεί ότι οι ναζί, μεταξύ των άλλων κοινωνικών ομάδων που εξεδίωξαν (όπως αριστερούς, αναρχικούς, τσιγγάνους, ή άλλους «φυλετικά κατώτερους», ομοφυλόφιλους, καλλιτέχνες κ.λπ.) έδειξαν μια «προτίμηση» στους εβραίους. Αμφισβητεί όμως ότι ο Χίτλερ προετοίμαζε μια θανατηφόρα «τελική λύση» για το «εβραϊκό ζήτημα», ότι υπήρξαν «θάλαμοι αερίων» όπου εξοντώνονταν μαζικά οι εβραίοι, καθώς και τον διαδεδομένο αριθμό των έξι εκατομμυρίων εβραίων θυμάτων του ναζισμού. Ειδικά οι θάλαμοι αερίων αποδεικνύονται ως μεταπολεμική επινόηση για να δικαιολογηθεί ο παντελώς αυθαίρετος αριθμός των έξι εκατομμυρίων νεκρών του  «ολοκαυτώματος». 
    O Γκαρωντύ αμφισβητεί τον σιωνιστικό μύθο της γενοκτονίας αφού ελάχιστα μόλις χρόνια μετά από αυτήν, οι «γενοκτονημένοι» ίδρυσαν ένα από τα ισχυρότερα και πιο επεκτατικά και αιμοσταγή κράτη στον κόσμο. Η γνώμη του είναι ιδιαίτερα «ενοχλητική» αφού προέρχεται από μέλος της γαλλικής εθνικής αντίστασης, τρόφιμο ναζιστικών στρατοπέδων, μαρξιστή κομμουνιστή και κυρίως δηλωμένο φιλοεβραίο, ο οποίος μιλάει σαφώς εκ των έσω.
   Κι όλα αυτά με μια επιχειρηματολογία, η οποία έχει μείνει εντελώς αναπάντητη από τους επικριτές/διώκτες του.  
    Το ξαναλέμε: όλα αυτά με μια επιχειρηματολογία, η οποία έχει μείνει εντελώς αναπάντητη από τους επικριτές/διώκτες του.
    Ο γράφων προκαλεί οποιονδήποτε έχει μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ, να την κοινοποιήσει.
   Το ξαναλέμε: ο γράφων προκαλεί οποιονδήποτε έχει μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ, να την κοινοποιήσει. 
     Έχω το βιβλίο, καθώς και όλα όσα έχουν γραφεί εναντίον του, και μπορώ να δεχτώ αντιπαράθεση σε ένα προς ένα από τα σημεία του. Ο Γκαρωντύ απαντάει όχι μόνο σε όλα τα ζητήματα που βγάζουν σαν περιστέρια από το καπέλο τους οι αγύρτες ταχυδακτυλουργοί της προπαγάνδας, αλλά και σε πολλά άλλα που ούτε καν φαντάζονται. Μάλιστα δίνει συχνά την εντύπωση ότι μπορεί να υποστηρίξει τον μύθο του "ολοκαυτώματος" πολύ καλύτερα από τους ίδιους...
    Για να μην επαναλαμβανόμαστε, εδώ μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βρει μια σύνοψη των σχετικών απόψεών του (αν και το βιβλίο του συνίσταται ανεπιφύλακτα, πριν μάλιστα, λόγω του ... αντιρατσιστικού συναγωνισμού που έχει κυριεύσει διακομματικά τους εθνοπατέρες της Μανωελλάδας, απαγορευθεί και εδώ, όπως αλλού):
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=83983


                             

   ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΘΩΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (=ΜΑΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΩΝ  - ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ)
    Αλλά το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό. Ο Γκαρωντύ δεν θα ενοχλούσε τόσο αν δεν συνέδεε την κατασκευή του μύθου του «ολοκαυτώματος» με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική και τον σιωνισμό. Η σύνδεση που επιτυγχάνει είναι μάλιστα τόσο αριστοτεχνικά «μακιαβελική», ώστε να αναδεικνύεται ότι η ίδρυση του ισραηλινού κράτους (και φυσικά η επέκτασή του με κάθε μέσο) παρουσιάζεται από τον σιωνιστικό εθνικισμό ως ... η  «απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα». Έτσι, μέσω της ψευδοϊστορικής μυθοπλασίας του «ολοκαυτώματος» η ισραηλινή κτηνωδία (αν και γνωστή ήδη από τη Βίβλο και πηγή "έμπνευσης" για τη ναζιστική και κάθε άλλη) έχει σήμερα αυτονομιμοποιηθεί προκαταβολικά και δικαιολογηθεί ιστορικά: γιατί αν οι ναζί υπήρξαν γενοκτόνοι των εβραίων, τότε ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός φαντάζει μέχρι και εντελώς αθώος (αφού φυσικά κανείς δεν θα νομιμοποιείται στο εξής να «εξομοιώνει» τους θύτες ναζί με τα θύματα εβραίους -ακόμα κι όταν οι τελευταίοι γίνονται θύτες και γενοκτόνοι). Όταν οι ναζί έχουν πραγματοποιήσει «αποδεδειγμένα» το φερόμενο ως απόλυτο μαζικό έγκλημα, τότε ό,τι κι αν κάνουν οι σιωνιστές μεγαδήμιοι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του και άρα να καταδικαστεί με τον ίδιο τρόπο (μια «παράπλευρη» ωφέλεια είναι ότι έτσι θα υποβαθμιστούν - ή και θα ξεχαστούν- οι μαζικές εξοντώσεις των ινδιάνων από τους λευκούς, η ισοπέδωση του ελληνικού πολιτισμού και των «ειδωλολατρών» από τον χριστιανισμό, ή τα «εκατομμυριούχα» μαζικά εγκλήματα του σταλινισμού, του μαοϊσμού κ.λπ. - οι σιωνιστικοί μύθοι «βόλεψαν» πολλούς...). Η αιτιώδης σχέση ανάμεσα στον μύθο της γενοκτονίας και στην, μέσω αυτού, δικαιολόγηση μιας κτηνώδους εξωτερικής πολιτικής συστηματικής επέκτασης, εκτοπισμών και μαζικής εξόντωσης αναδεικνύεται σε όλη της την -θεολογικώς αποκρυφθείσα- έκταση.

    Αυτή ακριβώς η γενικότερη αποκάλυψη της αιτιώδους συνάφειας μεταξύ της θεολογίας και της προπαγάνδας, η αποκάλυψη της δικαιολόγησης του σιωνιστικού επεκτατισμού με θεολογικά (βιβλικά) επιχειρήματα είναι το «μαλακό υπογάστριο» των προπαγανδιστών του «ολοκαυτώματος». Και γι’ αυτό η στάση απέναντι στο «ολοκαύτωμα» δεν αντιμετωπίζεται ως μια απλή άποψη στα πλαίσια μιας έστω και κατ' επίφασιν δημοκρατικής ελευθερίας σκέψης και γνώμης, αλλά ως θεολογικό ζήτημα υψίστης σημασίας, ως διαπάλη μεταξύ «αρνητών» και «ομολογητών» της πίστης, πανομοιότυπο με αυτά που ταλάνιζαν την Ευρώπη στον Μεσαίωνα.


Θ. Λ. 



Δείτε επίσης: 
- H σφαγή του Κατύν, ένα μαζικό έγκλημα των σταλινικών "αντιφασιστών" που επί πενήντα χρόνια είχαν κατορθώσει να φορτώσουν στους ναζί (ό,τι δηλαδή κάνουν οι σιωνιστές και τα ενεργούμενά τους στους ναζί με το "ολοκαύτωμα").
- Δεκάδες έλληνες ιστορικοί τάσσονται κατά του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
- Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΑΝΤΙ)ΦΑΣΙΣΜΟΥ - μια κατάδυση στο "ιδεολογικό ασυνείδητο" του (αντι)φασίστα.



   ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015:
  Πιθανώς επειδή σήμερα 7-11-2015 τα σχόλια ξεπέρασαν τα διακόσια, δεν εμφανίζει όσα είναι δημοσιευμένα μετά το (ημερολογιακώς) διακοσιοστό. Δυστυχώς ο περιορισμός αυτός της πλατφόρμας σχολίων του blogger αφορά και στα μετά το ημερολογιακώς διακοσιοστό σχόλια, που αποτελούν απαντήσεις σε παλαιότερα (κι έτσι, αν και έχουν υποβληθεί μετά την 6-11-2015, βρίσκονται ανάμεσα στα παλαιότερα σχόλια, και όχι μόνο στο τέλος).  Αν θέλετε να λοιπόν να διαβάσετε όλα τα σχόλια, θα πρέπει να πάτε στο κάτω μέρος και να πατήσετε "φόρτωση περισσοτέρων σχολίων". Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστούν και όλα τα μετά την 6-11-2015 σχόλια  (δηλαδή και στο τέλος και ενδιαμέσως), που δεν φαίνονται.


230 σχόλια:


  1. "Ο γράφων προκαλεί οποιονδήποτε έχει μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ, να την κοινοποιήσει.
    Το ξαναλέμε: ο γράφων προκαλεί οποιονδήποτε έχει μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ, να την κοινοποιήσει."

    Βιντάλ-Νακέ, 1996:
    http://www.anti-rev.org/textes/VidalNaquet96a/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ακριβώς το έχουμε συνηθίσει: άλλη μια τυπική γενικόλογη ad hominem "κριτική" επί των "αρνητών" (και για την "ταμπακιέρα", δηλ. τα συγκεκριμένα σημεία που θίγει ο Γκαρωντύ, ούτε μια λέξη).

      Τουλάχιστον ο Βιντάλ Νακέ τάσσεται κατά της νομικής φίμωσης της άλλης άποψης, όταν λέει: "J'ai toujours été absolument contre cette loi, avec d'ailleurs la grande majorité des historiens. Elle risque de nous ramener aux vérités d'État et de transformer des zéros intellectuels en martyrs. L'expérience soviétique a montré où menaient les vérités d'État. La loi de 1972 contre le racisme suffit amplement."

      Διαγραφή
    2. Ζητήσατε μία οποιαδήποτε κριτική και σας την παρέθεσα, δεν ζητήσατε κριτική που να σας αρέσει. Ο Βιντάλ-Νακέ επισημαίνει στοιχειώδη λάθη του Γκαροντί που κάνουν (κατ' αυτόν) το βιβλίο του ανάξιο απάντησης.

      Διαγραφή
    3. Δεν ζήτησα μια οποιαδήποτε κριτική αλλά "μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ".

      Ο Βιντάλ Νακέ δεν επισημαίνει απολύτως τίποτα. Αν είχατε διαβάσει το βιβλίο του Γκαρωντύ, θα το είχατε προσέξει.

      Διαγραφή
    4. Το έχω διαβάσει στα γαλλικά. Ο Β-Ν επισημαίνει την ανεπάρκεια του Γκαροντί, που δεν καταλαβαίνει τι παραθέτει -αυτό ασφαλώς αποτελεί αποσπασματική απάντηση.

      Υποθέτω ότι θα υπάρχουν και άλλες (αποσπασματικές έστω) κριτικές, ας πούμε γκουγκλίζοντας βρίσκουμε αυτήν εδώ: http://blog.mondediplo.net/2012-06-21-A-propos-de-Roger-Garaudy

      Θέλω να πω, μου φάνηκε ανυπόστατος ο ισχυρισμός σας ότι "κανείς δεν απάντησε στον Γκαροντί".

      Και προσωπικά, αν θέλετε, αισθάνθηκα θλίψη διαβάζοντας το βιβλίο του, διότι τα επιχειρήματά του εναντίον του σημερινού κράτους του Ισραήλ μιαίνονται από τις απεχθείς αρνητιστικές θέσεις του.

      Διαγραφή
    5. Ο σύνδεσμος που με παραπέμπετε είναι αρκετά πιο κοντά στην έννοια της κατά σημείον απάντησης, παρ΄όλο που κι εδώ χρησιμοποιείται θεοκρατική ιουδαιοχριστιανική ορολογία. Και βέβαια ούτε ο κ. Alain Gresh απαντά επί της ουσίας. Μάλιστα αναγκάζεται να ρίξει πολύ νερό στο κρασί του όταν παραδέχεται ότι:
      "Il est vrai que l’évaluation du nombre de tués à Auschwitz a oscillé : de 4 millions au lendemain de la guerre à 1 million aujourd’hui."

      Εν συνεχεία τα ... τρία εκατομμύρια νεκρών που του λείπουν προσπαθεί (φυσικά μέσω υποθέσεων) να τα αναζητήσει αλλού... Ώστε να "βγεί" το προκάτ νούμερο των έξι εκατομμυρίων...
      Ουσιαστικά παραδέχεται ότι δεν πρόκειται τελικά περί "ολοκαυτώματος" αλλά περί ενός ακόμα διωγμού, ανάμεσα σε τόσους άλλους, που εξαπέλυσαν οι ναζί.

      YΓ. Αν έχετε διαβάσει το βιβλίο και είστε γνώστης του θέματος, γιατί δεν απαντάτε εσείς και παραθέτετε άλλους;

      Διαγραφή
    6. Στο ΥΓ: Δεν είμαι βαθύς γνώστης του θέματος, αναγνώστης είμαι. Αλλά σας είπα: Τα επιχειρήματα εναντίον της πολιτικής του κράτους του Ισραήλ ακυρώνονται από την εμμονή του Γκαροντί να αμφισβητεί θαλάμους αερίων και αριθμούς θυμάτων, λες και έχει σχέση το ένα με το άλλο, τα 6 εκατ. θυμάτων με τα εγκλήματα των Ισραηλινών.

      Και κάνοντας έτσι δικαιώνει την καπηλεία από την ισραηλινή πλευρά.

      Διαγραφή
    7. Σαφώς και έχουν αιτιώδη συνάφεια τα "6 εκατ." των φερομένων ως θυμάτων με τα εγκλήματα των Ισραηλινών και τον σιωνιστικό ναζιστοεπεκτατισμό, αφού χρησιμοποιούνται ως δικαιολόγησή του.
      O σιωνιστικός επεκτατισμός είναι απλώς αδύνατον να αντιμετωπιστεί αν αγνοηθούν οι θεοκρατικές του επικυρώσεις. Αυτή ακριβώς τη θέση αποδεικνύει ο -γνώστης των θρησκειών- Γκαρωντύ και γι' αυτό έχει ενοχλήσει τόσο πολύ.

      Ο στόχος του δεν είναι δηλ. να αποκαταστήσει τον ναζισμό (κάτι που μπορεί ίσως να ειπωθεί για άλλους "αρνητές") αλλά να αποδομήσει τον σιωνισμό μέσω των ίδιων των θεοκρατικών ψευδοϊστορικών μυθοπλασιών του.

      Αυτή την ιεροσυλία είναι που δεν του συγχωρούν και γι' αυτό έχουν καταφέρει να τον φιμώσουν σε πολλές χώρες (και τώρα το επιχειρούν και στην Μανωελλάδα, μέσω των απανωτών υποβαλλόμενων "αντιρατσιστικών" νομοσχεδίων).

      Διαγραφή
    8. Αν λέτε για φερόμενα ως θύματα. αθωώνετε τον ναζισμό. Οπότε, το σταματάω εδώ.

      Διαγραφή
    9. Ας διευκρινίσω τότε ότι η έκφραση "φερόμενα" αφορούσε στα 6 εκ. και όχι στα θύματα.

      Διαγραφή
    10. Κύριε Σαραντάκο, σας περίμενα πιο δύσκολο "αντίπαλο".
      Μου λέτε ότι ο Βιντάλ Νακέ δεν απάντησε στο βιβλίο του Γκαρωντύ γιατί το θεώρησε "ανάξιο απάντησης" και αυτό το θεωρείτε ως απάντηση στο βιβλίο του Γκαρωντύ. Δηλ. θεωρείτε απάντηση ... τη μή απάντηση του Βιντάλ Νακέ στον Γκαρωντύ.

      Επίσης με κατηγορείτε ως αθωωτή του ναζισμού (και εμμέσως ως φιλοναζιστή), προφανώς για να παραστήσετε τον "θιγμένο" και για να βρείτε μια αληθοφανή δικαιολογία να αποχωρήσετε από τη συζήτηση.

      Ως προς το πρώτο, θα περίμενα περισσότερη συλλογιστική συνέπεια από κάποιον τόσο ακριβολόγο και εκφραστικά προσεκτικό όσο εσείς (που γι' αυτό μάλιστα σας έχω και στους συνδέσμους του ιστολογίου μου).
      Ως προς το δεύτερο μού κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία αναπαράγετε τις αντιδράσεις της αγέλης των ομολογητών του "ολοκαυτώματος" απέναντι στο "μίασμα" των "αρνητών".

      Βέβαια, όσο κι αν εκπλήσσομαι εγώ ή ο οποιοσδήποτε, "ουδέν καινόν υπό τον ήλιον".

      Κι αν μου αποδείξετε ότι σας αδίκησα, θα αναλάβω και την ευθύνη της επανόρθωσης.

      Διαγραφή
  2. διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!!! ίσως να είχα ενδοιασμούς και σίγουρα θα το έψαχνα αλλά έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στα μάτια μου και στ' αυτιά μου που και είδαν και άκουσαν από πρώτο χέρι οπότε και αδιαφορώ για τις ψευδαισθήσεις και τις δοξασίες του κάθε δήθεν και κυρίως χέστηκα για το αν ο αριθμός είναι 4-5 ή 6000000.
    Κλείτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα αριθμών αλλά θεολογικής χρήσης του γεγονότος, ή "γεγονότος". Ας αποσυρθεί πρώτα η θεολογία από την αναζήτηση της αλήθειας, ώστε να μπορεί ο καθένας να συζητά. Είμαι αρνητής της θεολογικής αντίληψης και χρήσης της ιστορίας.

      Διαγραφή
    2. εγώ δεν βλέπω πουθενά θεολογική χρήση πλην ορισμένω λέξεων αλλά δεν κολλάω εκεί διότι τις λέξεις τις βρήκε έτοιμες η θρησκεία, οι λέξεις προυπήρχαν και οι θρησκείες φυσικά τις χρησιμποίησαν και ούτε είδα να μετατρέπεται το ναχάου σε συναγωγή οπότε ίσως να είχες δίκιο. κλειτωρ

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι απλώς ορισμένες λέξεις. Είναι οι προσεκτικά επιλεγμένες λεξούλες της θεολογίας και της προπαγάνδας: "αρνητές" και "ολοκαύτωμα".

      Φυσικά αν κάποιος αποκαλέσει τους θιασώτες της ιστορικότητας του "ολοκαυτώματος", ως "ομολογητές", πολύ αμφιβάλλω αν αυτοί θα δεχτούν να χαρακτηρίζονται με θεολογικές ρετσινιές, όπως κάνουν οι ίδιοι για τους αντιπάλους τους...

      Διαγραφή
    4. γνωρίζεις πολύ καλά ότι είχαν θεοκρατία και συνεπώς θεοκρατικό ήταν και το λεξιλόγιό τους (όπως κι εδώ αλλά και αλλού, έχω δε κερδίσει πολλά στοιχήματα αναγνωρίζοντας το θρήσκευμα κάποιων μόνο από τον τρόπο που μιλούσαν)αυτές τις λέξεις ήξεραν αυτές χρησιμοποιούσαν κι εν τέλει για μένα ουδεμία σημασία έχει ποιές λέξεις ξεστόμιζε ο εβραίος πριν τον πετάξουν στον φούρνο. Κλείτωρ (η συνέχεια αύριο)

      Διαγραφή
    5. Οκ, αυτοί είχαν και έχουν θεοκρατία. Οι άλλοι, οι ... ευρωπαίοι που δεν έχουν, γιατί αποδέχονται τη θεολογική αντίληψη και χρήση του ζητήματος;

      Διαγραφή
    6. θεοκρατικό (κι όχι θεολογικό) λεξιλόγιο αποδέχονται κι όχι θεολογική αντίληψη! Δεν έγινε το άουσβιτς συναγωγή για να λες κάτι τέτοιο! κλειτωρ τρεχοντας με τα καλώδια στα χέρια

      Διαγραφή
    7. "θεοκρατικό (κι όχι θεολογικό) λεξιλόγιο αποδέχονται"

      Ακόμα χειρότερα δηλαδή!

      Διαγραφή
    8. τ' ανάποδο! ευτυχώς θεοκρατικό κι όχι θεολογικό διότι το θεοκρατικό δεν μπορεί να κρυφτεί ενώ το θεολογικό κρύβεται και παραπλανά εκ φύσεως. Από και και πέρα υπάρχει αυτό που λέμε "γλωσσικές συμβάσεις" τις οποίες αποδεχόμαστε προκειμένου να συνενοηθούμε΄. Για παράδειγμα, στα κινέζικα η λέξη δημοκρατία δεν υπάρχει, αντ' αυτής οι κινέζοι όταν θέλουν να πουν "δημοκρατία" λένε κύριοι-κυρίαρχοι άνθρωποι" φράση που αν την αναλύσεις συμπικνώνει ολόκληρη την ιστορία της κίνας που δημοκρατία δεν γνώρισε ποτέ. ¨οταν λοιπόν συζητάμε με κινέζους αποδεχόμαστε πως η λέξη δημοκρατία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της ανέκαθεν μοναρχίας τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να συνενοηθούμε, απλώς χρησιμοποιούμε τις λέξεις που αυτοί γνωρίζουν. τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά σε όλες σχεδόν τις γλώσσες. Κλείτωρ.

      Διαγραφή
    9. Noμίζω ότι έχεις υποτιμήσει τους σιωνιστές. Οι άνθρωποι(;) δεν ζουν στην Κίνα, αλλά στον δυτικό κόσμο και μάλιστα επί αιώνες. Γνωρίζουν πολύ καλά λοιπόν την ορολογία του, την οποία έχουν αποδείξει ότι μπορούν να χρησιμοποιούν άπταιστα (και ειδικά στα δικαστήρια όταν ζητούν την ποινικοποίηση της "άρνησης του ολοκαυτώματος").

      Σίγουρα λοιπόν δεν τους είναι άγνωστη η λέξη "γενοκτονία". Γιατί όμως χρησιμοποιούν αντ' αυτής τον θεοκρατικό όρο "ολοκαύτωμα"; Μα γιατί η γενοκτονία είναι κάτι που πρέπει να αποδειχθεί (και στην περίπτωση των εβραίων κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού όχι μόνο δεν γενοκτονήθηκαν, αλλά λίγα μόλις χρόνια μετά την υποτιθέμενη γενοκτονία τους ίδρυσαν και κράτος).

      Οι σιωνιστές φίλε δεν είναι κινέζοι, όμως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν τον "κινέζο". Ο θεοκρατικός όρος "ολοκαύτωμα" χρησιμοποιήθηκε για τρεις κυρίως λόγους (η σειρά έχει σημασία):
      α)Για να παρελκύσει τη συζήτηση από το πεδίο της επιστημονικής ιστοριογραφίας στο πεδίο της θρησκείας: το «ολοκαύτωμα» παύει λοιπόν να είναι μια απλή άποψη που τη δέχεσαι ή δεν τη δέχεσαι ελεύθερα, αλλά γίνεται θρησκευτικό σέβασμα, μπροστά στο οποίο όλοι υποχρεούνται να το βουλώνουν και να μην «βλασφημούν» (αλλιώς...δικαστήριο για εξύβριση ιερών και οσίων).
      β)Για να παρουσιάσει ως θέσφατα τις ψευδοϊστορικές μυθοπλασίες του σιωνισμού και τις αυτοεκπληρούμενες "προφητείες" της Βίβλου (κάτι που δεν μπορεί να πετύχει μέσω της ορολογίας του δυτικού ορθολογισμού).
      γ)Για να δικαιολογήσει θεολογικά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ ως άλλης μιας αυτοεκπληρούμενης βιβλικής προφητείας: "Βάσει της θεϊκής υποσχέσεως που περιέχεται στη Βίβλο, η Γενοκτονία αποτελεί ένα στοιχείο ιδεολογικής δικαιολογήσεως για τη δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ" (Τομ Σεγκέβ, "Το 7ο εκατομμύριο", εκδ. Liana Levi, 1993, σελ. 588). Ή, όπως διδάσκουν οι εβραίοι ραββίνοι, "η ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ είναι η απάντηση του θεού στο ολοκαύτωμα".

      Το θέμα είναι ότι άνθρωποι στιγματίζονται μεσαιωνικότατα ως "αρνητές" μόνο και μόνο γιατί δεν εννοούν να αποδεχτούν τα παρουσιαζόμενα ως θέσφατα του σιωνισμού, δηλ. του πιο γενοκτονικού και διεστραμμένου εθνικισμού που εμφανίστηκε ποτέ.
      Είναι σαν να σε σέρνουν στο δικαστήριο επειδή δεν δέχεσαι το μύθο του μαρμαρωμένου βασιλιά και άρα εξαιτίας σου δεν θα μπορέσουμε να ξαναπάρουμε την Πόλη...

      Διαγραφή
    10. Δεν υποτιμώ κανέναν, οι άνθρωποι ζουν ΚΑΙ στην κίνα και ξέρουν ΑΡΙΣΤΑ και τα κινέζικα. Ναι γνωρίζουν την ορολογία αλλά για να συνεχίσω πρέπει πρώτα να βάλω δυο πράγματα στην θέση τους. Οι ναζί δεν κυνηγούσαν τους σιώνιστές κυνηγούσαν τους εβραίους κι όλοι οι εβραίοι δεν είναι σιωνιστές. Κι εγώ απεχθάνομαι τον ιουδαΙσμό όπως και τον χριστιανσμό και το ισλαμ κι όλες τις θρησκείες αλλά εβραίος δεν ήρθε ποτέ να με προσηλυτίσει ούτε εμένα ούτε κάποιον γνωστό μου οπότε αφού δεν μ’ ενοχλούν αδιαφορώ για το τι πιστευουν κι ασχολούμαι με αυτούς που μ’ ενοχλούν.
      Χρησιμοποιούν (κι έχουν κάθε δικαίωμα εφόσον τους αφορά αμεσότατα) τον όρο ολοκαύτωμα διότι ως θεοκράτες (οι σιωνιστές) τον καταλαβαίνουν καλύτερα, τους πονάει περισσότερο από τον όρο γενοκτονία, τα είπαμε και πριν αυτά, κάθε λαός έχει την γλώσσα του και κάθε γλώσσα τον λαό της. Απ’ όπου πέρασαν οι ναζί δεν έμεινε ούτε ρουθούνι εβραίου. Το κράτος ιδρύθηκε μ’ εκείνους που πριν ζούσαν εκεί που δεν πέρασαν οι γερμανοί. Αν οι ναζί κατακτούσαν όλο τον κόσμο όχι κράτος αλλά ούτε τρίχα τους δεν θα είχε μείνει.
      Οι σιωνιστές είναι και κινέζοι. Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον δύο κινέζους σιωνιστές.
      Επί του α) για την ιστοριογραφία είναι αδιάφορο τι λέξη θα χρησιμοποιηθεί και γι αυτό χρησιμοποιεί κατά περίπτωση. Θυμάσαι τον περίφημο συνωστισμό που ναι μεν δεν ήταν συνωστισμός αλλά το βιβλίο ήταν για παιδάκια δημοτικού; Ε, έτσι ακριβώς.
      Β) αυτό το κάνουν όλες οι θρησκείες και μου είναι αδιάφορο αφού η ιστορία πλεον γράφεται από ιστορικούς κι όχι από ραββίνους ή παπάδες.
      Γ) όπως και β
      Δεν στιγματίζει κανείς κανέναν. Απλώς απαγορευεται κι ορθώς η άρνηση της αλήθειας. Καιρός ήταν, από κάπου έπρεπε ν’ αρχίσει κι αυτό.
      Όλοι οι εθνικισμοί είναι γενοκτόνοι και διεστραμένοι, μηδενός εξαιρουμένου και χωρίς διαβαθμίσεις ή ποιοτικές διαφορές.
      Με σέρνουν στο δικαστήριο διότι έβρισα τα θεία αρνούμενος μάλιστα την ύπαρξη του χριστου τους και της παναγίας τους ως μύθους. Η διαφορά με την απαγόρευση άρνησης γενοκτονίας-ολοκαυτωμα (εγώ σου είπα δεν έχω πρόβλημα με τις λέξεις, έχω με την άρνηση της αλήθειας) είναι ότι δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ύπαρξης θεόυ ούτε με διώκει ο χριστός ή η παναγία. Με διώκει κάτι ανύπαρκτο! Οι φούρνοι όμως είναι υπαρκτοί.
      κλ.

      Διαγραφή
    11. @
      "Χρησιμοποιούν (κι έχουν κάθε δικαίωμα εφόσον τους αφορά αμεσότατα) τον όρο ολοκαύτωμα διότι ως θεοκράτες (οι σιωνιστές) τον καταλαβαίνουν καλύτερα, τους πονάει περισσότερο από τον όρο γενοκτονία, τα είπαμε και πριν αυτά, κάθε λαός έχει την γλώσσα του και κάθε γλώσσα τον λαό της. "

      Εξακολουθείς να τους θεωρείς μαλάκες...

      @
      "Απ’ όπου πέρασαν οι ναζί δεν έμεινε ούτε ρουθούνι εβραίου. Το κράτος ιδρύθηκε μ’ εκείνους που πριν ζούσαν εκεί που δεν πέρασαν οι γερμανοί."

      Άρα τα περί γενοκτονίας και "ολοκαυτώματος" δεν ισχύουν. Υπήρξε τοπικού χαρακτήρα διωγμός μόνον στις χώρες όπου κατέλαβαν οι ναζί. Kαι φυσικά ακόμα κι εκεί οι πιο πολλοί εβραίοι κατόρθωσαν κι επιβίωσαν. Όλοι αυτά τα εκατομμύρια εβραίων που ζουν σήμερα στην Ευρώπη είναι απόγονοί τους και δεν ήρθαν από κάπου αλλού.

      @
      "α) για την ιστοριογραφία είναι αδιάφορο τι λέξη θα χρησιμοποιηθεί και γι αυτό χρησιμοποιεί κατά περίπτωση. Θυμάσαι τον περίφημο συνωστισμό που ναι μεν δεν ήταν συνωστισμός αλλά το βιβλίο ήταν για παιδάκια δημοτικού; Ε, έτσι ακριβώς."

      Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Για την ιστοριογραφία έχει τη μεγαλύτερη σημασία τί λέξεις θα χρησιμοποιήσει. Γι' αυτό η λέξη "συνωστισμός" δεν έχει καμμία σχέση με τη θεολογία.

      @
      "αυτό το κάνουν όλες οι θρησκείες και μου είναι αδιάφορο αφού η ιστορία πλεον γράφεται από ιστορικούς κι όχι από ραββίνους ή παπάδες."

      Για το "ολοκαύτωμα" έχουν γράψει ιστορικοί και των δύο πλευρών (δηλ. και αυτοί που το αποδέχονται και οι άλλοι). Το να φιμώνεις τη μια από τις δυο απόψεις λέγεται θρησκεία (της "απόλυτης αλήθειας"...).

      @
      "Δεν στιγματίζει κανείς κανέναν. Απλώς απαγορευεται κι ορθώς η άρνηση της αλήθειας. "

      Η "άρνηση της αλήθειας" είναι κατηγορία που έρχεται από την Ιερά Εξέταση. Για αιώνες, αλήθεια αυταπόδεικτη θεωρείτο η επίπεδη Γη, ή ότι ήλιος γυρίζει γύρω της. Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι η "αλήθεια" των 4 εκ. νεκρών που αναφέρονταν στην πινακίδα στην είσοδο του στρατοπέδου Μπίρκενάου - Άουσβιτς σήμερα έχει αλλάξει και γράφει 1 εκ. Να σσυ υπενθυμίσω επίσης ότι και στο Νταχάου η πινακίδα έχει αλλάξει και γράφει ότι ο εκεί φερόμενος ως θάλαμος αερίων δεν λειτούργησε ποτέ ...
      Τί "αλήθεια" είναι αυτή που αλλάζει κάθε τόσο σαν χαμελαίοντας, αλλά η άρνησή της αποτελεί έγκλημα;

      @
      "Οι φούρνοι όμως είναι υπαρκτοί."

      Φούρνοι για καύση πτωμάτων για λόγους δημόσιας υγιεινής και υγιεινής του προσωπικού, υπάρχουν εδώ και έναν αιώνα σε όλα τα νοσοκομεία, φυλακές, άσυλα, στρατόπεδα κλπ. σε ΗΠΑ και Δ. Ευρώπη. Η ύπαρξή τους δεν σημαίνει την ύπαρξη θαλάμων αερίων (όπου εκεί φέρεται ότι γίνονταν οι μαζικές δολοφονίες και όχι στους φούρνους).

      Διαγραφή
    12. Απαντώ κι ας μην έχω χρόνο αλλά θα σταματήσω εδώ. Πέφτει το επίπεδο όταν κατρακυλάω έτσι.
      @γενοκτονία και ολοκάυτωμα έγινα απ’ όπου πέρασαν. Αν πέρναγαν από παντού θα γινόταν παντού δηλαδή πως θα τους έσφαζαν στην κίνα που δεν πήγαν; Αν όμως πήγαιναν είναι δεδομένο. Απλά πράγματα που άμα θες τα καταλαβαίνεις.
      @συνωστισμός που δεν έχει σχέση με την θεολογία αλλά ξεσηκώθηακαν τα χριστιανά. Χαμένοι από χέρι είτε έτσι είτε αλλιώς κάποιοι πάντα θα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα αρνούμενοι ακόμα και τις αισθήσεις τους. Αν η ιστοριογραφία έχει συγκεκριμένες λέξεις ε τότε η ελληνική του 21 δεν ήταν επανάσταση αλλά συμμοριτοπόλεμος. Το είδες πουθενά γραμμένο;
      @οι όντως ιστορικοί διαφωνούν για το πλήθος-αριθμό των θυμάτων και όχι για το ολοκάυτωμα αν έγινε ή όχι.
      @η ιερά εξέταση καταδίκαζε για άρνηση του ψέματος κι αποδοχή της αλήθειας και όχι το αντίθετο όπως το λες! Μην διαστρεβλώνεις επειδή σε βολεύει!
      @φούρνοι, θαλάμους αερίων στρατόπεδα συγκέντρωσης εβραίων αλλά όχι γενοκτονία…. Χμμ σταματώ εδώ….

      Διαγραφή
    13. Οι ιστορικοί διαφωνούν και για το δόκιμο του όρου "ολοκαύτωμα" (Φωρισσόν, Ίρβινγκ, Ρασσινιέ, οι περισότεροι εκ των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με φασισμό, εθνικισμό κλπ.)

      Η ιερά εξέταση καταδίκαζε για άρνηση της θεωρούμενης ως αλήθειας. Όπως ακριβώς κάνουν και οι επίγονοί της ομολογητές του "ολοκαυτώματος".

      Aν το 1,5 - 2 εκ. εβραίοι που θανατώθηκαν από τους ναζί (γιατί ο αριθμός των 6 εκ. δηλ. όλου του εβραϊκού πληθυσμού της Ευρώπης είναι για γέλια - και αυτό το έχουν καταλάβει πλέον και οι σιωνιστές και γι' αυτό έχουν σταματήσει να τον επικαλούνται) είναι "γενοκτονία" και "ολοκαύτωμα", τότε τα 17 εκ. σλαύων και τα 9 εκ. ρώσων, που επίσης θανατώθηκαν από τους ναζί, τί είναι; Γιατί τόση -θεολογική- εμμονή με έναν τοπικό διωγμό κατά των εβραίων και μούγκα για τους -πολύ κτηνωδέστερους- υπόλοιπους; Mήπως οι εβραίοι είναι "καλύτεροι" από τους άλλους που σφαγιάστηκαν; Μήπως είναι κάποιος περιούσιος λαός; Μήπως μιλώντας για "ολοκαύτωμα" γινόμαστε ρατσιστές; Μήπως αυτό ακριβώς θέλουν να μας κάνουν;

      Όσο για την ύπαρξη "θαλάμων αερίων", ως γνωστόν δεν αποδείχθηκε ούτε καν στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης. Αυτά που δείχνουν στους τουρίστες είναι τα ανάλογα των "κρυφών σχολειών" και των αγιολειψάνων που δείχνει η (β)ρωμηοσύνη στους δικούς της τουρίστες.

      Την ιστορία τη "γράφουν" οι νικητές και την αποκαθιστούν οι αληθινοί αναζητητές του μέλλοντος.

      Κάποια εποχή θα αποκαλυφθεί κι αυτή η απάτη, όπως γίνεται αργά, ή γρήγορα, με όλες τις απάτες στην Ιστορία. Και ειδικά τις θεολογικές.

      Διαγραφή
    14. Εδώ συγνώμη αλλά... έχεις λάθη σε ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

      Κανένας δεν αμφισβήτησε την ύπαρξη θαλάμων αερίων, ούτε καν οι αναθεωρητές (που άλλοι ονομάζουν "αρνητές").

      Απλά ορισμένοι αναθεωρητές λένε ότι οι θάλαμοι ήταν μόνο για εξόντωση... εντόμων (παρασίτων) και όχι ανθρώπων, ενώ άλλοι λένε ότι (αν και υπήρξαν) "δεν μπορεί να εξόντωσαν ΤΟΣΟ πολλούς ανθρώπους".

      ΟΛΑ αυτά είναι αποδεδειγμένες μπούρδες.

      Και ο αριθμός των 5 έως 6 εκατομμυρίων Εβραίων ΙΣΧΥΕΙ. Τον αποδέχονται και αντι-σιωνιστές όπως ο Φινκελστην.

      Το 1 - 1.5 εκατομμύρια που λες εσύ αφορά το Αουσβιτς (μόνο) και όχι το ΣΥΝΟΛΟ των εκτελεσθέντων.

      Πρέπει να σου τονίσω ότι η προπαγάνδα των αναθεωρητών είναι ΖΟΡΙΚΗ και ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΗ. Επειδή κάποτε αγανάκτησα με το Ισραήλ, αναρρωτήθηκα αν έχει κάποιο δίκιο και την ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ. Δεν σου μιλάω επιπόλαια...

      Το θεωρώ κατόρθωμα, στην Ελλάδα, αν κάποιος ΓΛΥΤΩΣΕΙ τον πειρασμό να πιστέψει το μπαράζ αναθεωρητικής (ουσιαστικά φιλο-ναζιστικής και χρυσαυγίτικης) προπαγάνδας.

      Γι αυτό σου κάνω μια έκκληση, να δεις το διάλογό ΜΑΣ σαν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ.

      Ευχαριστώ για την ανοχή στις δικές μου πολυλογίες. Δεν θα σε ενοχλήσω άλλο σήμερα. ΨΑΞΕ το θέμα...


      Υ.Γ. Σλάβοι επίσης εξοντώθηκαν, πιθανότατα πολλαπλάσιοι σε αριθμό. Κυρίως Σοβιετικοί αιχμάλωτοι από ΠΕΙΝΑ. Ομως κατά κανόνα δεν στέλνονταν αυτομάτως για εξόντωση ΟΛΟΙ οι Σλάβοι, όπως συνέβη σε Εβραίους και τσιγγάνους. Διάβασε το άρθρο μου, σχετικά:

      http://omadeon.wordpress.com/2014/09/17/when-did-the-holocaust-start/

      Είχα κάνει κι ένα λάθος, που διορθώθηκε στο σχόλιο ΕΔΩ
      http://omadeon.wordpress.com/2013/10/23/takis-sieg-heil-2/#comment-117324

      Διαγραφή
    15. @
      "Το 1 - 1.5 εκατομμύρια που λες εσύ αφορά το Αουσβιτς (μόνο) και όχι το ΣΥΝΟΛΟ των εκτελεσθέντων."

      Μα... αυτό σου λέω κι εγώ. Όπως μάλιστα έγραψα και στην απάντησή μου στον κ. Σαραντάκο, και όπως παραδέχεται και o ομολογητής του "ολοκαυτώματος" Alain Gresh: "Il est vrai que l’évaluation du nombre de tués à Auschwitz a oscillé : de 4 millions au lendemain de la guerre à 1 million aujourd’hui."

      Στην αρχή έγραφαν 4 εκ. νεκροί έξω από το Άουσβιτς και μετά το άλλαξαν και το έκαναν 1 εκ. Εν συνεχεία τα 3 εκ. που τους "έλειπαν" (και για να συμπληρωθεί ο "μαγικός" αριθμός των 6 εκ.) τα αιτιολόγησαν επινοώντας τους θαλάμους αερίων. Τέτοιες αριθμητικές αλχημείες και παλινωδίες ειναι πολύ συνηθισμένες στους ομολογητές (=μαγείρους) του "ολοκαυτώματος". Θα έπρεπε να το ξέρεις...

      @
      "Κανένας δεν αμφισβήτησε την ύπαρξη θαλάμων αερίων, ούτε καν οι αναθεωρητές (που άλλοι ονομάζουν "αρνητές")."

      Επίδειξη ασχετοσύνης κάνεις; Μήπως έχεις μπερδέψει τους θαλάμους απολύμανσης (που όντως υπήρχαν) με τους "θαλάμους αερίων"; To βιβλίο του Γκαρωντύ το έχεις διαβάσει; Αν όχι, πέσ' το μου για να μην χάνω τον χρόνο μου.

      Διαγραφή
  3. περί νομικής φίμωσης στην ελευθερία του λόγου: "αύριο θα έρθω και θα σου σφάξω όλη την οικογένεια"! δημοκρατία έχουμε ό,τι θέλω λέω!; αυτό εννοείς εσύ δημοκρατία φίλε; κλειτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να το λες είναι δικαίωμά σου. Το να το κάνεις είναι φυσικά άλλη υπόθεση.

      Διαγραφή
    2. οκ τότε ένα βράδυ σύντομα θα έρθω να σε σφάξω και δεν κάνω πλάκα απλώς σε απειλώ δημοκρατικά και άντε τώρα εσύ να κοιμηθείς, έρχομαι. (εννοείς τι εννοώ βέβαια, έτσι;)κλείτωρ

      Διαγραφή
    3. Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να σε μηνύσω για απειλή. Δεν μπορώ όμως να απαιτήσω να φυλακιστείς προληπτικά για κάτι που δεν έχεις κάνει.

      Ο Γκαρωντύ τί σχέση έχει; Είναι ναζί; Απείλησε κανέναν;

      Διαγραφή
    4. θα με μυνήσεις για απειλή και βέβαια έχεις ακούσει για τα λεγόμενα "ασφαλιστικά μέτρα" όπου δικαστικά απαγορεουν είτε την επικοινωνία είτε την επαφή είτε ακόμα και απλή αναφορά; τα θεωρείς φασιστικά; Έτσι λοιπόν χρειάζεται νόμος ασφαλιστικών μέτρων ότι δεν θα ξεχάσουμε τους ανθ΄ρωπους στους φούρνους διότι ιστορία που ξεχνιέται επαναλαμβάνεται.
      Ο γκαρωντύ δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι είναι. φτερό στον άνεμο είναι...
      κλείτωρ (κι έχω ήδη αργήσει, καταραμένε με καθυστερείς χαχαχαχα)

      Διαγραφή
    5. @
      "είτε ακόμα και απλή αναφορά;"

      ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ!

      @
      "ιστορία που ξεχνιέται επαναλαμβάνεται"

      Όλες οι ιστορίες επαναλαμβάνονται. Τους σημερινούς ισραηλίτες δεν τους εμπόδισε σε τίποτα η μνήμη "των ανθρώπων στους φούρνους" να γίνουν χειρότεροι από τους ναζί. Όταν δεν σέβονται οι ίδιοι τους νεκρούς τους, δεν μπορούν να υποχρεώσουν εμένα, ώστε να το κάνω με τον τρόπο που θέλουν να το κάνω.
      Να σου πω και μια ιστορία που επαναλαμβάνεται πιο συχνά από όλες; Αναρωτήθηκες, αν σήμερα τους «περάσει» η ποινικοποίηση της άρνησης του «ολοκαυτώματος», τί κακό προηγούμενο θα δημιουργηθεί και τί άλλο θα απαιτήσουν στο μέλλον;

      Όσο για τον Γκαρωντύ, αν είναι φτερό στον άνεμο γιατί δεν τον αφήνουν να εκτεθεί και προσπαθούν να σαμποτάρουν, ή και να απαγορέψουν το βιβλίο του; Σε πολλές χώρες μάλιστα το έχουν ήδη απαγορέψει. Και φυσικά χωρίς κανείς να κάνει τον κόπο να το απαντήσει.
      Aλήθεια, το έχεις διαβάσει;

      Διαγραφή
    6. Όχι, δεν είναι οι ιστορίες που επαναλαμβάνονται αλλά οι άνθρωποι που δεν αλλάζουν και δεν αλλάζουν διότι ξεχνούν την α-λήθεια. Ούτε τους σημερινούς ισραηλίτες τους εμόδισε η μνήμη ούτε τους μάυρους των ΗΠΑ τους εμπόδισε η μνήμη ούτε τους Γερμανούς τους εμπόδισε η μνήμη του Α’ ούτε τους κινέζους ούτε τους ρώσους ούτε κανέναν διότι απλά μνήμη δεν υπάρχει παρά υποτυπωδώς και διαστρεβλωμένη. Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει αλλά εγώ το βλέπω εντελώς διαφορετικά από εσένα το θέμα. Προσωπικά σε όποιους και αν συνέβαινε αυτό το ολοκαύτωμα για μένα είναι το ίδιο. « Έτυχε» την συγκεκριμένη περίοδο (λέμε τώρα…) να το υποσοτύν πάλι οι συνήθεις ύποπτοι εβραίοι γύφτοι ομοφυλόφιλοι κλπ κατά ναζί υπάνθρωποι. Σε προηγούμενες ιστορικές περιόδους ήταν κι άλλοι που υπέστησαν ολοκαυτώματα όπως μαύροι κίτρινοι κόκκινοι ειδωλολάτρες χριστιανοί κλπ υπάνθρωποι της κάθε ιστορικής περιόδου κι όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει συλλογική-πανανθρώπινη μνήμη παρά μόνο εθνικά ειδομένα.
      Κακό προηγούμενο; Χμμμ γενικώς απεχθάνομαι ιδιαζόντως τα προληπτικά μέτρα τέτοι είδους. Δηλαδή έτσι όπως εγώ το βλέπω μου λες ότι καλώς κάνουν που αποκρύπτουν σημαντικότατο μέρος της ιστορίας και μάλιστα για προληπτικούς λόγους; Να θεωρήσουμε κάτι που έγινε ως ουδέποτε γενόμενο ή έστω ιδιαιτέρως αμφισβητήσιμο κι όλο αυτό για να μην δημιουργηθεί προηγούμενο; Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω! Η ιστορία πρέπει να λέγεται ως έχει και οι δεν παραμυθαδες που ακόμα έχουν τον έλεγχο καλό είναι να παίρνουν την άγουσα. Όχι, ούτε θ’ αμφισβητήσω αυτά που είδα κι άκουσα ούτε θ’ αποκρύψω ένα ολοκάυτωμα επειδή το σημερινό κράτος των τότε θυμάτων είναι στρατοκαυλο.
      Ναι το έχω διαβάσει, είναι σαν να προσπαθείς ν’ απαντήσεις περί ελληνοχριστιανισμού, κανένας σοβαρός δεν θα το κάνει. Δεν γνωρίζω κανέναν που να ήθελε να το διαβάσει και να μην το βρήκε πάντως. Σε πολλές χώρες γίνονται πολλά και διάφορα πολύ τραγικότερα κι άλλα πολλά είναι απαγορευμένα το θέμα όμως δεν είναι τι αποφασίζει η κάθε χώρα αλλά τι πραγματικά θέλει να πει στο βιβλίο αυτό. Εγώ τον βρίσκω φαιοκόκκινο, φασίστα δηλαδή ανεξαρτήτως χρώματος. κλ.

      Διαγραφή
    7. "Η ιστορία πρέπει να λέγεται ως έχει και οι δεν παραμυθαδες που ακόμα έχουν τον έλεγχο καλό είναι να παίρνουν την άγουσα. Όχι, ούτε θ’ αμφισβητήσω αυτά που είδα κι άκουσα ούτε θ’ αποκρύψω ένα ολοκάυτωμα επειδή το σημερινό κράτος των τότε θυμάτων είναι στρατοκαυλο."

      Αυτά που "είδες" και "άκουσες" είναι απλώς και μόνο αυτά που σου έδειξαν και σου είπαν. Απο εκεί και μετά υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα που δεν σου έδειξαν και δεν σου είπαν.

      Οι "παραμυθάδες" έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους και οι άλλοι (το ιερατείο της "αλήθειας") έχουν τις εξής επιλογές: α)αν δεν τους παίρνουν στα σοβαρά, τότε να τους αγνοήσουν, β)αν τους παίρνουν στα σοβαρά, τότε να τους απαντήσουν.
      Δεν έχουν όμως δικαίωμα να επιβάλλουν καμία μεσαιωνική απαγόρευση. Είναι υποκρισία και αντίφαση να απαγορεύεις κάτι που δεν θεωρείς σοβαρό. Αν το απαγορεύεις αποδεικνύεις ότι το θεωρείς σοβαρό (και πολύ μάλιστα). Αν όντως δεν το θεωρείς σοβαρό, το αγνοείς.

      Τις έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά αυτές τις απαγορεύσεις: τις πληρώσαμε με έναν μεσαίωνα. Κι αυτό είναι το κατεξοχήν ιστορικό δίδαγμα και μνήμη που πρέπει να διατηρήσουμε (κι όχι τα "ολοκαυτώματα" και τις άλλες "αλήθειες" των θεοκρατών).

      Διαγραφή
    8. Αυτά που είδα και άκουσα είναι αυτά που είδα και άκουσα. Τι σημασία έχει αν μου τα έδειξαν αφού και πάλι τα είδα και τι σημασία έχει αν μου τα είπαν αφού ο αφηγητής είχε τατουάζ με αριθμό στο χέρι. Δεν υπάρχει τίποτα επί τούτου που να μην είδα ή να μην ξέρω και σε προκαλώ να μου τα δείξεις ή να μου τα πεις εσύ με αποδείξεις κι όχι με κρασοφιλοσοφίες του παράταιρου από πάνω. Δείξε μου να δω λοιπόν….
      @είναι επικίνδυνο να απαγορεύω κάτι που θεωρώ βλακώδες; Με αυτή την λογική φτάσαμε να κάνει κουμάντο ένας ανύπαρκτος θεός επειδή ακριβώς η βλακεία είναι θεσμός ενώ η πραγματικότητα απαγορευμένη. Ακόμα πλη΄ρωνουμε την επικράτηση της βλακείας ενώ αν είχε απαγορευτεί…
      ΤΕΛΟΣ κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε δεν θα διαπραγματευτώ τα αυτονόητα με κανέναν.-

      Διαγραφή
    9. @
      "είναι επικίνδυνο να απαγορεύω κάτι που θεωρώ βλακώδες;"

      Eίναι τόσο επικίνδυνο όσο πιο πολλοί γίνονται αυτοί που θεωρούν ότι (αυτο)νομιμοποιούνται να το κάνουν, ο καθείς γι' αυτά που θεωρεί "βλακώδη". Και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι τέτοιοι που εμφανίστηκαν στην Ιστορία (από τους ιουδαίους, τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους, μέχρι τους ναζί και τους σιωνιστές) χρησιμοποίησαν την ίδια θεολογική ορολογία.

      Φίλε, σου επαναλαμβάνω: τις έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά αυτές τις απαγορεύσεις "στο όνομα της αλήθειας" (και γι' αυτό ακριβώς επικρατεί συχνά η βλακεία -και όχι λόγω της μή απαγόρευσής της).

      Διαγραφή
  4. Υπνοβάτη, είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν έδωσες "κώλο" για να βολευτείς. Έτσι όμως κάνουν ελάχιστοι άνθρωποι στον τόπο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βαριέσαι...
      Το θέμα είναι να δίνεις κώλο επειδή σου αρέσει κι όχι για να βολευτείς. Αλλιώς ξεφτιλίζεται η έννοια του κώλου...

      Διαγραφή
  5. Είναι αυτό που γράφει και ο Ραούλ Βανεγκέμ : "Αν τόσες κακές υπολήψεις οφείλουν την ύπαρξή τους αποκλειστικά στην περιφρόνηση και το μίσος, είναι επειδή ανάμεσα σε αυτόν που αποδοκιμάζει και σε αυτόν που αποδοκιμάζεται, υφίσταται μια μυστική και αμοιβαία έλξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο πιο δοκιμασμένος τρόπος ώστε οι μεγαλύτεροι εγκληματίες της Ιστορίας να αποσείουν τον τίτλο τους, είναι να κατορθώνουν να "απονεμηθεί" σε άλλους. Το έκανε ο χριστιανισμός στην δουλοκτητική "ειδωλολατρεία" (διατηρώντας φυσικά την -καθαγιασμένη πλέον- δουλεία), ο καπιταλισμός στον κομμουνισμό (και αντιστρόφως) κ.λπ. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα ό,τι έκανε ο σιωνισμός (και μαζί του η καπιταλιστική αποικιοκρατία κι ο σταλινισμός) στον ναζισμό.

      Διαγραφή
  6. έχω διαβασει το βιβλίο και πιστεύω ότι θέτεις το θέμα στις σωστές του διαστάσεις! Η "αγιοποίηση" του ολοκαυτώματος υπήρξε βασικότατο εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ, που οι φασιστικές του πρακτικές δεν διαφέρουν και πολύ απο εκεινες των ναζι. Οι μορφές στο πέρασμα του χρόνου ίσως αλλάζουν, αλλά συχνά η ουσία παραμένει αναλλοίωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα σχόλιο (το βάζω σε δυο δόσεις γιατί δεν χωράει αλλιώς) που τα λέει περίπου όλα, από παλαιότερη συζήτηση σχετικά με τους "αρνητές" (http://omadeon.wordpress.com/2009/07/11/holocaust-denial-and-other-net-memes/):

    Ο Αιρετικός Λέει:
    12/07/2009 at 10:24

    Abravanel, κατά καιρούς έχω παρακολουθήσει το ιστολόγιό σου και, ειλικρινά στο λέω, αν ήμουν ένας εξωτερικός παρατηρητής, εντελώς άσχετος με την Ελλάδα και είχα μόνο το ιστολόγιό σου ως πηγή πληροφόρησης γι’αυτήν εδώ τη χώρα, θα σχημάτιζα την εντύπωση ότι οι Έλληνες είναι οι επίδοξοι συνεχιστές του Χίτλερ.

    Μην περιμένεις να χαριστώ σ’εσένα και τους ομόθρησκούς σου• όπως σ’εμένα δε χαρίστηκε ποτέ κανείς, έτσι κι εγώ δε θα χαϊδέψω τ’αυτιά σου, γιατί τελικά κακό κάνει αυτή η πρακτική.

    Κατ’αρχάς, θα με συγχωρήσετε όλοι που δεν ξέρω τι στον Αντισουβλακέα είναι το Zeitgeist. Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το μα ασχολούμαι με παρανοϊκές θεωρίες.


    Σε ό,τι αφορά το Ολοκαύτωμα, έχω να παρατηρήσω τα εξής, ξεκινώντας από την ίδια σας τη θρησκεία, την οποία σου λέω ξεκάθαρα ότι δε σέβομαι καθόλου, όπως ακριβώς δε σέβομαι ΚΑΜΙΑ θρησκεία. Και μη διανοηθείς να κάνεις «κόψε-ράψε» στα λόγια μου για να με παρουσιάσεις ως αντισημίτη, γιατί αυτές οι συκοφαντίες δεν περνάνε. Αρχίζουμε λοιπόν:

    1. Λατρεύετε ένα ανύπαρκτο πλάσμα, το οποίο συγκεντρώνει επάνω του όλες τις ψυχιατρικές παθήσεις που περιγράφει το DSM-IV. Ο YHWH σας είναι μισάνθρωπος, μισαλλόδοξος, μισογύνης, σαδομαζοχιστής, ρατσιστής, βρεφοκτόνος, παρανοϊκός, σχιζοφρενής, και πάει λέγοντας. Μπροστά του ακόμα και τέρατα όπως ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Ατατούρκ κ.α. μοιάζουν αρσακειάδες.

    2. Στην Τορά θεμελιώνεται για πρώτη φορά στην Ιστορία του ανθρωπίνου γένους η ιδεολογία του θρησκευτικού και φυλετικού ΜΙΣΟΥΣ. Εδώ βοήθησε πολύ η ιδέα ότι – και καλά – είστε ο «περιούσιος λαός».

    3. Ο χριστιανισμός (ιουδαϊσμός light) που ίδρυσε ο Σαούλ εκ Ταρσος κληρονόμησε αυτές τις αρχές. Ομοίως και ο ισλαμισμός.

    4. Σχηματίστηκαν έτσι τρεις ορδές ηλιθίων (εβραίοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι) που η κάθε μια πιστεύει ότι (α) ο δικός της θεός είναι ο αληθινός, (β) ο δικός της θεός την έχει πιο μεγάλη, (γ) είναι ο περιούσιος λαός, (δ) έχει χρέος να προσηλυτίσει τους άπιστους ή να τους ξεκάνει.

    5. Οι χριστιανοί σας κατηγορούν ότι τους σταυρώσατε τον σούπερμαν της θρησκείας τους. Εδώ είναι η μαλακία τους, γιατί αφ’ενός απλά ο Jesus Christ Superstar δεν υπήρξε ποτέ, αφ’ετέρου απλά υπήρξατε ένα εργαλείο στο θείο σχέδιο των γραφών τους, άρα σας χρωστάνε χάρη.

    6. Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς οι μουσουλμάνοι άρχισαν να στρέφονται εναντίον σας.

    7. Στην Ευρώπη υπήρξε και υπάρχει θρησκευτικό μίσος εναντίον σας.

    8. Αυτό το μίσος έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους δικούς σας ραββίνους που ενίσχυσαν το δικό σας απομονωτισμο και ρατσισμό για να αας ελέγχουν καλύτερα.

    9. Στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, αρκετοί από τους δικούς σας ήταν πολύ «μαρτυριάρηδες». Φαίνεται ότι εδώ τήρησαν κατά γράμμα το βιβλικό μισελληνισμο. Μπερδεγουέι, με τους Έλληνες τι ζόρι τραβάει το ιερατείο σας; Αν πιστέψουμε δε την αφήγηση της «Εσθήρ», υπάρχουν υπόνοιες ότι δικοί σας υποκίνησαν τα μηδικά. Επιστρέφοντας στους informers, ξέρεις τι παθαίνουν μετά σε μια επανάσταση… Θυμήθηκαν τους χαφιέδες οι γκιαούρηδες και μαζί με τα ξερά έκαψαν και τα χλωρά.

    10. Στη Γερμανία του Κραχ, όταν αναρριχήθηκε στην εξουσία ο Χίτλερ, σας στοχοποίησε γιατί ήσασταν ο εύκολος στόχος. Εκμεταλλεύθηκε, όπως ο δικός μας ο Καρατζαφύρερ, το προϋπάρχον θρησκευτικό μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (και η συνέχεια)

      11. Με τρόπο πραξικοπηματικό και με εκκαθαρίσεις κατά των Αράβων ιδρύθηκε το ισραηλινό κράτος, ένα κράτος που τιμά ακόμα και σήμερα τρομοκράτες και δολοφόνους (Lehi Group, Irgun) και δε σέβεται ΚΑΜΙΑ αρχή του ΟΗΕ.

      12. Από τη δεκαετία του ’30 ακόμα έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αφανισμού των Παλαιστινίων.

      13. Είτε σας αρέσει είτε όχι, το Ισραήλ όχι απλά είναι ρατσιστικό-ακροδεξιό, αλλά τροφοδοτεί τον αντιεβραϊσμο κι εσείς παραείστε ανόητοι για να το καταλάβετε.

      14. Η αντίδραση της εβραϊκης κοινότητας σε κάθε κριτική κατά του νεοναζιστικού Ισραήλ είναι συκοφαντία (Θεοδωράκης, Γκάαρντερ) και απαίτηση λογοκρισίας. Δικός σας είναι ο λάκος, σκάψτε τον ελεύθερα.

      15. Σε ό,τι αφορά το πώς έγινε το Ολοκαύτωμα, πάτε να επιβάλετε στην επιστημονική κοινότητα να μην ερευνήσει ούτε καν τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων! Αυτό είναι αντιεπιστημονικό και βρωμάει Ιερά Εξέταση.

      Κάντε λοιπόν πρώτοι εσείς την αυτοκριτική σας, απομονώστε την ακροδεξιά σας, δείξτε καλή διάθεση, σεβαστείτε τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, σταματήστε να ορμάτε σα λυσσασμένα σκυλιά στην παραμικρή υποψία κριτικής και, ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ, καταλάβετε ότι δεν είστε ούτε ανώτεροι ούτε κατώτεροι από τους άλλους λαούς.

      Όταν τα κάνετε αυτά, οι Πλεύρηδες θα αφοπλιστούν. Το μόνο που πετυχαίνετε τώρα είναι να τους ηρωοποιείτε και να καταφέρνουν να συγκρίνονται με άτομα που οι οργανώσεις σας συκοφάντησαν (Μίκης Θεοδωράκης, Γιοστέιν Γκάαρντερ, Frank Zappa)! Ο Πλευρης ο κωλοφασίστας να το παίζει ήρωας… Έλεος. Αυτό θέλετε;

      Και μην αδικείτε τον κόσμο ότι – και καλά – δεν αντιδρά! Πρώτον, πολύς κόσμος δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξη του Πλεύρη ή ότι ο τύπος αυτός είναι άνθρωπος. Δεύτερον, υπήρξε αντίδραση, παρ’όλο που ΨΕΥΔΩΣ λέτε το αντίθετο. Τρίτον, καταλάβετε ότι δεν είστε το κέντρο του κόσμου και δε γίνεται να ασχολούμαστε συνέχεια με το ποιος είπε τι για σας. Στην τελική, γιατί θα’πρεπε; Κάνετε – εκτός Ισραήλ – σαν το βλαμμένο που συνέχεια λέει «κυρία, ο τάδε με είπε έτσι». Έχετε γινει κουραστικοί και, με το να λέτε ότι δεν αντιδρούμε όταν βγαίνει ο Πλεύρης και λέει ότι θέλετε εκτελεστικό απόσπασμα, ενώ έχουμε ήδη αντιδράσει, θα μας κάνετε να σας γυρίσουμε την πλάτη.

      Διαγραφή
  8. Ένας πολύ καλός σύνδεσμος:

    The Holocaust Historiography Project
    http://www.historiography-project.com/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tί λέει το Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)
    http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=369:2009-06-05-10-49-42&catid=99:2009-06-04-07-06-01&Itemid=76:

    "Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του 20ού αιώνα και το μεγαλύτερο ομαδικό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η θλιβερή μοναδικότητά του στην ιστορία δεν προέρχεται μόνον από τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων που αφανίστηκαν κατά την πραγμάτωση μιας παράφρονος «φυλετικής» ιδεολογίας. Το Ολοκαύτωμα δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία ως προς τη σύλληψη της ιδέας, την προμελέτη, τη μέθοδο, την εκτέλεση. Η εξόντωση των Εβραίων δεν ήταν απλά μια σειρά από έκτροπα και βιαιοπραγίες, δεν ήταν ένας ξαφνικός διωγμός ή πογκρόμ, δεν είχε πολιτικά αίτια, δεν αφορούσε εδαφικές διεκδικήσεις. Η «Τελική Λύση» ήταν ένα σχέδιο πλήρως οργανωμένο, που εφαρμόστηκε με βάση τον ψυχρό υπολογισμό κατά τις διαταγές ενός επίσημου κράτους και από τα μέλη ενός λαού που αυτοανακηρύχθηκε το «καθαρότερο φυλετικά» έθνος στην ιστορία του πολιτισμού."

    Χα χα χα!: "το μεγαλύτερο ομαδικό στην ιστορία της ανθρωπότητας". Τύφλα νά 'χουν η γενοκτονία των ινδιάνων, και η εξαφάνιση των "ειδωλολατρών".

    Και ξανά χα χα χα!: "από τα μέλη ενός λαού που αυτοανακηρύχθηκε το «καθαρότερο φυλετικά» έθνος στην ιστορία του πολιτισμού."" και "Η θλιβερή μοναδικότητά του στην ιστορία δεν προέρχεται μόνον από τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων που αφανίστηκαν κατά την πραγμάτωση μιας παράφρονος «φυλετικής» ιδεολογίας".

    Ενώ οι εβραίοι που αυτοανακηρύχτηκαν ο περιούσιος λαός δεν είναι καθόοολου ρατσιστές.

    Είστε τόσο αξιόπιστοι και ειλικρινείς και τόσο ειδήμονες στην ιστορία, που δεν μπορούμε να μην σας πιστέψουμε και αυτή τη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ, ετούτο;

      "Η εξόντωση των Εβραίων δεν ήταν απλά μια σειρά από έκτροπα και βιαιοπραγίες, δεν ήταν ένας ξαφνικός διωγμός ή πογκρόμ, δεν είχε πολιτικά αίτια, δεν αφορούσε εδαφικές διεκδικήσεις."

      Mας λένε καταλεπτώς τί δεν ήταν η εξόντωση των εβραίων, αλλά δεν μας λένε τί τελικά ήταν...

      Ο Χίτλερ πάντως στην πολιτική διαθήκη του η οποία δημοσιεύθηκε από το Διεθνές Στρατιωτικό Δικαστήριο της Νυρεμβέργης γράφει για τους εβραίους: "αν αυτοί οι διεθνείς συνωμότες του χρήματος και της οικονομίας ξαναπροσπαθήσουν να μεταχειρισθούν τους λαούς της Ευρώπης σαν πακέτα μετοχών, αυτός ο λαός που είναι ο πραγματικός υπεύθυνος αυτής της δολοφονικής συρράξεως, θα πρέπει να λογοδοτήσει: Οι Εβραίοι!"
      Βέβαια ο εθνικιστής Χίτλερ, όπως και κάθε παρόμοια διανοητική μετριότητα, αντιλαμβάνεται το ζήτημα της οικονομικής κυριαρχίας με όρους εθνοκεντρικούς αντί ταξικούς.

      Αλλά ακόμα κι έτσι, φαίνεται ότι τα αίτια του ναζιστικού διωγμού εναντίον των εβραίων δεν ήταν μόνο φυλετικά (όπως π.χ. στις περιπτώσεις των σλαύων, ή των τσιγγάνων), αλλά κυρίως οικονομικά (ενδεχομένως μάλιστα στο κατεξοχήν αυτό οικονομικό ζήτημα να δόθηκε εκ των υστέρων φυλετική χροιά για να μετατρέψει την κοινωνικοοικονομική απέχθεια κατά των εβραίων στο απόλυτο - δηλ. φυλετικό- μίσος) . Αυτό δεν το "πρόσεξαν" στο Κ.Ι.Σ....

      Διαγραφή
    2. Εδώ και μέρες διαβάζω ξανά και ξανά αυτό το τμήμα σχολίων και τραβάω τα μαλλιά μου...

      Διότι το ΚΙΣ, αν κι έχει δίκιο ΕΙΔΙΚΑ για τη γενοκτονία των Εβραίων, έχει επίσης ΠΟΛΥ άδικο όταν εκφράζεται για το Παλαιστινιακό με τόσο φανατική φιλο-ισραηλινή μεροληψία, ώστε κάνει "αυτο-γκολ", τρέφοντας την άρνηση της ίδιας της γενοκτονίας που επικαλείται.

      Ομως εσύ...
      εδώ αποδεικνύεις ότι είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ αστοιχείωτος σχετικά με τις αντισημιτικές διώξεις (ανά τους αιώνες) και μπερδεύεις τα πολλά εκατομμύρια απλών (συνήθως φτωχών) Εβραίων με... τους ελάχιστους Εβραίους τραπεζίτες και πλουτοκράτες.

      Αυτό που κάνεις είναι απλούστατα, να φανατίζεσαι γενικά κατά των Εβραίων επαν-εφευρίσκοντας στα βάθη του στοχασμού σου τον... ορίτζιναλ αντισημιτισμό.

      Στην πραγματικότητα, το ναζισμό τον χρηματοδότησε το ΠΟΛΥ μεγάλο "άρειο" (αντισημιτικό) κεφάλαιο για να βγάλει από τη μέση τους μικρο-μεσαίους Εβραίους καταστηματάρχες καθώς και τους ελάχιστους αλλά σημαντικούς υπερ-πλούσιους ανταγωνιστές του.

      ΤΙ να σου πρωτο-πεί κανείς?

      Αν εγώ είμαι "στρεψοδίκης ιεροκήρυκας" τότε εσύ είσαι ένας τελείως σαλταρισμένος φανατικός με "πρωτο-αντισημιτισμό" που ρέπει στη συνωμοσιολογική παράνοια...

      αλλά διατηρώ την ελπίδα ότι θα καταλάβεις πως ΔΕΝ είμαστε αυτά τα πράματα... :-)

      Διαγραφή
    3. @
      "Διότι το ΚΙΣ, αν κι έχει δίκιο ΕΙΔΙΚΑ για τη γενοκτονία των Εβραίων, έχει επίσης ΠΟΛΥ άδικο όταν εκφράζεται για το Παλαιστινιακό με τόσο φανατική φιλο-ισραηλινή μεροληψία, ώστε κάνει "αυτο-γκολ", τρέφοντας την άρνηση της ίδιας της γενοκτονίας που επικαλείται."

      Συνέχισε να υπερασπίζεσαι τη σιωνιστική πολιτική και να δίνεις συμβουλές βελτίωσής της στα φασιστοειδή σιωνιστόμουτρα. Προφανώς νομίζεις ότι λαμβάνουν πολύ σοβαρά "υπ' όψιν" κάτι γνώμες σαν τη δική σου.

      @
      "Στην πραγματικότητα, το ναζισμό τον χρηματοδότησε το ΠΟΛΥ μεγάλο "άρειο" (αντισημιτικό) κεφάλαιο για να βγάλει από τη μέση τους μικρο-μεσαίους Εβραίους καταστηματάρχες καθώς και τους ελάχιστους αλλά σημαντικούς υπερ-πλούσιους ανταγωνιστές του."

      Είσαι επίκινδυνα άσχετος (αν δεν είσαι βαλτός). Αυτός που έκανε κολεγιές με τον ναζισμό ήταν το σιωνιστικό Κεφάλαιο: αυτό ήταν που ΕΣΠΑΣΕ το μποϋκοτάζ του ... άριου Κεφαλαίου (αγγλογαλλικού) στη Γερμανία από το 1933 μέχρι το 1941, με αντάλλαγμα το γερμανικό κράτος να επιτρέψει τη μετανάστευση των εβραίων κεφαλαιοκρατών (μαζί φυσικά με τα κεφάλαιά τους) προς την Παλαιστίνη (και φυσικά τη δημιουργία ισραηλινού κράτους). Οι "μικρο-μεσαίοι εβραίοι καταστηματάρχες" και οι εβραίοι ανεξάρτητοι επαγγελματίες και εργάτες (των οποίων παριστάνεις τον δικηγόρο) αφέθηκαν στην τύχη τους, στον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, στο μαζικό εκτοπισμό τους και στη μαζική εξόντωσή τους από τις κακουχίες (και όχι από ... "τους θαλάμους αερίων").

      Αν είχες διαβάσει τον (ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ μέχρι σήμερα) Γκαρωντύ και τις ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ τεκμηριώσεις του (π.χ. τις σιωνιστικές εταιρείες που είχαν ιδρυθεί για να χρηματοδοτούν τους ναζί στο Τελ- Α- Βιβ και στο Βερολίνο), θα τα ήξερες αυτά και δεν θα απήγγειλες τα χιλιομασημένα φιλοσιωνιστικά ποιηματάκια σου.

      Διαγραφή
  10. Ρίξτε μια ματιά στην -σύγχρονη- ιστορία του 'αρνητή' Germar Roudolf και θα δείτε πως αντιμετωπίστηκε από την ίδια του την πατρίδα...

    http://germarrudolf.com/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είδα το μαλάκα κι έφριξα. ΠΟΛΥ βουτυρο-μπεμπές και μαζόχας μου φάνηκε. Μάλλον θάχε κάναν παππού Ες-Ες και τόβαλε σκοπό να τον αθωώσει από τα εγκλήματά του...

      ΚΑΙ ανισόρροπος ΚΑΙ καθολικός είναι. Δεν έπρεπε να πάει φυλακή. Ψυχίατρο χρειάζεται...

      Διαγραφή
    2. O Germar Rudolf είναι αποδεδειγμένος ναζιστής (που πήρε χρήματα κι από τον άλλο ναζιστή αναθεωρητή Ερνστ Ζουντέλ) και λέει ΨΕΜΑΤΑ.

      Οποιος θέλει (και μπορεί) να μελετήσει την έκταση των ψεμάτων του ας ξεκινήσει να διαβάσει από ΕΔΩ

      http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/not-the-science/postscript.shtml


      Διαγραφή
  11. Έχουμε δηλ. ανάσυρση ενός ιουδαϊκού όρου ("ολοκαύτωμα") για να ερεθιστεί το θυμικό των εβραίων και ενός χριστιανικού ("αρνητής") για να ερεθιστεί το θυμικό των χριστιανών.
    Για άλλη μια φορά, η -ενωμένη- Θεοκρατία εναντίον της Eπιστήμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι τρίχες. Παντελώς άσχετα πράματα...
      ΑΚΟΜΗ κι έτσι λογικά δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα.
      Οι θάλαμοι αερίων του Αουσβιτς ΥΠΗΡΞΑΝ.

      Διαγραφή
    2. Ψάξε τη δίκη που έχασε ο David Irving όταν μήνυσε τη Deborah Lipstadt.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Deborah_Lipstadt#The_Holocaust.2C_denial_and_abuse

      (άντε, βρες και κάτι μόνος σου... η επιστήμη ΚΑΙ ο νόμος έχουν προ πολλού αποφανθεί τελεσίδικα)

      Διαγραφή
    3. @
      " η επιστήμη ΚΑΙ ο νόμος έχουν προ πολλού αποφανθεί τελεσίδικα"

      Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
      "Η επιστήμη και ο νόμος"... Η προτελευταία φορά που αυτά τα δυο πήγαν μαζί ήταν στις δίκες της Ιεράς Εξέτασης (Γαλιλαίος, Τζιορντάνο Μπρούνο κλπ). Και η τελευταία όταν ποινικοποιήθηκε η "άρνηση του ολοκαυτώματος".

      Αν ήξερες τί σου ξεφεύγει...

      Διαγραφή
    4. ΤΙΠΟΤΕ δεν μου ξεφεύγει.

      ΕΣΕΝΑ σου ξεφεύγει ότι μερικές φορές, ακόμη και η αστική δικαιοσύνη, όταν δικάζει εγκληματίες, _αποδεικνύει_ ενοχές.

      Δεν είναι όλα τα δικαστήρια άδικα, ΕΠΕΙΔΗ είναι αστικά.

      Αν βέβαια πιστεύεις ότι όσοι εξόντωσαν αμέτρητους αθώους ανθρώπους πρέπει να... πιούν φραπέ μαζί σου στην καφετέρια, be my guest. :-)

      Διαγραφή
    5. Y.Γ. Χέσε την ποινικοποίηση της ΑΠΟΨΗΣ.

      Εγώ μιλάω για την απόδειξη ΕΝΟΧΗΣ πραγματικών εγκληματιών όπως ο Άϊχμαν, ΜΕ τη βοήθεια της επιστήμης (τόσο της Ιστορικής έρευνας ΟΣΟ και π.χ. της χημείας, ιατροδικαστικής έρευνας κλπ.)

      Πάψε να τσαμπουνάς πια τη λανθασμένη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ σαν ψωμοτύρι (λες κι αποδεικνύει... την αθωότητα ναζί εγκληματιών). Διότι ΔΕΝ συνεπάγεται...

      Διαγραφή
    6. Xαίρομαι που παραδέχεσαι ότι η προτελευταία φορά που "επιστήμη" και νόμος πήγαν μαζί ήταν στις δίκες της Ιεράς Εξέτασης (Γαλιλαίος, Τζιορντάνο Μπρούνο κλπ). Και η τελευταία όταν ποινικοποιήθηκε η "άρνηση του ολοκαυτώματος".

      Με τα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά δεν βλέπω τί σχέση έχουν.

      Διαγραφή
    7. Λες
      η προτελευταία φορά που "επιστήμη" και νόμος πήγαν μαζί ήταν στις δίκες της Ιεράς Εξέτασης

      ΟΧΙ, ΔΕΝ "παραδέχτηκα" τέτοιο πράμα.

      Αυτό είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ.

      Π.χ. εδώ βλέπεις τη χρήση ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ για κατάρριψη "άμυνας" ναζιστικών ισχυρισμών
      http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/

      Σήμερα επιστήμη και νόμος (έστω, αστικός) συνεργάζονται στενά, πολύ συχνά. Π.χ. στον εντοπισμό DNA δολοφόνων.

      Ασχετα με δικαστικές πλάνες και άλλα στραβά, επιστήμη και νόμος σήμερα ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.


      (Γαλιλαίος, Τζιορντάνο Μπρούνο κλπ). Και η τελευταία όταν ποινικοποιήθηκε η "άρνηση του ολοκαυτώματος".

      ΟΧΙ. ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν έχει ο Γαλιλαίος με τον... Χίμλερ ή τον Αϊχμαν !


      Με τα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά δεν βλέπω τί σχέση έχουν.

      Μα... ΟΛΟ το "ζουμί" είναι στα υπόλοιπα.
      -Στο αν ή όχι ΣΥΝΕΒΗ η μαζική εξόντωση Εβραίων, Τσιγγάνων, κ.ά.

      Αμα συμφωνείς με τα υπόλοιπα, τότε... θα τα βρούμε και στα προηγούμενα! (χαχαχα)

      :-)

      Διαγραφή
    8. Έχεις μπερδέψει τις επιστημονικές μεθόδους (και όχι επιστήμη) που χρησιμοποιεί η αστυνομία (και όχι ο νόμος) με την "επιστήμη" ως νομικώς επιβαλλόμενο θέσφατο.

      Σου ξαναλέω: Xαίρομαι που παραδέχεσαι ότι η προτελευταία φορά που "επιστήμη" και νόμος πήγαν μαζί ήταν στις δίκες της Ιεράς Εξέτασης (Γαλιλαίος, Τζιορντάνο Μπρούνο κλπ). Και η τελευταία όταν ποινικοποιήθηκε η "άρνηση του ολοκαυτώματος".

      Διαγραφή
  12. Ο συγγραφέας ποιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπνοβάτη δεν μας είπες. Πώς σου φάνηκε το βιβλίο; Νομίζω αξίζει να προστεθεί στην παρούσα ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ προσεγμένο και ενδιαφέρον. Και εξίσου φροντισμένο τεχνικά (δουλειά επαγγελματία;). Φυσικά απαιτεί λεπτομερές και "χαλαρωμένο" διάβασμα (κάτι που εμείς οι παλιότεροι δεν μπορούμε να το κάνουμε από μια οθόνη), έλεγχο των παραπομπών (τουλάχιστον των πιο καίριων), ακριβούς απόδοσης των πηγών κλπ. για ασφαλή διαμόρφωση γνώμης. Έχει προστεθεί ήδη στην ανάρτηση έστω και μέσω σχολίου.

      Δεν μπορώ όμως να παρουσιάσω ένα "βιβλίο" που δεν κυκλοφορεί "επίσημα" στο εμπόριο, δεν το έχω στα χέρια μου σε έντυπη μορφή και στο οποίο δεν αναγράφεται το όνομα του συγγραφέα (ώστε να υπάρχει και η προσωπική ανάληψη ευθύνης της άποψης). Πες με παλαιών αρχών, αλλά να δεις που τελικά μόνο ό,τι τυπώνεται, εκδίδεται επίσημα και είναι επώνυμο θα μείνει. Τα υπόλοιπα θα γίνουν ψηφιακά φαντάσματα.

      Πάντως με ελάχιστα έξοδα μπορείς να το εκδώσεις στο bookstars.gr., έστω και σαν e-book (ακόμα καλύτερα βέβαια θα του πήγαινε έντυπο). Σκέψου το. Δεν θα σου το έλεγα αν δεν διαισθανόμουν ότι άξιζε τον κόπο.

      Διαγραφή
    2. Για το διάβασμα ίσως αξίζει να σκάσεις δυό φράγκα παραπάνω σε μελάνι και να το τυπώσεις σπίτι.

      Όσο για την έντυπη έκδοση, ετοιμαζόταν αλλά δυστυχώς λόγω "ανωτέρας βίας" ματαιώθηκε.

      Διαγραφή
  14. Ενώ σε εκτίμησα για άλλα σου ποστ, εδώ βλέπω με λύπη μου ότι... πολύ εύκολα έπεσες με τα μούτρα.... να "φας το τυράκι" της πιο καλο-στημένης προπαγανδιστικής παγίδας από το 1945 μέχρι σήμερα. Της βιομηχανίας ψεύδους των "Αναθεωρητών" (του ολοκαυτώματος).

    Βαριέμαι να στα εξηγώ όλα (κι αηδίασα με τον τρόπο που φέρθηκες στον πάντα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ενημερωμένο) Νίκο Σαραντάκο. Είχε απόλυτο δίκιο, αλλά εσύ κοίταξες να τον στριμώξεις αντί να ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ το θέμα...

    Τέλος πάντων...

    Η Αρνηση του Ολοκαυτώματος ωφελεί ΜΟΝΟ το Ισραήλ (όταν δεν προάγει 100% ναζιστικές απόψεις).

    Η άρνηση ότι υπήρξαν θάλαμοι αερίων στο Αουσβιτς-Μπιρκενάου και σε μερικά άλλα τέτοια στρατόπεδα ανήκει στο χώρο της φρενοβλαβούς (αν όχι συνειδητά ψευδόμενης) φιλο-ναζιστικής (κυρίως) μπουρδολογίας.
    Εχει καταρριφθεί τόσες φορές διεθνώς, με ΤΟΣΑ πολλά στοιχεία ώστε... απορώ αν έχεις πρόβλημα κατανόησης στα αγγλικά.

    Επειδή είχα παρόμοιους προβληματισμούς κάποτε το έψαξα ΠΟΛΥ καλά το θέμα, αλλά... με έκανες να σκεφτώ ότι δεν το έψαξα ΤΟΣΟ καλά ώστε να μπορώ να καταρρίψω τις μπούρδες του Γκαρωντύ με λίγα μόνο λόγια σε _ένα_ σχόλιο...

    Ενυουαίη...

    Κάποιος έφερε εδώ παράθεση σχολίου από το δικό μας μπλογκ (του φίλου συνιστολόγου Αιρετικού). Μόνο που... ούτε ο Αιρετικός, ούτε κι εγώ φυσικά, έχουμε την παραμικρή σχέση με τις μπούρδες του Γκαρωντύ ή ορισμένων ναζιστών, όπως ο Ζούντελ.

    Το ολοκαύτωμα ΥΠΗΡΞΕ, σαν ιστορικό γεγονός πέραν πάσης αμφιβολίας., άσχετα αν πάνω του στηρίχτηκε αργότερα ολόκληρη βιομηχανία προπαγάνδας για τη στήριξη του κράτους του Ισραήλ (και όχι μόνον).

    Σου δίνω μόνο μερικά λινκ, ευχόμενος να βοηθήσουν, και φεύγω.

    http://omadeon.wordpress.com/2014/09/23/holocaust-denial-lite-v2/

    http://omadeon.wordpress.com/2014/10/01/heinrich-himmler-speech-at-posen/


    Δες και τα βίντεο για το θέμα. ΔΕΝ θα σου κάνουν κακό...

    Holocaust Denial 2.0 Lite (Greek subtitles, English narration)
    https://www.youtube.com/watch?v=a1osv4amLUc

    Himmler's Posen speech (with Greek subtitles and a Virtual Actor)
    https://www.youtube.com/watch?v=Bqq3ZCLNE9s

    The Holocaust before Stalingrad (Greek Subtitles) v1
    https://www.youtube.com/watch?v=t_9XwoCzNCc

    Φυσικά μπορεί να τα αρνηθείς όλα, αφού έχει φυσική τάση ο εγκέφαλος του ανθρώπου να ΜΗ βλέπει όσα αναστατώνουν τις ιδεοληψίες του...
    ...αλλά έχω την ελπίδα ότι θα τα ψάξεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

      Σε λίγες μέρες ανεβάζω την ιδεολογική ιστορία του (αντι)φασισμού. Έτσι ίσως αντιληφθείς ότι ο (αντι)φασιστικός σου ζήλος παραείναι "ιερός" και "αηδιασμένος" για να είναι δημοκρατικός.

      Ή όπως τό' λεγε κι ο Ντε Σαντ: "ακόμα μια προσπάθεια κύριοι, για να γίνετε δημοκράτες".

      Ή μήπως όπως τό 'λεγε ο Νικολάι Γκόγκολ; "αγαπάτε μας κι αξύριστους κύριοι. Ξυρισμένους μας αγαπάνε κι άλλοι...".

      Τυράκι δεν σου βάζω. Θα σε πάω κατευθείαν στο κυρίως ("αντιφασιστικό") πιάτο.

      Διαγραφή
    2. Και μόνο το γεγονός ότι ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ φασισμό με αντι-φασισμό, μέσω των παρενθέσεων στη λέξη "(αντι-)φασιστικός", σε βγάζει από την κατηγορία των παραπλανημένων "κακών παιδιών" και σε τοποθετεί στο πλήθος των "τριτοθεσικών" (αν όχι ακούσιων) φιλο-ναζιστών...

      Εγώ πιστεύω ότι είσαι απλά ένας... πανέξυπνος μεν, αλλά βιαστικός και φανατισμένος μέχρι το κόκκαλο εγωίσταρος.

      Στον πούτσο σου, τα πάντα...
      -κι αυτό το θεωρείς και προσόν !
      -Γι' αυτό κι απαιτείς από τον άλλον να έχει τον ίδιο βαθύ κυνισμό κι ωχαδερφισμό.

      Αλλά...
      ΑΛΛΟ ιερός, κι ΑΛΛΟ αηδιασμένος. Αν δεν σε αηδιάζουν εσένα οι αναθυμιάσεις χαλασμένου κρέατος, ΦΑΤΟ ρε φίλε...
      (χαχαχα)


      ______________

      Ντάξει, πάμε τώρα σε κάτι σοβαρό. Ο αναγνώστης σου, ο επιμελής συγγραφέας (αν λέει αλήθεια) εκείνου του βιβλίου (που ήδη κατέβασα και μελετώ) έχει κάνει καίρια λάθη και φάουλ στο βιβλίο του.

      Το μελετώ ΤΩΡΑ για να βρω κι άλλα, έχοντας σαν βάση τα αρχεία που ο ίδιος επικαλείται,
      π.χ.

      http://www.loc.gov/rr/frd/Military_Law/NT_major-war-criminals.html
      (IMT Blue series)

      http://www.loc.gov/rr/frd/Military_Law/NT_Nazi-conspiracy.html
      (IMT Red series)


      (θα επανέλθω).

      _________
      @ανώνυμε... ξυγγραφέα, ΑΝ θες, άσε κι ένα όνομα ή έστω ψευδώνυμο για να σου απευθύνω την τελική κριτική μου, στο μπλογκ! :-)

      Διαγραφή
    3. Απ΄ ό,τι βλέπω, είσαι σε "οίστρο".
      (φαντάσου να σού είχα βάλει και "τυράκι" δηλαδή...)

      Διαγραφή
    4. Υπνοβάτη μην ασχολείσαι και μην μασάς. Ο συγκεκριμένος είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με το θέμα και το μόνο ψάξιμο που έχει κάνει είναι να διαβάσει προπαγανδιστικές σελίδες στο διαδίκτυο. Βιβλίο δεν έχει ανοίξει. Βλέπεις πχ ότι τώρα ανακάλυψε τα αρχεία της Νυρεμβέργης που επικαλούμαι. Και από την φρασεολογία του καταλαβαίνεις το ποιόν του ανδρός.

      Θα περιμένω με ανυπομονησία να δω αυτά τα "καίρια λάθη" και "φάουλ" που έχω κάνει. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα περιμένω πολύ καιρό...

      The Revisionist

      Διαγραφή
    5. Είπα όλα όσα είχα να πω με τον οικοδεσπότη, προς το παρόν, αλλά...

      Κατ εξαίρεσιν απαντώ σε σένα, αφού μου απηύθυνες το λόγο με το γνωστό ηλίθιο απαξιωτικό στυλ που συναντάμε όλοι στο διαδίκτυο εδώ και... 20 χρόνια (από τότε που μπήκα).

      1) Θάπρεπε να ΜΗΝ υποτιμάς ΤΟΣΟ πολύ τους άλλους. ΙΔΙΩΣ χωρίς κανένα στοιχείο (και μάλιστα χωρίς καν να ψάξεις να δεις ΤΙ γράφουν εδώ και χρόνια...)

      2) Θάπρεπε να ΜΗ γράφεις καν βιβλία, πριν... μάθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ τα εδάφια που παραθέτεις. π.χ. Στη σελίδα 63 του βιβλίου σου δείχνεις ότι δεν ξέρεις ΠΟΥ ΠΑΝ τα τέσσερα. (Reading Comprehension problem?)

      3) Υποψιάζομαι βάσιμα ότι _απλώς μετάφρασες_ στα ελληνικά κάποιο ξένο ΥΠΑΡΚΤΟ βιβλίο. Ενδεικτικό στοιχείο γι' αυτό, είναι ένα λάθος που επαναλαμβάνεται παντού και δείχνει... επεξεργασία πηγής με πρόγραμμα OCR !!!!!!! (ΔΕΝ θα σου πω ΑΚΟΜΗ ποιο... -χεχε)

      4) Αν για σένα "προπαγανδιστικές σελίδες" είναι τα τεράστια, έγκυρα site όπως εκείνα που χρησιμοποιώ εγώ σαν πηγές (και παράθεσα) με εκτενή κατάρριψη φιλο-ναζιστικών "επιχειρημάτων" σαν αυτά που υιοθετείς, ...αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

      5) Τα αρχεία της δίκης της Νυρεμβέργης ΕΣΥ τα επικαλέστηκες. Κι είναι τεράστια! ΜΗ μου πεις ότι τα ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ, κιόλας. Αρα... από κάπου αλλού "εμπνεύστηκες" για τις παραπομπές σου. Το ότι ασχολήθηκα μαζί τους δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Ο μεγαλύτερος όγκος των πιο καυτών στοιχείων και επιχειρημάτων δεν βρίσκεται εκεί. Παραμένουν βέβαια, αξιόπιστες αρχικές πηγές, αλλά δεν είναι οι μόνες.

      Τελικά, σ' αυτή την κωλο-χώρα είναι σίγουρο ότι χιλιάδες αλλόφρονες κρυφο-αντισημίτες ελληνάρες θα λατρέψουν το βιβλίο σου. Διότι ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ φτάνει το μυαλουδάκι τους. Κανένας δεν θα διαβάσει την ανασκευή του γιατί δεν τροφοδοτεί υπαρκτό μίσος, μια τέτοια κριτική. Καλές εισπράξεις, αν το εκδόσεις, και... Sieg Heil !!!

      Διαγραφή
    6. Εν πρώτοις φίλτατε, κάποιος του οποίου το λεξιλόγιο περιορίζεται σε πούτσους, νεοναζί, αρνητές κλπ καλά θα κάνει να μην παραπονιέται για απαξιωτικό στυλ. Πάμε τώρα στις ανοησίες σου.

      1. Και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω; Το σαβουρολόγιο σου το έχω βρει εδώ και καιρό και είναι απλώς της πλάκας.

      2. Στην σελίδα 63 παρουσιάζω ΟΛΟΚΛΗΡΟ ένα στοιχείο που δεν θα βρεις σε κανέναν ιστορικό και στην προηγούμενη σελίδα δείχνω με ποιο τρόπο το επικαλείται ένας εξ αυτών. Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση του αναγνώστη.

      3. Θαυμάσια. Περιμένουμε να μας βρεις το... ΥΠΑΡΚΤΟ βιβλίο που μετέφρασα. Και επειδή δεν θα βρεις τίποτα μπορούμε να αρχίσουμε να γελάμε από τώρα.

      4. Οι σελίδες που διαβάζεις σαν αποβλακωμένος (όπως το nizkor) απευθύνονται σε άσχετους όπως εσύ. Αποτελούνται από αρθράκια (συχνά ανυπόγραφα) τα οποία χαρακτηρίζονται από ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΕΣ απαντήσεις, απουσία πηγών και ακριβών παραπομπών, όπως και διαστρέβλωση των αναθεωρητικών θέσεων.

      5. Ναι, είναι απολύτως κατανοητό ότι κάποιος που το μόνο που ξέρει είναι το copy paste απ' το νίζκορ θα θεωρεί ασύλληπτο να υπάρχει και κάποιος που διάβασε κάτι παραπάνω.

      Για να σου απαντήσω όμως, δεν έχω διαβάσει μέχρι και την τελευταία γραμμή των πρακτικών. Περιορίστηκα στα σημεία που αφορούσαν το θέμα.

      Για τα υπόλοιπα "καυτά στοιχεία" και "επιχειρήματα" σε παραπέμπω στα άλλα κεφάλαια του βιβλίου.

      Καλή χώνεψη.

      The Revisionist

      Διαγραφή
    7. Ακου να δεις συχαμένο και μοχθηρό ανθρωπάκι...
      Το λεξιλόγιό μου ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δεν... μπεριορίζεται στα περί πούτσων που απαριθμείς σα συκοφαντικό σκουλήκι που ΕΙΣΑΙ...

      Επιπλέον, ΕΙΜΑΙ βάρβαρος.

      Στα υπόλοιπα, μην ξεχνάς την παροιμία,
      ΜΙΑ φορά ψεύτης, ΠΑΝΤΑ ψεύτης.

      Διαγραφή
    8. Χμ... εσύ θες και απάντηση, εεε? Ορίστε την

      2. Στην σελίδα 63 παρουσιάζω ΟΛΟΚΛΗΡΟ ένα στοιχείο που δεν θα βρεις σε κανέναν ιστορικό και στην προηγούμενη σελίδα δείχνω με ποιο τρόπο το επικαλείται ένας εξ αυτών. Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση του αναγνώστη.

      Στη σελ.63 αποδεικνύεσαι ανίκανος να διαβάσεις όσα βρίσκονται μπροστά σου. Οποιοσδήποτε σώφρων αναγνώστης βλέπει... όχι μία, αλλά ΠΟΛΛΕΣ προτροπές και απειλές για πραγματική εξόντωση Εβραίων σ' αυτό που ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ότι δήθεν "ξεσκέπασες" σαν επιθυμία εκτοπισμού τους.

      Είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ηλίθιος, βέβαια. Κυρίως διότι ζεις σε μια χώρα με πάρα πολλούς άλλους ηλίθιους.

      Α, και ΠΟΥ είδες να αναφέρομαι στο Nizkor? Το Nizkor έχει την αξία του, βέβαια, αλλά πολύ πιο περιορισμένη από αυτό που παράθεσα εδώ.

      Από μένα νάσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα γλυτώσεις πάντως.. οι μπούρδες που γράφεις θα βγουν ΟΛΕΣ στο φως.


      4. Αφού ρε βλάκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ παραπομπή δεν έδωσα από το Nizkor.

      Διαγραφή
    9. Συνεχίζεις τις βωμολοχίες και τις ασυναρτησίες όπως κάνουν όλοι οι ομοϊδεάτες σου όταν στριμώχνονται. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Τουλάχιστον εσύ έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι είσαι βάρβαρος.

      Όσο για τις "μπούρδες" μου, είναι ήδη στο φως και δεν περίμεναν εσένα. Περαστικά.

      The Revisionist

      Διαγραφή
  15. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    Το βιβλίο δεν είναι "του uploader"...

    Καλά σου την έσκασε ο σχολιαστής. Σε πήρε χαμπάρι ότι ψαρώνεις εύκολα και σούβαλε φυτιλάκι.

    ΠΗΓΑΙΝΕ στη σελ. 201 και σοβαρέψου (χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε κανέναν οίστρο δεν βρίσκομαι και... δεν υπάρχει κανένα τυράκι που να με βάλει σε παγίδες.

    Βέβαια... (χοχοχο)
    -ΗΔΗ έφαγα το... βρωμότυρο μιας αγωγής (ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος μου) από το γνωστό "διανοούμενο" Τάκη Φωτόπουλο, και περιμένω την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου... επειδή ο ΤΦ θεώρησε πως τον συκοφαντώ και ότι τον είπα "φασίστα", σε ένα βίντεο που έφτιαξα. Το θεωρώ 99.9% πιθανό ότι θα χάσει αυτή την υπόθεση.


    χο-χο-χο...

    Απέναντί σου όμως υπνοβάτη μου ΔΕΝ ΕΧΩ απωθημένα. Ισα-ίσα σε συμπαθώ ολοένα και περισσότερο καθώς διαβάζω άλλα άρθρα σου και δεν θέλω να πας χαμένος. Δεν θέλω να τσουβαλιαστείς κι εσύ με τους ναζί (και ζητώ συγνώμη αν παρεκτράπηκα λιγάκι προηγουμένως διότι ούτε ναζί είσαι ούτε καν φιλο-ναζί...)

    ΔΕΝ θέλω να δίνεις ΕΣΥ επιχειρήματα στον ακραίο σιωνισμό σήμερα που μας συκοφαντεί σαν αντισημίτες.

    Θέλω σαν άνθρωπος του Ορθού Λόγου, που ΕΛΠΙΖΩ ότι είσαι... να δεις κάτω από το φως της πιο ψυχρής λογικής τα αναθεωρητικά ψεύδη που θέλουν να μας πείσουν ότι θάλαμοι αερίων δεν υπήρξαν κ.ο.κ. (και ως γνωστόν, "από ένα ψεύδος τα ΠΑΝΤΑ έπονται").

    Οι φανατίλες υποστηρικτές του Ισραήλ έχουν γίνει ΑΧΡΗΣΤΟΙ πια, για την ανασκευή (φιλο-)ναζιστικών μύθων,
    ...μύθων που σε μία χώρα ΤΟΣΟ άσχετη με τον Ορθό Λόγο όπως η δική μας σήμερα.... είναι πιθανότερο να γίνουν πιστευτοί, κι είναι χρέος μας να μη τους το επιτρέψουμε.

    Πήγαινε δες εδώ
    http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/not-the-science/
    (ιδίως προς το τέλος)
    για τα χάλια των "αναθεωρητικών" μύθων... του Germar Rudolf (που κάποιος ανάφερε προηγουμένως).

    Τα ξαναλεμε.
    Θενκς για τον ελεύθερο διάλογο... :-)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @
      "δεν θέλω να πας χαμένος"

      Κι αν εγώ θέλω να πάω "χαμένος"; Θα με "σώσεις" παρά τη θέλησή μου;
      Έρχεσαι εδώ για διάλογο (όπως λες πιο κάτω) ή με την "απόλυτη αλήθεια" σου;

      @
      "Δεν θέλω να τσουβαλιαστείς κι εσύ με τους ναζί"

      Ποιός θα με "τσουβαλιάσει"; Οι (αντι)φασίστες (σταλινικοί, σιωνιστές, τροτσκιστές, λενινιστές, μαοϊκοί, χριστιανοί, μουσουλμάνοι); Το να με τσουβαλιάζουν τέτοια (αντι)φασιστόμουτρα στις πανηλίθιες σχηματοποιήσεις τους, το θεωρώ τιμή μου (και ένδειξη ότι δεν είμαι καθόλου "χαμένος")

      @
      "Θενκς για τον ελεύθερο διάλογο"

      Αυτό υπενθύμισέ το στους ιουδαιοναζί ομολογητές του "ολοκαυτώματος" και στη σιωπή νεκροταφείου του ελεύθερου διαλόγου, που σχεδόν έχουν επιβάλλει.

      Διαγραφή
    2. Τραβάς κάθετι στα άκρα υπέρ το δέον.

      1) ΦΥΣΙΚΑ πας χαμένος αν αρχίζεις και γίνεσαι γνωστός στο διαδίκτυο για θέσεις που δεν στέκουν (ή που συκοφαντούνται ολοένα και περισσότερο).

      2) Θα σε τσουβαλιάσουν εύκολα με τους αντισημίτες εκείνοι που ξέρεις (και καταγγέλλεις). Κι αυτό μπορεί εσένα να μη σε πειράζει αλλά πειράζει γενικώς. διότι έχει σημασία να ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ οι σωστές απόψεις, όχι να τσουβαλιάζονται.

      3) Ναι, θα πρέπει να μην ξεχάσω να το υπενθυμίσω σε κάποιους που ακόμη κι εμένα... αντισημίτη με έβγαλαν.

      Το γεγονός ότι με ηλίθιο τρόπο ποινικοποίησαν τις απόψεις των αναθεωρητών (ηρωοποιώντας τους) δεν έχει καμμία σχέση με τις εξοργιστικές μπούρδες των ΙΔΙΩΝ των αναθεωρητών.

      Διαγραφή
    3. Υ.Γ. Φυσικά και θα "σώσω" τις αλήθειες σου (ή τις αλήθειες οποιουδήποτε άλλου) ΧΩΡΙΣ να σε ρωτήσω και χωρίς να περιμένω αναγνώριση.

      Τις προβολές-του-νου περί "απόλυτης αλήθειας" κόφτες. ΔΕΝ αφορούν εμένα και ΜΗΝ ψάχνεις για ανύπαρκτους λαγούς σε άδεια καπέλλα.

      Αν έχεις απωθημένα με παπάδες πήγαινε κυνήγα ΕΚΕΙΝΟΥΣ.

      Keep calm and think logically. :-)

      Διαγραφή
    4. 1) Δεν με ενδιαφέρει το εάν και το πώς θα γίνω γνωστός σε βλακόμουτρα, ή το εάν θα πάω "χαμένος". Η μόνη γνώμη που με ενδιαφέρει είναι των ανθρώπων που εγώ έχω επιλέξει και εκτιμώ.

      2) Δεν εντάσσω τις αναζητήσεις μου και τις απόψεις μου σε κανενός είδους στράτευση και άρα δεν με ενδιαφέρει αν αυτές θα "ακούγονται" ή όχι (ή αν θα κάνουν "καλό" ή "κακό" σε κάποιους, ή γενικώς). Όπως γράφω τέρμα κάτω (στα "περί δεοντολογίας") δεν απευθύνομαι σε όλον τον κόσμο, αλλά μόνο σε όσους επιλέγω.

      3) Το γεγονός ότι με ηλίθιο(;) τρόπο ποινικοποίησαν τις απόψεις των αναθεωρητών (αφού πρώτα τους στιγμάτισαν) έχει άμεση σχέση με τις εξοργιστικές "μπούρδες" των ΙΔΙΩΝ των αναθεωρητών. Αν δεν καταλαβαίνεις τον συσχετισμό και τους θεωρείς τόσο αφελείς (τους ιουδαιοναζί) τότε εθελοτυφλείς και παίζεις το παιχνιδάκι τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει κι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

      4) Τις προβολές μου (περί "απόλυτης αλήθειας", ή οποιεσδήποτε άλλες) τις έχω για να τις κάνω όπου ΕΓΩ κρίνω. Κι αν δεν γουστάρεις, μην δίνεις δικαιώματα (ή μην έρχεσαι εδώ).
      Τα "κόφ'τες" και τα σχετικά, να πας να τα πεις αλλού, όχι σε μένα. Όταν έρχεσαι εδώ, θα αφήνεις στην είσοδο αυτά που ήξερες και θα τηρείς το δικό μου σαβουάρ βιβρ. Γιατί αλλιώς θα τρως "πόρτα". Είναι η τελευταία φορά που σε ανέχομαι.

      Διαγραφή
    5. Δεν θεωρώ ότι σου έδωσα δικαιώματα να κάνεις λανθασμένες "προβολές" πάνω μου, οι οποίες ΔΕΝ ισχύουν και δυναμιτίζουν το διάλογο (ενώ καταστρέφουν και ΚΑΘΕ λογική συνέπεια).

      Δεν θεωρώ ότι έχουν καμμία σχέση με μένα οι προβολές "απολυτότητας" λυσσασμένων-για-αίμα-παπάδων. Ξεπέρασα αυτό το ΝΗΠΙΑΚΟ στάδιο προ πολλού, του να μετατρέπω τον άλλον σε φορέα "απόλυτης αλήθειας" έτσι ώστε να τον δαιμονοποιήσω. Θεωρώ πως είμαστε μεγάλα παιδιά και το ξεπέρασες ΚΑΙ εσύ. Δατ'ς ολ.

      Πρόσεξε κάτι...
      Σου φέρθηκα άψογα και δίκαια. Αλλά και δεν άρχισα ΚΑΝ ακόμη την ΚΥΡΙΩΣ κριτική στο ίδιο το ποστ σου.
      Π.χ. ξεκινάς το ποστ με μια κραυγαλέα ανακρίβεια, τη φράση "σιωνιστική μάνα του ναζισμού" (που "προκαλεί λουτρό αίματος").

      -Από ΠΟΥ κι ως ΠΟΥ θεωρείς ότι ο σιωνισμός είναι η "μάνα του ναζισμού"? (κάτι παντελώς αστήρικτο ιστορικά)....
      ...που αποτελεί και "αντιστροφή αιτίας και αποτελέσματος" (καθώς και σύμπτωμα "αντισημιτισμού" κατά ορισμένους).

      Ε, όχι! Αν δεν υπήρχαν "οι Εβραίοι", ο ναζισμός θα έπρεπε να τους εφεύρει. (όπως αν δεν υπήρχαν οι "εθνομηδενιστές", ο Καραμπελιάς θάπρεπε να τους εφεύρει. Και το... έκανε!!! χαχαχα)

      Το ότι οι Εβραίοι (ως κουλτούρα) είχαν κάποια χαρακτηριστικά (ή ελαττώματα) που τους έκανε βολικό _στόχο_ των προβολών-του-νου για το ναζισμό, ΔΕΝ σημαίνει ότι τον προκάλεσαν κιόλας. Ημαρτον...

      Σπαταλάς ΠΟΛΛΗ φαιά ουσία για να καταδείξεις τις "θεολογικές ρίζες" των ΛΕΞΕΩΝ "αρνητής" και "ολοκαύτωμα". Ε, ντάξει. Εχεις κάποιο δίκιο, αλλά... όχι και να το κάνουμε αυτό το θέμα ΠΡΩΤΕΥΟΝ (λογικό) κριτήριο για την αλήθεια ή το ψέμα κάποιων ιστορικών ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Κι εγώ θα μπορούσα να πω "αρνητή της λογικής" π.χ. κάποιον τρελλαμένο θρησκόληπτο. Και λοιπόν, ΤΙ?

      Ενυουαίη, μετά... ισχυρίζεσαι ότι ο Γκαρωντύ ήταν ο πιο σημαντικός αρνητής (εγώ τους λέω "αναθεωρητές").
      Ε, ΟΧΙ. Τρίχες. ΠΟΛΥ ελάχιστα ενόχλησε, συγκρινόμενος π.χ. με τον David Irving ή τον ναζιστή Ernst Zundel.

      Διακατέχεσαι από υπέρμετρο εγωισμό (κάτι που σου είπαν κι άλλοι). Δεν απαιτώ να τον ξεπεράσεις, σε αποδέχομαι ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.
      Αν δεν πιστεύεις όμως την ειλικρίνειά μου και τη διάθεση μου για ΣΟΒΑΡΟ διάλογο, πες το μου να σταματήσω.

      Ελπίζω να σκεφτείς σοβαρά όσα λέμε. ΣΠΑΝΙΑ γίνεται μια ΤΟΣΟ σημαντική συζήτηση.

      _____
      Υ.Γ. Σε περίπτωση που αρχίσουν λογοκρισίες, να ξέρεις ότι ΟΛΑ μου τα σχόλια τα κρατάω κάπου αλλού σε κόπιες.

      Υ.Γ.2 το βιβλίο του Γκαρωντύ το είχα διαβάσει όλο όταν ήμουν ΠΟΛΥ νέος. Αργότερα το ξαναδιάβασα, αλλά επιλεκτικά και με μεγαλύτερη συνειδητότητα...

      Διαγραφή
    6. Υ.Γ.3 Αν διαβάσει κανείς αυτό το αυτοτελές τμήμα διαλόγου από την αρχή μέχρι εδώ, ΤΙ θα δει? Ρώτα και κάνα φίλο να σου πει...
      Σε φιλικές και λογικές κουβέντες απαντάς εριστικά, με έχθρα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Πρόσεξέ το, αυτό...

      ByTheWay,
      Εγώ σου είπα
      3) Το γεγονός ότι με ηλίθιο τρόπο ποινικοποίησαν τις απόψεις των αναθεωρητών (αφού πρώτα τους στιγμάτισαν) έχει άμεση σχέση με τις εξοργιστικές "μπούρδες" των ΙΔΙΩΝ των αναθεωρητών.

      Κι εσύ απάντησες
      Αν δεν καταλαβαίνεις τον συσχετισμό και τους θεωρείς τόσο αφελείς (τους ιουδαιοναζί) τότε εθελοτυφλείς και παίζεις το παιχνιδάκι τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει κι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

      Λυπάμαι, αλλά... αποτελεί παράλογη συνωμοσιολογία, το να φορτώνουμε στο σιωνισμό την _ίδια_ τη γενοκτονία των Εβραίων! (αποτελεί επίσης γνωστό ιδεολόγημα του πιο ακραίου αντισημιτισμού).

      [Το πρόβλημα των Ισραηλινών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ότι η γενοκτονία των προγόνων τους ήταν ψέμα, αλλά ότι ήταν αλήθεια, τραύμα αξεπέραστο, το οποίο οι ίδιοι "πέρασαν" σε άλλους. Ζουν κάτω από τη σκιά μας αλήθειας που τους φανατίζει και τους φθείρει...]

      Εξάλλου, οι "εξοργιστικές μπούρδες των αναθεωρητών" προ-υπήρξαν της ποινικοποίησής τους. Αλλιώς, αντιστρέφουμε αιτίες και αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    7. @
      «Δεν θεωρώ ότι σου έδωσα δικαιώματα να κάνεις λανθασμένες "προβολές" πάνω μου, οι οποίες ΔΕΝ ισχύουν και δυναμιτίζουν το διάλογο (ενώ καταστρέφουν και ΚΑΘΕ λογική συνέπεια).»

      Μαθήματα διαλόγου ήρθες να μας κάνεις; Οι «προβολές» (αναγωγές, αν θέλεις μια πιο ευγενική έφραση) θα γίνονται, σε βολεύουν δεν σε βολεύουν. Ας μην δίνεις δικαιώματα.
      Προβολές έκανες πρώτος εσύ με το που μπήκες σαν λάβρος (αντι)φασίστας εδώ. Να σου θυμίσω πώς με καταχώρησες; «στο πλήθος των "τριτοθεσικών" (αν όχι ακούσιων) φιλο-ναζιστών...»

      @
      «Σου φέρθηκα άψογα και δίκαια»

      Χαχαχαχαχα!!!

      @
      «Π.χ. ξεκινάς το ποστ με μια κραυγαλέα ανακρίβεια, τη φράση "σιωνιστική μάνα του ναζισμού" (που "προκαλεί λουτρό αίματος").
      -Από ΠΟΥ κι ως ΠΟΥ θεωρείς ότι ο σιωνισμός είναι η "μάνα του ναζισμού"? (κάτι παντελώς αστήρικτο ιστορικά)....
      ...που αποτελεί και "αντιστροφή αιτίας και αποτελέσματος" (καθώς και σύμπτωμα "αντισημιτισμού" κατά ορισμένους).»

      Είσαι θλιβερά άσχετος από Iστορία των Iδεών. Ο ιουδαϊσμός πρωτοφασισμός είναι η πρωτη μορφή φασισμού στην Ιστορία. Η Βίβλος, όταν δεν είναι ευτελές πορνογράφημα όπου οι ισραηλίτες γαμούν τις κόρες τους και εκδίδουν τις γυναίκες τους, είναι μια καταγραφή ρατσιστικών εθνοκαθάρσεων και γενοκτονιών ιδεολογικώς επικυρωμένων. Αυτό ακριβώς είναι ο φασισμός αγαπητέ: ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ( και όχι μια θεωρία που έπεσε ξαφνικά απο τον ουρανό κάπου στα 1920). Ο Σιωνισμός δεν έινακ κάτι άλλο από την «επικαιροποίηση» του ιουδαιοβιβλικού πρωτοφασισμού με τη χρήση νεομύθων όπως το «ολοκαύτωμα». Επ’ αυτού (και για κακή σας τύχη όλων εσάς των «αντιφασιστών»), σε τρεις μέρες έχω προγραμματίσει να ανεβάσω μια σύντομη ιδεολογική ιστορία του φασισμού. Εκεί θα μάθεις ότι ο Χίτλερ τους ιουδαιοσιωνιστές αντέγραψε. ΣΕ ΟΛΑ.

      @
      «Σπαταλάς ΠΟΛΛΗ φαιά ουσία για να καταδείξεις τις "θεολογικές ρίζες" των ΛΕΞΕΩΝ "αρνητής" και "ολοκαύτωμα". Ε, ντάξει. Εχεις κάποιο δίκιο, αλλά... όχι και να το κάνουμε αυτό το θέμα ΠΡΩΤΕΥΟΝ»

      Όχι αγαπητέ, δεν είμαι εγώ που «σπαταλάω πολλή φαιά ουσία». Εσύ είσαι αυτός που επιμένεις να αγνοείς την χρονική (και άρα την αιτιακή) αλληλουχία των γεγονότων και να βλέπεις μόνο ό,τι σε συμφέρει, για να παρελκύσεις τη συζήτηση εκεί όπου σε βολεύει. Το «ολοκαύτωμα» επινοήθηκε ΚΑΤΑΡΧΗΝ και ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ σαν θεολογικός όρος και ΜΕΤΑ ακολούθησε το αυθαίρετο (και παντελώς χωρίς στοιχεία) «πλαφόν» των 6.000.000, η φασιστική επιβολή του, η ποινικοποίηση της αντίθετης απόψης, οι απαγορεύσεις βιβλίων, ο μεσαιωνικός στιγματισμός των «αρνητών» και η χρήση του «ολοκαυτωματικού» ΝΕΟΜΥΘΟΥ για τη δικαιολόγηση σημερινών σιωνιστικών εγκλημάτων. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την αιτιακή σχέση όλων αυτών, τότε μου δίνεις το δικαίωμα να «προβάλω» επάνω σου τον μεσαιωνικό διωγμό που είχε εξαπολύσει το παπαδαριό κατά των επιστημόνων και κατά της διαφορετικής (μη θεολογικής) άποψης.
      Η φράση σου «Χέσε την ποινικοποίηση της ΑΠΟΨΗΣ» που εκστόμισες πιο πάνω, δείχνει και το πώς σκέφτεσαι, και το ποιές είναι οι ευαισθησίες σου κι οι προτεραιότητές σου, και το ποια «γραμμή» εξυπηρετείς.
      ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Συνεχίζω αμέσως πιο κάτω.

      Διαγραφή
    8. @
      «Εξάλλου, οι "εξοργιστικές μπούρδες των αναθεωρητών" προ-υπήρξαν της ποινικοποίησής τους. Αλλιώς, αντιστρέφουμε αιτίες και αποτελέσματα.»

      Άλλη μια απόδειξη ότι δεν θέλεις να δεις την αιτιακή σχέση (και ότι δεν είσαι ικανός για απλούς συλλογισμούς - ή ότι είσαι πολύ πονηρός, ώστε να τους προσπερνάς). Δηλ. η ποινή μπορούσε να προϋπάρξει του «αδικήματος»;;;!!! Δηλ. η «άρνηση» δεν οδήγησε στην ποινικοποίησή της; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

      @
      "[Το πρόβλημα των Ισραηλινών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ότι η γενοκτονία των προγόνων τους ήταν ψέμα, αλλά ότι ήταν αλήθεια, τραύμα αξεπέραστο, το οποίο οι ίδιοι "πέρασαν" σε άλλους. Ζουν κάτω από τη σκιά μας αλήθειας που τους φανατίζει και τους φθείρει...]"

      Τους καημένους...Γι αυτό ξεκοιλιάζουν τους σημίτες γείτονές τους και μετά κατηγορούν τους "αρνητές" για αντισημιτισμό; Λόγω ... παιδικών τραυμάτων;

      @
      «Διακατέχεσαι από υπέρμετρο εγωισμό (κάτι που σου είπαν κι άλλοι). Δεν απαιτώ να τον ξεπεράσεις, σε αποδέχομαι ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.»

      Ποιοί άλλοι μου το είπαν αυτό; Τρέλα πουλάς; Και μου κάνεις και τη «χάρη» να με «αποδεχτείς όπως είμαι»; Ήρθες εδώ αρχίζοντας με προσβολές, και συνεχίζεις; Και μου κάνεις και μαθήματα διαλόγου;

      @
      «Αν δεν πιστεύεις όμως την ειλικρίνειά μου και τη διάθεση μου για ΣΟΒΑΡΟ διάλογο, πες το μου να σταματήσω.»

      Όχι δεν πιστεύω την ειλικρίνειά σου. Είσαι ένας στρεψόδικος ηθικολόγος ιεροκήρυκας. Αυτό νομίζω για σένα. Τι θα κάνεις τώρα; Θα σταματήσεις (όπως είπες);

      @
      «Υ.Γ.2 το βιβλίο του Γκαρωντύ το είχα διαβάσει όλο όταν ήμουν ΠΟΛΥ νέος. Αργότερα το ξαναδιάβασα, αλλά επιλεκτικά και με μεγαλύτερη συνειδητότητα...»

      Μας έπεισες. Την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ δικαιολογία, ξέρεις από πόσους την έχω ακούσει; Eπιπλέον εξακολουθείς το προσβλητικό κήρυγμα, υπαινισσόμενος ότι όσοι εξακολουθούν να πείθονται από τον Γκαρωντύ, παραμένουν «ΠΟΛΥ νέοι», δηλ. χωρίς μεγάλη ... «συνειδητότητα».

      @
      «Υ.Γ. Σε περίπτωση που αρχίσουν λογοκρισίες, να ξέρεις ότι ΟΛΑ μου τα σχόλια τα κρατάω κάπου αλλού σε κόπιες.»

      Συνεχίζεις τις προσβολές; Λογοκρίθηκε τίποτα από όσα είπες; Πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Νομίζεις ότι η προπαγανδιστική τεχνική της «διακριτικής» λάσπης είναι κάτι που συναντάω πρώτη φορά; Νομίζεις ότι κάτι ευτελείς (κρυφο)γκαιμπελίσκοι σαν κι εσένα, μού είναι άγνωστο είδος; Κι ότι δεν ξέρω πώς να τους στείλω από εκεί που ήρθαν; Απλά σου επιτρέπω να εκτίθεσαι. Είναι τρελή τύχη για μένα, τον «αρνητή», να έρχονται εδώ τύποι σαν κι εσένα. Και να ξέρεις ότι τα σχόλιά σου τα φυλάω κι εγώ, μην τυχόν κα τα σβήσεις.

      Διαγραφή
    9. "Όχι δεν πιστεύω την ειλικρίνειά σου. Είσαι ένας στρεψόδικος ηθικολόγος ιεροκήρυκας. Αυτό νομίζω για σένα. Τι θα κάνεις τώρα; Θα σταματήσεις (όπως είπες); "

      Φυσικά και θα ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσω.

      Εσύ δεν ψάχνεις για διάλογο αλλά προσπαθείς να βρείς ή να δημιουργήσεις εχθρούς.

      You're full of shit, maaan.

      Από το διάλογο που ΕΓΙΝΕ εδω, όμως, ΔΕΝ προκύπτουν οι μοχθηρές φαντασιώσεις σου για τον Αλλο (εν προκειμένω,
      εμένα).

      Είσαι σε πολύ ολισθηρό δρόμο. Ορίζεις τις λέξεις με αυθαίρετο, δικό σου τρόπο, παριστάνεις τον ειδήμονα ενώ σου λείπουν στάνταρντ κεφάλαια Γνώσης και γενικά ακόμη και τα εξαιρετικά υποτιμητικά και προσβλητικά που εξαπολύεις, αποτελούν επιθέσεις σε καθρέφτη, Αρα, είναι πολύ πιο πιθανό ότι ΟΛΑ όσα μου καταλογίζεις ΕΙΣΑΙ ο ίδιος.

      Πάντως έχεις χάσει τελείως τη αίσθηση του σωστού διαλόγου.

      Αν θυμάσαι, για μια αρχική υποτιμητική μου προβολή προς εσένα, ζήτησα και συγνώμη.

      ΔΕΝ ξέρω ΤΙ θα κάνω από τώρα και στο εξής. Αναμένω πρώτα την υποτιθέμενη "ιστορία του φασισμού" που ετοιμάζεις (και ΙΔΙΩΣ τις πηγές από όπου αντλείς τέτοιο υλικό) και θα δω ΑΝ αξίζει να επανέλθω....

      Διαγραφή
    10. Ώστε ψάχνω για εχθρούς; Δηλ. αυτοί που λένε "Χέσε την ποινικοποίηση της άλλης άποψης" (εν προκειμένω την ποινικοποίηση της δικής μου άποψης) είναι φίλοι μου, που εγώ προσπαθω να τους μετατρέψω σε εχθρούς;

      Η "συγγνώμη" σου ήταν υποκριτική και για λόγους "μάρκετινγκ", αφού συνέχισες να εκφράζεσαι προσβλητικά, έστω και με τρόπο "εκλεπτυσμένο".

      Σχετικά με τους "καθρέφτες" και τους καθρεφτιζόμενους σου (σας) έχω έναν καθρέφτη μούρλια. Υπομονή μέχρι μεθαύριο. Και κάθε κρυφοσιωνιστόφιλο, ή άλλο (αντι)φασιστοειδές θα πάει στον "πάγκο του".

      Διαγραφή
    11. να λεπτό... STOP !!!

      ΔΥΟ φορές επικαλέστηκες μια φράση μου την οποία παρερμήνευσες άγρια, δίνοντάς της ένα νόημα εκ διαμέτρου αντίθετο από εκείνο που εννοούσα.

      -Οταν είπα εγώ «Χέσε την ποινικοποίηση της ΑΠΟΨΗΣ» δεν αναφερόμουνα καν σε δικές σου αποψεις !!!

      Αναφερόμουν, πολύ απλά, στην ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ εκείνη ποινικοποίηση της άποψης [π.χ. του Γκαρωντύ] ή που προκάλεσε π.χ. ο αντιρατσιστικός νόμος, δηλαδή την ποινικοποίηση της ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ άποψης θεωρείται "επιλήψιμη", όπως π.χ. η άρνηση ολοκαυτώματος. Είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΣ στην ποινικοποίηση της άποψης, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ άποψης. Μάλλον δεν κατάλαβες καν ότι σ' αυτό ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

      Εκείνο που εννοούσα, εν προκειμένω, είναι "ας ξεχάσουμε προς στιγμήν, αυτό που συμφωνούμε ότι είναι χάλια, είναι δηλαδή άκρως λανθασμένο, είναι κάτι... χέσε μέσα' και ας πάμε σε κάτι πιο σημαντικό ή πίο ουσιώδες.

      -Κατάλαβες την παρανόηση?

      -Θες να στο εξηγήσω πάλι?

      Παρερμηνεύοντας αυτό που είπα, προχώρησες μετά σε συμπεράσματα τελείως λανθασμένα, όπως π.χ.

      "....που εκστόμισες πιο πάνω, δείχνει και το πώς σκέφτεσαι, και το ποιές είναι οι ευαισθησίες σου κι οι προτεραιότητές σου, και το ποια «γραμμή» εξυπηρετείς."

      ΟΛΑ αυτά, είναι παρανοήσεις.

      Θέλοντας ΠΑΝΤΑ να βλέπεις το κακό στον άλλον, άρχισες να το βλέπεις και εκεί που ΔΕΝ υπάρχει.

      Σαν να γυρεύεις διαρκώς αιτίες για καυγά... ΓΙΑΤΙ?

      Διόρθωσέ το αυτό, πρώτα, και θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ΤΙ εννοώ πολύ περισσότερο.

      Διαγραφή
    12. Πάμε ξανά (γιατί φοβάμαι ότι πάλι δεν θα κατάλαβες)...

      1) Είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΣ στην ποινικοποίηση απόψεων.

      2) Θεωρώ πως αυτό το θέμα όμως, είναι τελείως διαφορετικό από την έρευνα ή τη συζήτηση γύρω από τη σωστότητα (ή μη-) κάποιας άποψης.

      3) Και σου είπα, επομένως "χέστην (προς στιγμήν) την ποινικοποίηση της άποψης" (όπου συμφωνούμε ότι είναι λάθος). Ας εξετάσουμε την ΙΔΙΑ την άποψη (ανεξάρτητα από το απαράδεκτο της ποινικοποίησής της).


      Με άλλα λόγια, το ότι κάποιοι μετέτρεψαν την άρνηση του ολοκαυτώματος σε ποινικό αδίκημα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι σωστή σαν άποψη. Χέστην την ποινικοποίηση, λοιπόν. Πάμε στην άποψη, να δούμε αν ισχύει ή όχι.

      Αν δεν κατάλαβες πάλι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

      Πες μου σε ΠΟΙΟ άλλο σημείο όσων είπα ένιωσες προσβεβλημένος. Πολύ πιθανώς παρεξήγησες κι άλλα που είπα.

      Προσβλητικός υπήρξα, ναι, αλλα μόνο στην αρχή, σε εκείνο ακριβώς το σχόλιο για το οποίο ζήτησα συγνώμη (διότι είχα παρανοήσει εγώ ο ίδιος, εκείνη τη στιγμή).

      Παρεμπιπτόντως, είμαι από τους σπάνιους εκείνους μπλόγκερ που ασχολήθηκαν σοβαρά με ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ. Εχω και ειδικό μπλογκ γι' αυτό το σκοπό.

      http://metaomadeon.wordpress.com

      Διαγραφή
    13. Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να εξετάσεις τα περί "Ολοκαυτώματος" αποδεσμεύοντάς το από την ποινικοποίηση των "αρνητών" και από πολλά άλλα. Το ένα δεν πάει χωρίς το άλλο. Το "ολοκαύτωμα" δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε η βιομηχανία του "ολοκαυτώματος", η χρήση του για δικαιολόγηση των σιωνιστικών εγκλημάτων, η ποινικοποίηση των "αρνητών", η χρήση του για απόδοση άλλοθι στους σιωνιστές που παρέδωσαν τους "αφομοιωτιστές" ευρωπαίους εβραίους στον Χίτλερ για να τους επιτρέψει να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στην Παλαιστίνη, όπου ήθελαν να δημιουργήσουν δικό τους κράτος (και μάλιστα τους βοήθησε). Το "ολοκαύτωμα" ΔΕΝ είναι κάτι "ξεχωριστό" από όλα τα παραπάνω: ΕΙΝΑΙ όλα αυτά με τα οποία και συνδέεται αιτιακά. Δεν μπορείς να πιάνεις το ζήτημα αποσπασματικά.

      Αυτό που μoυ λες, είναι να κάνω σαν μην υπάρχει αυτή η αιτιακή σύνδεση. Δεν θα το κάνω. Τουλάχιστον εγώ δεν θα πέσω σε αυτήν την (σιωνιστική) παγίδα.

      Διαγραφή
  17. @ΟΜΑDEON
    "Η Αρνηση του Ολοκαυτώματος ωφελεί ΜΟΝΟ το Ισραήλ (όταν δεν προάγει 100% ναζιστικές απόψεις).

    Περιμένω να μου εξηγήσεις με ποιον ακριβώς τρόπο συμβαίνει το παραπάνω, που τόσο αφοριστικά απεφάνθης.
    Δηλώνω δημοσίως ότι: αν μου δώσεις μια πειστική αιτιολόγηση θα γίνω ομολογητής του "ολοκαυτώματος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' αυτό σου απάντησα χθες, όταν είχα πάει μικρή εκδρομή με το λάπτοπ.

      Αν χάθηκε το σχόλιο ευχαρίστως να στο ξαναστείλω.

      Χθες έπεσα ξερός για ύπνο πολύ νωρίς και ξύπνησα πριν λίγη ώρα (χεχε).

      Διαγραφή
    2. Aν είχε έρθει σχόλιό σου, θα είχε δημοσιευτεί. Δεν "χάνω" σχόλια...

      Διαγραφή
    3. Το σχόλιο εκείνο αποθηκεύτηκε στο λαπτοπ και θα το αποκαταστήσω σύντομα...

      Ας κάνω όμως ένα μικρό ρεζουμέ, έναν απολογισμό της κατάστασης...

      Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποινικοποίηση της άρνησης γενοκτονιών είναι λανθασμένη τακτική. Μερικοί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό, πιο παλιά. Τώρα, όμως, αυτό ΕΔΩ το ποστ είναι άλλη μια απόδειξη ότι μια τέτοια ποινικοποίηση όχι μόνο δεν στέκει, όχι μόνο είναι απαράδεκτη, αλλά... έχει και την ανατριχιαστική ιδιότητα να ενθαρρύνει ή να προκαλεί ακριβώς το αντίθετο από την καταστολή λανθασμένων απόψεων. Τείνει να ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τις λανθασμένες απόψεις, μόνο και μόνο επειδή λογοκρίνοντάς τες ή ποινικοποιώντας τες, τους προσθέτει αξία, ή τις ηρωοποιεί, κ.ο.κ.

      Κύριος υπαίτιος της (όποιας) διένεξής μας λοιπόν, εδώ, σ' αυτήν εδώ τη συζήτηση, ΔΕΝ εισαι εσύ, ΟΥΤΕ εγώ, αλλά [ακριβώς] η αυταρχική και απαράδεκτη ποινικοποίηση της άποψης, της όποιας άποψης, είτε λανθασμένης, είτε σωστής.

      Για να υπάρξει αλληλο-κατανόηση πρέπει, τουλάχιστον, να δούμε σε ΤΙ συμφωνούμε και σε ΤΙ όχι...

      Γι αυτό κι έκανα ΑΥΤΟ ΕΔΩ το σχόλιο. σαν ξεκαθάρισμα.

      Διαγραφή
    4. _Εσένα_ σου ξεφεύγει το γεγονός ότι οι θάλαμοι αερίων ΥΠΗΡΞΑΝ !

      Συνεχώς παρακάμπτεις τη λογική σου πλάνη, του να θεωρείς ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ μόνο και μόνο επειδή... ποινικοποιήθηκε η άρνησή τους !

      Ε, ΔΕΝ πάει έτσι, αγαπητέ...

      ΔΕΝ ισχύει λογικά η πρόταση "πιστεύω ότι δεν υπήρξε το Χ επειδή κάποιοι ποινικοποίησαν την άποψη ότι δεν υπήρξε το Χ".

      Αναφέρθηκες προηγουμένως στη "βιομηχανία του ολοκαυτώματος"... ΟΚ, καμμία αντίρρηση.
      Εκτενείς μελέτες για το θέμα αυτό έκανε ο συκοφαντημένος σαν "αρνητής του ολοκαυτώματος" Norman Finkelstein, του οποίου το βιβλίο "Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος" το ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, όπως και άλλα του ιδίου, όπως και μερικά άλλων αντι-σιωνιστών, όπως ο Ilan Pappe και ο Shlomo Sand.

      -ΕΣΥ διάβασες τίποτε άλλο για το θέμα, εκτός από τον Γκαρωντύ? :-)

      Δεν μπορεί να έχει κανείς σαν μοναδική, "θέσφατη" πηγή αλήθειας, τον Γκαρωντύ.

      Εκτιμώ επίσης ιδιαιτέρως (αν και δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του) τον αντι-σιωνιστή Εβραίο μουσικό Gilad Atzmon, ο οποιος έχει συκοφαντηθεί σαν αντισημίτης. Ο άνθρωπος αυτός απλά δεν γουστάρει την ίδια την εβραϊκή κουλτούρα, στην οποία γεννήθηκε, και την κριτικάρει αγρίως. Δικαίωμά του...

      Αν έχεις διαβάσει έστω και ελάχιστα τον Φίνκελστην, όμως, θάξερες ότι΄ο ίδιος είναι παιδί εποιζώντων του Αουσβιτς, ότι δεν αμφισβητεί την ύπαρξη θαλάμων αερίων, κ.ο.κ.

      Εγώ δεν έχω κίνητρο να υπερασπιστώ το σιωνισμό, ή την εβραϊκή θρησκεία, ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία ή ιδεολογία.
      Γενικά, είμαι αντίθετος με τις οργανωμένες θρησκείες, όπως και τις φανατικές και οργανωμένες ιδεολογίες. Σ' αυτό το θέμα ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε πολλά κοινά. Υπάρχουν και πράματα όπου προφανώς διαφωνούμε, αλλά έχουμε προφανώς και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

      Κάποτε είχα εκτιμήσει πολύ ένα άλλο βιβλίο, με το οποίο σήμερα δεν συμφωνώ σε πολλά. Το "ΑντιΓνώση" της Λιλής Ζωγράφου. Η ωραιοποίηση των Ελλήνων σε αντιδιαστολή με τους "κακούς Εβραίους", που προωθεί εκείνο το βιβλίο, έχει πολλά σημεία που κατ' εμέ είναι λάθος. Προφανώς διαφωνείς...

      Αντί να τσακωνόμαστε, θάπρεπε σήμερα να χαιρόμαστε, που η Σουηδία αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος (κι έσκασε από το κακό του ο Εβραιο-φασίστας Νετανιάχου).

      Το ότι ο Νετανιάχου έσπευσε να... αποσύρει τον πρέσβυ του από τη Σουηδία είναι μια ελεεινή πράξη εκβιασμού και πολιτικής αλητείας, κατ' εμέ...

      Από εκέι και πέρα, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά... ...η γενοκτονία με θαλάμους αερίων ΥΠΗΡΞΕ !!
      π.χ.
      Δες επειγόντως αυτό ΕΔΩ το βίντεο, σε 4 λεπτά αποδομεί την πιο μεγάλη μπούρδα που ειπώθηκε ποτέ, για τη ΔΗΘΕΝ ανυπαρξία θαλάμων αερίων:

      [Mr. Death: The Rise and Fall of Fred A. Leuchter, Jr._ (1999) - The Leuchter Report Disproved]

      https://www.youtube.com/watch?v=63pZRmcGZ3E

      (κι αυτό είναι μόνο ένα ξύσιμο της επιφανειας βέβαια...)

      Διαγραφή
    5. "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποινικοποίηση της άρνησης γενοκτονιών είναι λανθασμένη τακτική."

      Δεν είναι καθόλου "λανθασμένη" τακτική. Είναι η απολύτως συνηθισμένη ιστορικώς τακτική, η οποία χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ όταν κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν ένα ψέμα (είτε αυτό είναι το επίπεδο σχήμα της Γης, είτε η καταγωγή του ανθρώπου από τον Αδάμ και την Εύα, είτε ο ελληνοχριστιανισμός).

      Το να θεωρείς ψέμα κάτι που σου επιβάλλουν φασιστικά είναι η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. Το να θεωρείς ότι κάποιος έχει λάθος κίνητρα επειδή δεν θέλει να συζητήσει το (εξ΄ορισμού) ΨΕΜΑ που του επιβάλλουν φασιστικά, σημαίνει να μεταθέτεις το πρόβλημα από τους φασίστες στους μή αποδέκτες των φασιστών. Είναι σαν να θεωρείς "λάθος" του φασισμού ότι δημιουργεί ανθρώπους που αντιδρούν (και μάλιστα ότι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν λάθος).

      @
      "έχει και την ανατριχιαστική ιδιότητα να ενθαρρύνει ή να προκαλεί ακριβώς το αντίθετο από την καταστολή λανθασμένων απόψεων."

      Το γεγονός ότι αναφέρεσαι σε ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ φανερώνει πολλά για το πώς σκέφτεσαι κατά βάθος. Το ανατριχιαστικό είναι αυτό που μόλις είπες. Γι' αυτό σε ρώτησα πιο πάνω: έχεις συναίσθηση τί σου "ξεφεύγει";

      Διαγραφή
    6. Σου απάντησα πιο πάνω... (κατά λάθος σε προηγούμενο σχόλιο).

      Ενυουαίη, ελπίζω να αντιλήφθηκες τη βελτίωση του διαλόγου μας. Ας τον συνεχίσουμε μια άλλη μέρα.

      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
    7. @
      "ΔΕΝ ισχύει λογικά η πρόταση "πιστεύω ότι δεν υπήρξε το Χ επειδή κάποιοι ποινικοποίησαν την άποψη ότι δεν υπήρξε το Χ"."

      Και όμως αυτή είναι η ΜΟΝΗ λογική πρόταση που μπορεί να κάνει κάποιος σχετικά με τέτοιες περιπτώσεις. Και η ιστορικώς ενδεδειγμένη. Ο τρόπος επιβολής μιας άποψης (με την πειθώ ή με τη βία) δεν είναι ΠΟΤΕ άσχετος από την ίδια την άποψη, ούτε από αυτούς που θέλουν να την επιβάλλουν, ούτε από τους λόγους που έχουν για να το κάνουν.

      Δηλ. κατ΄εσέ η πρόταση:
      "το ότι κάποιοι κύριοι με παγκόσμια ισχύ και τεράστια κεφάλαια, που μου επιβάλλουν μια άποψη, η οποία χρησμεύει για να δικαιολογεί τα εγκλήματά τους, δεν έχει σχέση με το αν η εν λόγω άποψη είναι αληθής"
      είναι περισσότερο λογική;


      @
      "-ΕΣΥ διάβασες τίποτε άλλο για το θέμα, εκτός από τον Γκαρωντύ? :-)"

      Φυσικά. Τον Ίρβινγκ (συν κάμποσα άρθρα, συν τις φαιδρές δικαιολογίες ομολογητών σαν κι αυτούς που με παρέπεμψε πιο πάνω ο Σαραντάκος). Αλλά δεν τον επικαλούμαι (τον Ίρβινγκ) γιατί ήταν φιλοναζί. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν είμαι "αρνητής" από αντιδραστικότητα, όπως πας να μου προσάψεις.

      @
      "η γενοκτονία με θαλάμους αερίων ΥΠΗΡΞΕ !!"

      Ξέρεις πόσες φορές το έχεις πει σαν να είναι θέσφατο;
      Βιντεάκια δεν κάθομαι να δω. Επειδή δεν είμαι από αυτούς που "μορφώνονται" από το διαδίκτυο αλλά ανήκω στη "γενιά της τυπογραφίας", αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά θα μου πεις πρώτα σε τί εξυπηρετεί τον σιωνισμό η άρνηση του ολοκαυτώματος. Μετά έχω και κάποιες άλλες απορίες τεχνικού χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής είναι όλες αναπάντητες από τους μεγαλύτερους "ολοκαυτωματολόγους".

      Διαγραφή
    8. Η γενιά της τυπογραφίας είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

      Κανονικά ανήκω κι εγώ εκεί... μόνο που ασχολήθηκα με το Υπερκείμενο (hypertext) και έφτιαξα το πρώτο ελληνικό παιγνίδι για κομπιούτερ το έτος... 1984. Οπως καταλαβαίνεις, είμαι ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ. Στο διαδίκτυο μπήκα το 1994 (ακριβώς τέτοια εποχή, 20 χρόνια πριν)...

      Κοίτα, η γενιά της τυπογραφίας έχει την αξία της, αλλά μόνο αν προσαρμοστεί και εκμεταλλευτεί τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο και ο ΥπερΚειμενικός Λόγος και Διάλογος.

      Ισως δεν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά με τους διαλόγους μας γράφουμε ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Και ΔΕΝ είναι λογικό να αρνείσαι να δεις ένα βίντεο διάρκειας... τεσσάρων λεπτών, μόνο και μόνο επειδή "είσαι της γενιάς της τυπογραφίας". Εχω τους λόγους μου που στο προτείνω. Κι έχω λόγους που... αν κι έγραψα εκατοντάδες κείμενα, τα τελευταία χρόνια φτιάχνω ΚΑΙ βίντεο.

      Εν περιλήψει, ο David Irving δήλωσε πως πείσθηκε πρώτη φορά ότι "δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων" λόγω της αναφοράς του Fred Leuchter, που πήγε στο Αουσβιτς, έκοψε κάτι πετραδάκια και τα πήρε σπίτι του για χημική ανάλυση. Φυσικά δεν βρήκε ίχνη υδροκυανίου και νόμισε πως οι θάλαμοι ήταν ψεύτικοι. Μόνο που... ο χημικός που έκανε την ανάλυση, δεν ήξερε ΤΙ ανάλυση έκανε. ΟΤΑΝ το έμαθε, επεσήμανε ότι δεν έχει κανένα νόημα η ανάλυση που έκανε, διότι το υδροκυάνιο δεν αποθηκεύεται παρά μόνο στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ τοίχων...

      ΚΑΚΩΣ διαβάζεις τον Ιρβιγκ. Είναι αποδεδειγμένος απατεώνας, τώρα πια. Με το να μη διαβάζεις υλικά από το διαδίκτυο ΧΑΝΕΙΣ φάσεις...

      Διαγραφή
    9. Λες
      Δηλ. κατ΄εσέ η πρόταση:
      "το ότι κάποιοι κύριοι με παγκόσμια ισχύ και τεράστια κεφάλαια, που μου επιβάλλουν μια άποψη, η οποία χρησμεύει για να δικαιολογεί τα εγκλήματά τους, δεν έχει σχέση με το αν η εν λόγω άποψη είναι αληθής"
      είναι περισσότερο λογική;


      ΠΟΛΥ περισσότερο. Εϊναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λογικά σωστή προσέγγιση.

      Η αλήθεια ή το ψεύδος ενός συμβάντος ποτέ ΔΕΝ κρίνεται από τη ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ που έχει αυτό το συμβάν σε κάποιους.

      Αυτό είναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ, αγαπητέ.

      Επιπλέον...
      δείχνει ότι ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ είσαι ΘΥΜΑ αυτών των ανθρώπων. Διότι υπακούεις ΤΥΦΛΑ, άθελά σου, στη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "άποψη".
      Κάποιοι σε έπεισαν ότι η ύπαρξη θαλάμων αερίων έχει σαν _συνέπεια_ τη "δικαίωση" του σιωνισμού και της πολιτικής του Ισραήλ. Αυτό είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ προπαγάνδα όμως. Εξίσου λογικά λανθασμένη με τη δική σου λογική πλάνη.

      Το ότι μερικά εκατομμύρια Εβραίων εξοντώθηκαν σε θαλάμους αερίων, στην πραγματικότητα είναι ένα θλιβερό γεγονός που δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχέση με δικαίωση του σιωνισμού ή της πολιτικής του Ισραήλ.

      Διάβασε τη "Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος" του Norman Finkelstein (που υπάρχει και σε ελληνική μετάφραση) και... τότε, ΙΣΩΣ το καταλάβεις αυτό...

      Σόρυ που σε κράτησα κι άλλο στις "επάλξεις"... χεχε

      Διαγραφή
    10. Όταν λέω "γενιά της τυπογραφίας" αναφέρομαι σε ανθρώπους που: α) έχουν εθιστεί στο να ψάχνουν μεθοδικά την εγκυρότητα αυτών που ακούν και διαβάζουν, και β) που αναπτύσσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τη δική τους ΕΜΠΕΔΩΜΕΝΗ άποψη και δεν μιλούν με παραπομπές και τσιτάτα.

      Σχετικά με τη διατύπωση λογικών προτάσεων: η αλήθεια και το ψεύδος ενός γεγονότος θα κριθεί κατεξοχήν από τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ που του γίνεται. Η διαχείριση ενός γεγονότος (ή "γεγονότος") αποτελεί ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο γεγονός (ή "γεγονός") και άρα αναπόσπαστο κομμάτι του. Γι' αυτό δεν θα πέσω ποτέ στη (φασιστο)παγίδα να συζητήσω τα του "ολοκαυτώματος" αποσπασματικά.

      Διαγραφή
    11. Με το να αρνηθείς να δεις ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών απέδειξες ακριβώς το πρόβλημα της "γενιάς της τυπογραφίας".

      η αλήθεια και το ψεύδος ενός γεγονότος θα κριθεί κατεξοχήν από τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ που του γίνεται.

      Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Η αλήθεια ή το ψεύδος ενός γεγονότος ΔΕΝ μπορεί να διαπιστωθεί για όσο διάστημα επηρεαζόμαστε από τη διαχείριση που του γίνεται.

      Για να βρεις ΤΙ έγινε, ΔΕΝ εξετάζεις την προπαγάνδα αλλά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Εσύ κάνεις το αντίθετο, αντί να δεις τα γεγονότα (λες ότι) η προπαγάνδα της διαχείρισής τους αρκεί σαν κριτήριο αλήθειας.

      Ακόμη κι έτσι, έχεις λάθος σύμφωνα και με το δικό σου ορισμό. Διότι επηρεάζεται από τη (φιλο-ναζιστική) διαχείριση γεγονότων που έκανε ο αποδεδειγμένος απατεώνας Ιρβιγκ.

      Χαίρομαι όμως που έπιασες πάλι τον Φίνκελστάϊν, που είναι πραγματικά έντιμος και φιλαλήθης.

      Διαγραφή
    12. Εξακολουθείς να αρνείσαι να δεις ότι η διαχείριση ενός γεγονότος είναι αναπόσπαστο μέρος του γεγονότος. Δεν μπορώ να σου το κάνω πιο λιανά και δεν θα συζητήσω άλλο επάνω σε αυτό.
      Αν κατ' εσέ αυτό είναι πρόβλημα της γενιάς της τυπογραφίας, τότε το πρόβλημα της γενιάς της διαδικτυακής ημιμάθειας είναι το ότι δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι που δεν έχει εικόνες (ή έστω βιντεάκια) και ότι δεν μπορούν να πουν με δικά τους λόγια τί πιστεύουν.
      Και, τέλος πάντων, τόση φασαρία για να μην μου πεις την άποψή σου με δικά σου λόγια, όπως κάνω εγώ;

      Η "διαχείριση" του φιλοναζί Ίρβιννγκ είναι επίσης μέρος του γεγονότος. Γι' αυτό και, όπως σου τόνισα πριν (αν θυμάσαι), δεν τον επικαλούμαι.

      Ο Φίνκελστάιν μπορεί να είναι έντιμος όσο και οι περισσότεροι "αρνητές" του "ολοκαυτώματος". Εντιμότητα δεν σημαίνει ντε και καλά εγκυρότητα.

      Ακόμα περιμένω να μου αιτιολογήσεις το πώς η άρνηση του "ολοκαυτώματος" βοηθάει τον σιωνιστικό φασισμό. Μάλιστα σου έδωσα και το "κουμπί" μου: αν με πείσεις θα γίνω ομολογητής του "ολοκαυτώματος".

      Διαγραφή
    13. Εξακολουθείς να αρνείσαι να δεις ότι η διαχείριση ενός γεγονότος είναι αναπόσπαστο μέρος του γεγονότος.

      Εξαρτάται ΤΙ εννοείς με "μέρος του γεγονότος", διότι εδώ ελοχεύει κίνδυνος Αντιστροφής Αιτίας και Αποτελέσματος.

      Κατά κάποιον τρόπο, ναι, ΕΙΝΑΙ "μέρος του γεγονότος" μια (μετέπειτα) διαχείρισή του, αλλά λογικά δεν στέκει να θεωρηθεί σαν διαδικασία απόφανσης αλήθειας ή ψεύδους για το ίδιο το γεγονός. Το αντίθετο οδηγεί σε παράλογο, δηλαδή λογική πλάνη, και αντιστροφή αιτίας και αποτελέσματος.

      Δεν μπορώ να σου το κάνω πιο λιανά και δεν θα συζητήσω άλλο επάνω σε αυτό.

      Θα προσπαθήσω να κάνω όσα λέω εγώ πιο λιανά σε ειδικό ποστ. Οι λογικές πλάνες δεν είναι καθόλου αμελητέες...

      Ακόμα περιμένω να μου αιτιολογήσεις το πώς η άρνηση του "ολοκαυτώματος" βοηθάει τον σιωνιστικό φασισμό.

      OK,. άνοιξα το λαπτοπ και ανέσυρα από εκεί το "χαμένο σχόλιο" που σου έλεγα. Λόγω κακής σύνδεσης wi-fi νόμιζα ότι είχε κατατεθεί αλλά προφανώς δεν κατατέθηκε καν.

      Εκ των υστέρων δεν θεωρώ επαρκή την απάντηση που σου είχα δώσει, αν μη τι άλλο διότι θέτεις υπό αμφισβήτηση ένα σωρό παραδοχές που θεωρούνται γενικώς δεδομένες και αποτελείς μια "διανοητική πρόκληση" να ΜΗ λάβουμε ως δεδομένα όσα συνήθως λαμβάνται.

      Σαν ατελής ΠΡΩΤΗ απάντηση πάντως, το σχόλιο δεν ήταν κακό, κατ'εμέ. Ορίστε το

      [30-10-2014]

      Υπνοβάτη, με βρίσκεις με λαπτοπ εκτός έδρας.
      Απαντώ στην ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αυτή ερώτησή σου.

      Θα γράψω ειδικό εκτενές ποστ που να εξηγεί πλήρως αυτό που εννοούσα, αλλά προς το παρόν θα περιοριστώ στα εξής.

      Η πάγια προπαγανδιστική στρατηγική του Ισραήλ σήμερα, είναι να συκοφαντεί τους επικριτές του σαν αντισημίτες, ή σαν "αρνητές ολοκαυτώματος". Μερικές φορές μάλιστα το δεύτερο γίνεται πιο πιστευτό από το πρώτο, ή "φοριέται" σε ανθρώπους που δεν στέκει να τους κατηγορήσει κανείς για το πρώτο επειδή είναι... Εβραίοι !
      Ετσι π.χ. "φόρεσαν" αυτή την ετικέτα στον Νόρμαν Φίνκελστην κάποια στιγμή κι εξουδετέρωσαν μεγάλο μέρος της διεθνούς επιρροής του, μ' αυτό τον τρόπο.

      Η άρνηση του ολοκαυτώματος είναι "απαραίτητη" για το Ισραήλ όπως και γενικά ο αντισημιτισμός. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι τάσεις διάχυτες σε πολύ κόσμο, τότε το Ισραήλ δεν θα είχε τρόπο να δικαιολογήσει την απεχθή ρατσιστική πολιτική του κλπ. απέναντι στους παλαιστίνιους.

      Ο Γκαρωντύ, τώρα... (όπως προσπάθησε να εξηγήσει κι ο σχολαστικός στη φιλαλήθειά του Νίκος Σαραντάκος) έχασε τεράστια αξιοπιστία με ορισμένες "αναθεωρητικές" μπούρδες που συμπεριέλαβε στο [κατά τα άλλα αξιόλογο] βιβλίο του, το οποίο εν ολίγοις "πήγε χαμένο" γιατί πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο το εμπιστεύονται, κλπ.

      Βέβαια εσύ [ως ανεξάρτητη / ελεύθερη φωνή] μπορέι να μη νοιάζεσαι για τέτοια απομόνωση και αποδυνάμωση μηνύματος, κλπ. αλλά αυτό... είναι άλλη συζήτηση, εκτός θέματος.

      [Προσωπικά νοιάζομαι όταν καταπιέζονται ή συκοφαντούνται αθώοι, ιδίως όταν σφάζονται βέβαια, κ.ο.κ. κι αυτό θεωρώ πως έιναι έντιμη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ "στράτευση", χωρίς ίχνος υποταγής ή αυταπάτης, κλπ.]

      Αλλά... ας μην ξεφύγω από το θέμα, που είναι τεράστιο.

      Κοίτα, πιο γενικά, όποιος στηρίζει κάτι _αποδεδειγμένα_ ψευδές, κάνει ζημιά σε πολλά άλλα πράματα (και στον εαυτό του επίσης). Είναι συμφέρον κάθε άδικου κράτους, οι αντίπαλοί του να στηρίζουν ένα ψέμα. -ΤΙ πιο απλό?

      Μακάρι νάταν ψέμα η εξόντωση των Εβραίων από τον Χίτλερ, από _ορισμένες_ απόψεις. Δυστυχώς για τους αναθεωρητές, δεν είναι. Ψέμα είναι η συστηματική της άρνηση, που ξεκίνησαν κάποιοι αφελείς και κάποιοι ναζιστές.

      Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει σε ένα σχόλιο, ακόμη και σε ένα άρθρο. ΤΙ να σου πρωτο-πω?

      Τα πιο φωτεινά μυαλά σήμερα που στριμώχνουν άσχημα τις ρατσιστικές πολιτικές του Ισραήλ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ότι συνέβη το Ολοκαύτωμα αλλά ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ότι κάνουν κάτι τέτοιο...

      (τα υπόλοιπα αργότερα γιατί... δεν αντέχω τα λαστιχένια πλήκτρα του λαπτοπ -χεχε)

      Διαγραφή
    14. Υ.Γ.
      Είπες επίσης κάτι ΕΝ ΜΕΡΕΙ σωστό.

      "Αν κατ' εσέ αυτό είναι πρόβλημα της γενιάς της τυπογραφίας, τότε το πρόβλημα της γενιάς της διαδικτυακής ημιμάθειας είναι το ότι δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι που δεν έχει εικόνες (ή έστω βιντεάκια) και ότι δεν μπορούν να πουν με δικά τους λόγια τί πιστεύουν.

      Πράγματι, αυτό που περιγράφεις ΙΣΧΥΕΙ. Αν η γενιά της τυπογραφίας δεν είχε την ευελιξία να αντιληφθεί αλήθειες που δεν συμπεριλαμβάνονται στις ιδεολογικές της _κατασκευές_ (διότι περί αυτού πρόκειται, συνήθως) η επιπόλαιη γενικά των ημιμαθών του διαδικτύου κάνει τα λάθη που περιγράφεις (και ακόμη περισσότερα μάλιστα, π.χ. επιδίδεται σε "γκεμπελισμούς" με βάση την αποσπασματικότητα παραθέσεων).

      Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε αυτά τα λάθη. Προφανέστατα μπορούμε να αποφύγουμε ΚΑΙ τις δύο κατηγορίες λαθών.

      Εμένα δεν με ενοχλεί η (δίκαιη) περιφρόνησή σου για ελαφρόμυαλα, παραπλανητικά ή προπαγανδιστικά βιντεάκια. Με ενοχλεί όμως η δογματική σου επιμονή να ΜΗ δεις κάτι που αποτελεί εξαίρεση, τουλάχισοτν κατ' εμέ. Διότι περιέχει το ΖΟΥΜΙ χιλιάδων λέξεων, τις οποίες δεν είπα να αποκλείσεις, σε καμμία περίπτωση...

      Χρειαζόμαστε τα πάντα. Οχι μόνο βιβλία και όχι μόνο εικόνες και βίντεο. Αν οι εικόνες και τα βίντεο αποτελούν ΣΤΟΙΧΕΙΑ, δεν είναι σωστό να αρνούμαστε να τα δούμε. Στο κάτω-κάτω της γραφής ΤΙ θα πάθουμε? Το πολύ-πολύ να κριτικάρουμε με δριμύτητα τη χαμηλή ποιότητα ή παραπλανητικότητα ενός βίντεο τεσσάρων λεπτών, _αν_ τελικά αποδειχτεί σκάρτο.

      Αυτά προς το παρόν...


      Διαγραφή
    15. Σου επαναλαμβάνω: η διαχείριση ενός γεγονότος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του γεγονότος, με την έννοια ότι αποτελεί επέμβαση (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) στο γεγονός. Εν προκειμένω η διαχείριση του γεγονότος "διωγμός εκατομμυρίων ανθρώπων -μεταξύ αυτών και εβραίοι- από τους ναζί" (που ΚΑΝΕΙΣ δεν αρνείται ότι συνέβη - ούτε καν οι ναζί) αλλοιώνεται από τη σιωνιστική διαχείρισή του (εστίαση μόνο στους εβραίους, "προκάτ" νούμερα εβραίων θυμάτων, συνεχές "μαγείρεμα" της αριθμητικής κατανομής των εβραίων θυμάτων ανά στρατόπεδο, επινόηση "Τελικών Λύσεων" για τους εβραίους, επινόηση υποτιθέμενων τεχνικών μαζικού θανάτου για τους εβραίους, βιομηχανία "ολοκαυτώματος", ποινικοποίηση της άλλης άποψης κλπ). Έχεις λανθασμένη αντίληψη περί αιτιότητας αν δεν συμπεριλαμβάνεις τα παραπάνω στην αιτιακή σχέση. Δεν μου αρέσει να το παίζω ειδήμων, αλλά προέρχομαι από τον χώρο των κοινωνικών επιστημών και τα παραπάνω σου τα επισημαίνω όσο πιο υπεύθυνα γίνεται.

      @
      "Η άρνηση του ολοκαυτώματος είναι "απαραίτητη" για το Ισραήλ όπως και γενικά ο αντισημιτισμός. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι τάσεις διάχυτες σε πολύ κόσμο, τότε το Ισραήλ δεν θα είχε τρόπο να δικαιολογήσει την απεχθή ρατσιστική πολιτική του κλπ. απέναντι στους παλαιστίνιους."

      Μα ... τη δικαιολογεί ήδη μέσω του "ολοκαυτώματος": "η ίδρυση του Ισραήλ είναι η απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα" δεν αποφαίνονται οι ραββίνοι στο Ισραήλ; Επιπλέον, αφού οι ναζί πραγματοποίησαν "αποδεδειγμένα" το "μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας" (Ολοκαύτωμα), ποιός θα συγκρίνει τα "light" σιωνιστικά εγκλήματα (που στο κάτω κάτω γίνονται "για να έχουν οι εβραίοι μια πατρίδα") με τα ναζιστικά και ποιός θα τολμήσει "να εξισώσει θύτες (ναζί) και θύματα (σιωνιστές)";
      Αυτές είναι οι "τάσεις" της "κοινής γνώμης" και με αυτά τα "επιχειρήματα" οι σιωνιστές βουλώνουν τα στόματα. Αν όμως όλος ο κόσμος τους αφαιρούσε τα θεολογικά επιχειρήματα και τους θεωρούσε μαζικούς εγκληματίες και ιδεολογικούς γεννήτορες του ναζισμού (όπως είναι η αλήθεια) τότε, αμφιβάλλεις ότι θα συμπεριφέρονταν σαν "κυρίες";

      @
      "Είναι συμφέρον κάθε άδικου κράτους, οι αντίπαλοί του να στηρίζουν ένα ψέμα. -ΤΙ πιο απλό?"

      Ακριβώς. Και οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ισραήλ σήμερα στηρίζουν το "ολοκαύτωμα". Γι' αυτό και τού έχουν κλάσει τ' αρχίδια.
      Επίσης όταν οι αντίπαλοι του Ισραήλ δέχονται τον σιωνιστικό προπαγανδιστικό όρο "αντισημιτισμός" και δεν τον στρέφουν εναντίον των σιωνιστών (οι οποίοι ταυτίζουν πονηρά τους εαυτούς τους με όλους τους σημίτες, ενώ οι ίδιοι είναι οι μεγαλύτεροι αντισημίτες αφού δολοφονούν μαζικά τους σημίτες γείτονές τους), υπηρετούν ακριβώς το ψέμα που συμφέρει το σιωνιστικό ναζιστοκράτος.

      Διαγραφή
    16. Εδώ οφείλω να παραδεχτώ ότι εκφράζεσαι με σαφήνεια και κομψότητα επιχειρημάτων. Ομως χρησιμοποιείς θεμελιώδεις παραδοχέςς, οι οποίες [κατ΄εμέ] αμφισβητούνται.

      Επίσης, σε κάποιο βαθμό μπερδεύεις πάλι αιτίες με αποτελέσματα. Αν το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μιας διαχείρισης ενός γεγονότος αποτελεί διαστρέβλωσή του ή αλλοίωσή του με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό πάλι ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι ψευδές το ΙΔΙΟ το γεγονός. Πρέπει να απομακρύνουμε τις αλλοιώσεις πρώτα, βέβαια (όπως κάνει ο Φίνκελστην). Ομως το γεγονός προ-υπήρξε και είναι ανεξάρτητο από αυτές.

      Ενηουαίη...
      (εγώ προέρχομαι από το χώρο της Τυπικής Λογικής και με ενοχλεί ο "φλου" τρόπος προσέγγισης που κάνουν πολλοί κοινωνικοί επιστήμονες αλλά ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ τις αλήθειες τους)

      Πάμε τώρα στις αμφισβητήσιμες (κατ' εμέ) παραδοχές σου...

      Οι αντιρρήσεις μου:

      1) Οι ραββίνοι δεν ήταν εκείνοι που έφτιαξαν το σιωνιστικό κίνημα. Αντίθετα, σύσσωμη η ραββινική και εβραϊκή ηγεσία ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΗ με το πρότζεκτ της επανόδου στο Ισραήλ.
      Ακόμη και σήμερα, σημαντικό μέρος των ορθόδοξων και/ή θρησκευάμενων Εβραίων αντιτίθεται στο σιωνισμό και στο Ισραήλ (π.χ. οι "Naturei Karta", oi "Ραββίνοι για την Ειρήνη" και πλήθος άλλων...)

      2) Στην πραγματικότητα το Ισραήλ φοβάται πολύ τη σύγκριση των δικών του εγκλημάτων με τα ναζιστικά.Αν ίσχυαν όσα λες, τότε δεν θάπρεπε να τη φοβάται καθόλου (μια απλή σύγκριση θα αποδείκνυε εύκολα ότι απέχει πολύ η μεταχείριση των Παλαιστίνιων με εκείνη των Εβραίων από τον Χίτλερ). ΓΙΑΤΙ?

      Θα σου πω τη δική μου άποψη...

      -Διότι, στην πραγματικότητα, το ΤΡΑΥΜΑ του ολοκαυτώματος ΥΠΑΡΧΕΙ και υπάρχει κάθε στιγμή ο κίνδυνος της ΦΥΣΙΚΗΣ τάσης να επαναλάβει το θύμα όσα του έκαναν οι θύτες του...

      -Διότι, στην πραγματικότητα, αντισημιτικό ΕΙΝΑΙ το σημερινό Ισραήλ (!!!) όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο αυτό, κι όχι διότι οι Αραβες "είναι σημίτες" (λανθασμένο επιχείρημα) αλλά γιατί οι σκεπτόμενοι Εβραίοι αντι-σιωνιστές της διασποράς είναι στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του νέου εθνικισμού του Ισραήλ...
      .
      -Διότι, ο σιωνισμός σαν κίνημα είχε ΚΑΙ ορισμένα σαφέστατα _φασιστοειδή_ παρακλάδια (συμμορία Στερν, κλπ.) και η σύγκριση με το ναζισμό θα τα φέρει πάλι στο προσκήνιο, κ.ο.κ.

      -Διότι, αν είσαι θύμα του "μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας" (πράμα που ΙΣΧΥΕΙ κατ΄΄εμέ) τότε έχεις ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΜΗ το επαναλάβεις ούτε κατά διάνοιαν (άσχετα αν έχεις τη ζωώδη τάση, ίσως, να "κάνεις σε άλλους όσα σου έκαναν").

      -Και τέλος, διότι, εδώ που τα λέμε, ΕΙΝΑΙ και προσβολή προγόνων, με τον ίδιο τρόπο που θάταν προσβολή και σε άλλους λαούς η άρνηση των γενοκτονιών τους (και τίποτε δεν είναι μεμπτό σ' αυτό).

      3. Ο αντισημιτισμός, τέλος, που ΕΣΥ τον θεωρείς "σιωνιστικό προπαγανδιστικό όρο", (αντιστρέφοντας αιτία με αποτέλεσμα) ΥΠΗΡΞΕ, δεν είναι προϊον του σιωνισμού. Αντίθετα, ο σιωνισμός ήταν μια πολύ μεταγενέστερη αντίδραση κατά του αντισημιτισμού (check your historical facts).

      Ενας Εβραίος θα σε χαρακτήριζε εδώ πολύ πιθανώς και "αντισημίτη", για λόγους που ξέρω καλά και θεωρώ μάλλον εύλογους αλλά... ΔΕΝ συμφωνώ μαζί του. Και πρέπει να ξεκαθαρίσω ΤΙ εννοώ κάποια στιγμή, σε άρθρο, γιατί το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...

      Διαγραφή
    17. Εξακολουθείς να θεωρείς το γεγονός ως ανεξάρτητο από τη διαχείρισή του. Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάπου κάπως υπάρχει ένα "αμόλυντο" γεγονός που δεν έχει σχέση με τη διαχείρισή του και ψάχνεις να το βρεις. Οκ, είπες τη γνώμη σου, και είπα τη δική μου.

      Το ότι ένα μεγάλο μέρος των ραββίνων (ίσως και το μεγαλύτερο) ήταν κατά τη δημιουργίας ισραηλινού κράτους (γιατί θεωρούσε το Ισραήλ πνευματική και όχι κρατική οντότητα) είναι γνωστό (το αναφέρει και ο Γκαρωντύ). Εγώ μιλάω για το άλλο κομμάτι των ραββίνων, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σήμερα στο Ισραήλ. Το ότι αυτοί χρησιμοποιούν το "ολοκαύτωμα" ως δικαιολόγηση της ίδρυσης του Ισραήλ είναι υπεραρκετό, αφού η δική τους γνώμη επιβάλλεται διεθνώς (και όχι των άλλων).

      Τα εγκλήματά του, που το Ισραήλ φοβάται μην συγκριθούν με τα ναζιστικά είναι: α) οι μαζικοί φόνοι παλαιστινίων και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης παλαιστινίων και β) το "άδειασμα" μερικών εκατομμυρίων "αφομοιωμένων" εβραίων στη ναζιστοκρατούμενη Ευρώπη, προκειμένου να επιτραπεί (από τους ναζί) σε μια κεφαλαιοκρατική σιωνιστική ελίτ να μεταναστεύσει στο Ισραήλ για να ιδρύσει κράτος. Και τα δύο προηγούμενα εγκλήματα είναι εφάμιλλα (για να μην πω μεγαλύτερα) των ναζιστικών (ειδικά το δεύτερο). Κι επειδή οι ναζί δεν έκαναν τίποτα χειρότερο από αυτά, έπρεπε να επινοηθεί το "ολοκαύτωμα" για να φαίνονται ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ χειρότεροι.

      Το ότι το Ισραήλ είναι αντισημιτικό το επισήμανα ήδη πιο πάνω κάμποσες φορές, επομένως δεν έχει νόημα να μου λες ότι δεν πρέπει να μου φαίνεται παράξενο. Ο δε αντισημιτισμός είναι σαφώς προϊόν του σιωνισμού, αφού οι σιωνιστές είναι αυτοί που ξεκοιλιάζουν σημίτες (ασχέτως αν έχουν καταφέρει να οικειοποιηθούν προνομιακά την ιδιότητα του σημίτη, στρέφοντας έτσι την κατηγορία του "αντισημίτη" στους αντισιωνιστές).

      Το ότι ο ναζισμός είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της Ιστορίας (και όχι ο χριστιανισμός, ο σταλινισμός, ή ο μαοϊσμός) μου αποδεικνύουν ότι έχεις χάσει κάθε αίσθηση μέτρου. Ο ναζισμός (ακόμα κι αν υπολογίσουμε το "ολοκαύτωμα") είναι σαν παιδάκι με κοντό παντελονάκι μπροστά στα εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα του χριστιανισμού (και στον Μεσαίωνα που έφερε) και στα δεκάδες εκατομμύρια θύματα του σταλινισμού, ή του μαοϊσμού.

      Τις υπόλοιπες αιτιάσεις σου (περί "προσβολής των προγόνων" και περί "τραυμάτων" είμαι βέβαιος ότι αν τις διάβαζε κάποιος σιωνιστής, θα τις θεωρούσε ακόμα πιο αστείες από όσο εγώ.

      Διαγραφή
  18. Υπνοβάτη χάνεις τον καιρό σου. Πιο εύκολα βγάζεις άκρη μ' έναν ταλιμπάν παρά με τους ολοκαυτωματολόγους όπως τους αποκαλείς. Θα το έχεις καταλάβει πλέον ότι γι' αυτούς το ολοκαύτωμα είναι θρησκεία όχι γεγονός. Ακόμη και αν τα 9/10 είναι αλήθεια αυτοί θα υπερασπιστούν και το 1/10 που είναι ψέμματα.

    Στα ιστορικά ζητήματα, πιστεύω ότι το βιβλίο μου σου έλυσε αρκετές απορίες. Από 'κει και πέρα άσε τους άλλους να πιστεύουν ό,τι θέλουν και μην τους χαλάς τον ύπνο.

    The Revisionist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το "ολοκαύτωμα" είναι θεολογικό ζήτημα που φυσικά επιβλήθηκε με θρησκευτικούς τρόπους.

      Π.χ. πρώτα επινοούμε τον "μαγικό" αριθμό των 6.000.000 θυμάτων (δηλ. το σύνολο σχεδόν των ευρωπαίων εβραίων, ώστε να δικαιολογείται ο όρος "ολοκαύτωμα") και μετά τους μοιράζουμε σε στρατόπεδα: 4 εκ. στο Άουσβιτς και 2 εκ. στα υπόλοιπα τρία στρατόπεδα που υποτίθεται ότι είχαν θαλάμους μαζικής εξόντωσης. Όταν όμως αποδεικνύεται ότι στο Άουσβιτς τα θύματα ήσαν τελικά 1 εκ., τί κάνουμε για να "βρούμε" τα 3 εκ. που μας λέιπουν (και να διατηρηθεί έτσι ο "μαγικός αριθμός"); Αλλάζουμε με μια γόμα κι ένα μολυβάκι τα νούμερα των υπολοίπων στρατοπέδων.
      Μεγαλοφυές, έτσι;

      Το βιβλίο σου το διαβάζω αυτές τις μέρες πιο προσεκτικά.

      Διαγραφή
    2. Π.χ. πρώτα επινοούμε τον "μαγικό" αριθμό των 6.000.000 θυμάτων (δηλ. το σύνολο σχεδόν των ευρωπαίων εβραίων, ώστε να δικαιολογείται ο όρος "ολοκαύτωμα")


      Αυτό που λες εδώ (για πολλοστή φορά) είναι έμας ΜΥΘΟΣ, που μάλιστα μαγειρεύτηκε με βάση ένα αποδεδειγμένο ψέμα. Ο αριθμός των Εβραίων (και των Τσιγγάνων, όλων μαζί) της Ευρώπης εκτιμήθηκε επισήμως σε ναζιστικά έγγραφα σαν 11 εκατομμύρια. Τα 6 εκατομμύρια είναι λάθος, αποτέλεσμα ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΟΙ Εβραίοι ήταν πολύ περισσότεροι από 6 εκατομμύρια.

      Βέβαια...
      Κάποια (μάλλον τυχαία) αναφορά στον αριθμό 6 εκατομμύρια είχε όντως γίνει προπολεμικά και την εκμεταλλεύτηκε η νεο-ναζιστική προπαγάνδα στο έπακρο, με βάση μια συνωμοσιολογική "λογική" που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

      Ο επίσημος αριθμός θυμάτων, τελικά, περισσότερο πλησιάζει τα 5 παρά τα 6 εκατομμύρια. Γύρω στα 4 εκατομμύρια νομίζω ότι είναι τα ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ θυμάτων που αναφέρονται ιστο Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem.

      Εκείνο που σου διαφεύγει βέβαια, στη μανία σου μην τυχόν και δικαιωθεί ο σιωνισμός (που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τη γενοκτονία των Εβραίων έτσι κι αλλοιώς) είναι ότι... δικαιώνεις τα πιο ακραία νεο-ναζιστικά κινήματα του κόσμου. Εχεις τόσο μονομερώς στο μυαλό σου το μίσος κατά της σιωνιστικής "διαχείρισης γεγονότων" που ξεχνάς τελείως τη νεο-ναζιστική αντίστοιχη.

      Σήμερα όμως, που τα 60% των μετοχών της εταιρίας BMW ανήκουν σε παλιά γερμανική ναζιστική οικογένεια, θάπρεπε να ΞΑΝΑσκεφτείς τις προτεραιότητές σου, νομίζω.

      Διάβασε, σχετικά, αυτό
      http://omadeon.wordpress.com/2013/05/23/german-euro-nazis/

      και αυτό
      http://omadeon.wordpress.com/2013/10/16/quandt-family-bmw-nazis-fund-cdu/

      Διαγραφή
    3. Α, κρίμα...

      Κι εγώ προηγουμένως αρχικά νόμιζα (λόγω βιασύνης) ότι διάβαζες πιο προσεκτικά το ββλίο του Norman Finkelstein "η Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος". ΑΥΤΟ θάπρεπε να διαβάσεις...

      (δεν είδα αρχικά τη μπούρδα στην οποία απαντάς).

      Αν το διαβάζεις προσεκτικά, το βιβλίο αυτού του "Ελληνα Ιρβινγκ" πήγαινε στη σελ. 63 και αποφάσισε αν ισχύει η ηλίθια άποψη που εκφράζει για όσα παραθέτει, εκεί.

      Ο άνθρωψ ΔΕΝ ΜΠΑΙΖΕΤΑΙ. Είναι τυφλοπόντικας που δεν βλέπει καν μπροστά του.

      Ε, αν εγώ είμαι "οπαδός της θρησκείας του Ολοκαυτώματος" αυτό συνεπάγεται ότι ΚΑΙ οι παρακάτω αντι-σιωνιστές είναι ΚΑΙ εκείνοι... παρόμοιοι "θρησκόληπτοι":

      Norman Finkelstein
      Shlomo Sand
      Ilan Pappe
      Adam Horowitz
      Philip Weiss

      [και δεκάδες άλλοι]

      Διαγραφή
    4. @Eurovision-ist
      Στις σελίδες 52-53 του βιβλίου σου λες άλλες, ΠΟΛΥ χοντρές μαλακίες για την ομιλία του Χίμλερ στο Πόζεν.

      Α...
      Μην ξεχάσεις να ξεκαθαρίσεις ότι ΚΑΙ ο Φίνκελστην είναι "θρησκόληπτος" σαν κι εμένα.
      Με τέτοιους "φίλους" σαν εσένα ο Υπνοβάτης δεν χρειάζεται εχθρούς. Εύχομαι να... ξυπνήσει σύντομα.

      ____________

      @Υπνοβάτη πάρε υλικό νάχεις... αντίδοτα:

      http://omadeon.wordpress.com/2014/10/01/heinrich-himmler-speech-at-posen/



      Διαγραφή
    5. @
      "Ο αριθμός των Εβραίων (και των Τσιγγάνων, όλων μαζί) της Ευρώπης εκτιμήθηκε επισήμως σε ναζιστικά έγγραφα σαν 11 εκατομμύρια. Τα 6 εκατομμύρια είναι λάθος, αποτέλεσμα ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΟΙ Εβραίοι ήταν πολύ περισσότεροι από 6 εκατομμύρια."

      Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω ποια είναι αυτά τα ναζιστικά έγγραφα, που προσφέρουν δυνατότητες "επίσημης εκτίμησης" των θυμάτων. Διότι, όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει τίποτα σχετικό. Δέχομαι και διαδικτυακές παραπομπές (όχι βιντεάκια).

      @
      "Βέβαια...
      Κάποια (μάλλον τυχαία) αναφορά στον αριθμό 6 εκατομμύρια είχε όντως γίνει προπολεμικά και την εκμεταλλεύτηκε η νεο-ναζιστική προπαγάνδα στο έπακρο, με βάση μια συνωμοσιολογική "λογική" που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ."

      Δεν πρόκειται περί συμωμοσιολογίας. Έξι και μισό εκατομμύρια ήταν ο προπολεμικός εβραϊκός πληθυσμός της Ευρώπης στις χώρες που κατείχαν οι ναζί (το Κ.Ι.Σ. ισχυρίζεται ότι ο συνολικός εβραϊκός πληθυσμός της Ευρώπης προπολεμικά ήταν 9 εκ). Η παραδοχή είχε γίνει από τους ίδιους τους σιωνιστές. Και σχεδόν τον ίδιο αριθμό (6 εκ.) επικαλούνταν και μεταπολεμικά ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ (τυχαία;) ως αριθμό θυμάτων γενοκτονίας.

      Κι επειδή το μαγείρεμα με τον αριθμό των θυμάτων ανά στρατόπεδο δεν έβγαινε (δες π.χ. τις συνεχείς αναθεωρήσεις/παλινωδίες με το Άουσβιτς που αναφέραμε πιο πάνω, ή με το Νταχάου, για το οποίο οι σιωνιστές παραχαράκτες αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι τελικά ο "θάλαμος αερίων" του δεν λειτούργησε ποτέ), τότε ο προκάτ αριθμός των 6 εκ. "διαμοιράστηκε" σε άλλα στρατόπεδα (τα οποία, ΚΑΙ αυτά εξακολουθούν να αλλάζουν συνεχώς).

      Είναι αξιοπαρατήρητο το γεγονός ότι όλα τα "στοιχεία" που αφορούν στα δήθεν 6.000.000 εξοντωθέντων Εβραίων προέρχονται αποκλειστικά από την Εβραϊκή Ιστορική Επιτροπή Πολωνίας, την Κεντρική Επιτροπή Ερεύνης Εγκλημάτων Πολέμου της Βαρσοβίας' και την Κρατική Ρωσική Επιτροπή Εγκλημάτων πολέμου της Μόσχας (αυτή που είχε φορτώσει τη σταλινική σφαγή 22.000 πολωνών στο Κατύν το 1940, στους ναζί.)

      Περιμένω ακόμα την αιτιολόγησή σου, πώς η "άρνηση του ολοκαυτώματος" βοηθάει τον σιωνιστικό φασισμό.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ βάρβαρε.

      http://www.krvinegar.com

      Ένα ποτηράκι μετά το φαγητό.

      The Revisionist

      Διαγραφή
    7. Μην καταφεύγεις σε "κόλπα διαδικτύου" εσύ ανώνυμε Greek wannabe-Irving.

      Το ξυδάκι θα το πιείς εσύ, τελευταίος, όταν η βιβλιάρα σου τεθεί κάτω από το στόχαστρο συλλογικής συστηματικής κριτικής.

      Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι πρώτη μούρη στο Καβούρι, αλλά το Καβούρι μπροστά στο σύνολο της διανόησης του πλανήτη είναι μια χαψιά.

      Στις σελίδες 52-53 της βιβλιάρας σου λες μπούρδες αποδεδειγμένα. Και μπερδεύεις τα δικανικά κόλπα συνηγόρων των ναζί στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης με σοβαρά επιχειρήματα...

      Στη σελ. 63 προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν αναφερόταν σε εξόντωση ένα κείμενο που σαφέστατα αναφερόταν.

      Ο ίδιος ο Χίμλερ εξήγησε άλλωστε στη διασωθείσα ομιλία του (η οποία φυλάχτηκε ΚΑΙ γραπτώς, αντίθετα με τα ψέματα που έχαψες και διαδίδεις) τους λόγους που ΔΕΝ μιλούσαν ποτε ΑΝΟΙΧΤΑ για εξόντωση Εβραίων οι Ες-Ες (που διέπρατταν τις μαζικές εκτελέσεις).

      Εξάλλου, αν πράγματι ο Χίμλερ μιλούσε για "εκτοπισμό" και όχι για εξόντωση, ΓΙΑΤΙ να δηλώσει ότι δεν πρέπει να μιλάνε γι' αυτό το θέμα και ότι δεν μίλησαν ποτέ? ΤΙ θα είχε να φοβηθεί, δηλαδή?

      Ετσι κι αλλοιώς "AUSROTTUNG" στα γερμανικά ΔΕΝ σημαίνει αυτό που νομίζεις. Ρώτα κάνα γερμανομαθή, πρώτα.
      Το θέμα έχει λήξει και περιγράφεται εδώ
      Η Ομιλία του Χίμλερ στο Πόζεν

      -Πραγματικός στρεψοδίκης αποδείχτηκες στις σελίδες 52-53.
      -Ανίκανος να διαβάσεις σωστά ένα κείμενο στη σελ. 63.

      ΓΙΑΤΙ βιάζεσαι να πιείς το δηλητήριο που σου αξίζει? :-)

      All in good time...

      Διαγραφή
    8. Αγαπητέ βάρβαρε.

      "Συλλογική και συστηματική κριτική" δεν περιμένω (και ούτε είναι φυσικά δυνατή) από παντελώς αδιάβαστους και αστοιχείωτους διαδικτυακούς βαρβάρους όπως εσύ που το μόνο "βιβλίο" που έχουν σπίτι είναι μπλοκ σημειώσεων. Αν καταφέρεις να διαβάσεις το βιβλίο μέχρι το τέλος θα ξεχάσεις και το όνομά σου. Και σίγουρα το τελευταίο που θέλεις είναι να το διαφημίσεις περισσότερο.

      Το μόνο λοιπόν που θα κάνεις είναι να μας διασκεδάζεις με τα κρωξίματά σου καθώς βράζεις στο ζουμί σου.

      The Revisionist

      Διαγραφή
    9. Ρε... ψευτο-πολιτισμένε απολογητή εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας, είσαι ανίκανος να απαντήσεις επί της ουσίας?

      Ασε το πρώτο πρόσωπο πληθυντικού, και την εύκολη λάσπη σε κάτι που δεν έχεις δει ποτέ.

      Δεν είσαι καλοδεχούμενος στην πλειοψηφία των ιστοτόπων και το ξέρεις καλά, οπότε... μην πουλάς τρέλα. ΕΣΥ βράζεις στο ζουμί σου, και βρήκες αποκούμπι εδώ. Κανονικά μόνο σε κύκλους της Χρυσής Αυγής μπορείς να κυκλοφορείς άνετα...

      Μη το δένεις και κόμπο, ότι είμαι ΤΟΣΟ αδιάβαστος.
      Θα σου βγει σε κακό αυτή η υπέρμετρη υπεροψία. Διότι...

      Αν ο Υπνοβάτης αντιληφθεί κάποια στιγμή το μέγεθος του βόθρου που κουβαλάς μέσα σου, μην περιμένεις να σου χαριστεί, υπεροπτικέ κρυφο-ναζί με υφάκι εκατό καρδιναλίων.

      Διαγραφή
    10. Και τα κρωξίματα συνεχίζονται...

      Διαγραφή
  19. @Υπνοβάτη

    Ρώτησες εύλογα...

    Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω ποια είναι αυτά τα ναζιστικά έγγραφα, που προσφέρουν δυνατότητες "επίσημης εκτίμησης" των θυμάτων. Διότι, όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει τίποτα σχετικό. Δέχομαι και διαδικτυακές παραπομπές (όχι βιντεάκια).

    Σαν πρώτη πηγή θα σε παραπέμψω στον ίδιο τον... ανώνυμο μιμητή του Ιρρβινγκ που διανθίζει με "σχόλια" το μπλογκ σου. Πήγαινε στη σελ. 56
    της βιβλιάρας του (τύφλα νάχει ο Ιρβινγκ...)

    Ο Γκέμπελς γράφει (L. Lochner, The Goebbels Diaries):

    [...]

    5 Φεβρουαρίου 1942

    7 Μαρτίου 1942
    «Διάβασα μια λεπτομερή έκθεση της SD και της αστυνομίας για την τελική λύση του εβραϊκού ζητήματος. [...] Το εβραϊκό ζήτημα πρέπει να επιλυθεί σ’ ένα πανευρωπαϊκό πλαίσιο. Υπάρχουν ακόμα 11.000.000 Εβραίοι στην Ευρώπη....


    Το έχω βρει σε πάρα πολλές πηγές, όταν έψαχνα για το συνέδριο του Βάνζεε (Wannsee).
    http://en.wikipedia.org/wiki/Wannsee_Conference

    Είναι τελικά χρήσιμος, αυτός ο Greek wannabe-Irving. Εχει μαζέψει πολύ υλικό...

    :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίτε 11 εκ. όπως λέει ο Γκαίμπελς, είτε 9 εκ. όπως λέει το Κ.Ι.Σ., το ίδιο μου κάνει. Εμένα με ενδιαφέρει πόσοι ήσαν οι εβραίοι των κατεχομένων από τους ναζί περιοχών για να δω αν ο "μαγικός αριθμός" των 6 εκ. τον πλησιάζει (που πιθανότατα αυτό συμβαίνει, ώστε να μπορούν έτσι κάποιοι να μιλούν για "ολοκαύτωμα").

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις, να το ερευνάς. Το ίδιο ακριβώς έκανε κι ο Φίνκελστην.
      π.χ.
      Δες τη σελίδα 47 του βιβλίου του "Revisionist".

      Κατά κάποιον τρόπο (έχοντας διαβάσει τον Φινκελστην εκτενώς) ο Φίνκελστην ξεσκέπασε τον τρόπο που η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και πονηρή διαχείριση του ολοκαυτώματος (μέχρι του σημείου των υπερβολών, των αλλοιώσεων κ.ο.κ.) κατάντησε... ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ !!!

      Παραδόξως, η "βιομηχανία του ολοκαυτώματος", είχε, δηλαδή... σαν ΠΡΩΤΟ "συμβολικό" ΘΥΜΑ τους ΙΔΙΟΥΣ τους Εβραίους εποιζώντες του Αουσβιτς (κλπ.) αλλά και την ΙΔΙΑ την αξιοπιστία της ΔΙΚΑΙΗΣ υπεράσπισης της ανθρωπότητας (όχι μόνο των Εβραίων) από την ναζιστική κτηνωδία !!!

      Πρόσεξέ με, άγνωστε φίλε Θόδωρε...
      Εχει ΣΗΜΑΣΙΑ να το αντιληφθούμε αυτό.

      -Οχι μόνο η εξόντωση κάποιων εκατομμυρίων Εβραίων ΥΠΗΡΞΕ, αλλά υπάρχει ΤΩΡΑ και ο νέος κίνδυνος να υποβαθμιστεί και να τεθεί στο περιθώριο της κοινής γνώμης, λόγω της ανήθικης τάσης για εκμετάλλευσή της από τον νέο ισραηλινό υπερ-εθνικισμό.

      ΕΣΥ ο ίδιος είσαι, στις απόψεις σου, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτής της πανάθλιας, κατά βάθος ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗΣ διαχείρισης (της γενοκτονίας που ΥΠΗΡΞΕ) από τους ακραίους σιωνιστές.

      Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...
      Για μένα αυτό είναι μια ανακάλυψη, που δεν θα μπορούσα να είχα κάνει ΧΩΡΙΣ να μπω με τα μπούνια σε αυτήν εδώ τη συζήτηση...
      Και στο βαθμό που κατάλαβα κάτι σημαντικό, σε ευχαριστώ γι αυτό.

      Αν δεν σ' αρέσει ο όρος "ολοκαύτωμα", με γειά σου με χαρά σου. Πάντως η γενοκτονία των Εβραίων ΥΠΗΡΞΕ.
      (Ο αποδεκτός διεθνής ορισμός του ΤΙ είναι γενοκτονία, ΔΕΝ το θεωρεί απαραίτητο, άλλωστε, να εξοντώθηκαν ΟΛΟΙ, ούτε καν οι περισσότεροι, κάποιας φυλής ή έθνους... για να θεωρηθεί το γεγονός "γενοκτονία").

      Διαγραφή
    3. Εξακολουθείς να μιλάς τη γλώσσα των σιωνιστών και να ταυτίζεις τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ (με εξαίρεση τους σιωνιστές). Αυτοί που σπιλώνονται ως "αντισημίτες" (από το Ισραήλ) είναι απλώς οι αντισιωνιστές. Κι αυτό φανερώνει την επιτυχία του "ολοκαυτωματικού" μύθου και της σιωνιστικής προπαγάνδας. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα δύο δεν θα υπήρχε το σημερινό Ισραήλ (εκτός και είχαν κερδίσει οι ναζί τον πόλεμο).

      Οι αντισιωνιστές δεν έγιναν τέτοιοι από αντιδραστικότητα και ανωριμότητα, όπως τους καταλογίζεις, αλλά από υγιή και φυσιολογική αντίδραση στον ιουδαιοναζισμό και στους μύθους που επιβάλλει φασιστικά (και όχι από "λάθος"). Είναι σαν να κατηγορείς τους αντιφασίστες που πολέμησαν στον Ισπανικό Εμφύλιο ότι έγιναν τέτοιοι λόγω "λαθών" του Φράνκο, ή τους γερμανούς που κυνηγήθηκαν από τον Χίτλερ ότι έγιναν αντιναζιστές από αντίδραση στα "λάθη" του Χίτλερ. Ο αντισιωνισμός είναι μάλιστα η πιο επίκαιρη μορφή αντιφασισμού (για να μην πω η μόνη αληθινή σήμερα).

      @
      "Ο αποδεκτός διεθνής ορισμός του ΤΙ είναι γενοκτονία, ΔΕΝ το θεωρεί απαραίτητο, άλλωστε, να εξοντώθηκαν ΟΛΟΙ, ούτε καν οι περισσότεροι, κάποιας φυλής ή έθνους... για να θεωρηθεί το γεγονός "γενοκτονία""

      Εδώ φυσικά κάνεις λάθος. Υπάρχουν λεπτομερέστατοι επιστημονικοί και νομικοί ορισμοί για το είναι γενοκτονία, εθνοκάθαρση, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. βάσει μάλιστα των οποίων γίνονται και οι σχετικές διεθνείς καταγγελίες.
      Γι' αυτό το ονόμασαν "ολοκαύτωμα" γιατί οποιοσδήποτε επιστημονικός (=μή θεολογικός) χαρακτηρισμός θα προσέκρουε σε μια νομικο-επιστημονική τεκμηρίωση που δεν θα ήταν δυνατό να γίνει (όπως και δεν έχει γίνει). Η θεολογία παρέκαμψε (για άλλη μια φορά) την επιστήμη και τη νομική συγκεκριμενοποίηση.
      Το "ολοκαύτωμα" έχει επιτευχθεί να αποτελεί από μόνο του ξεχωριστή "κατηγορία", που "αναγνωρίζεται" χωρίς να έχει τεκμηριωθεί νομικά ή επιστημονικά. Αυτό κι αν είναι επιτυχία της θεολογίας...

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα...

      [1]
      Είχα πει το εξής
      Ο αποδεκτός διεθνής ορισμός του ΤΙ είναι γενοκτονία, ΔΕΝ το θεωρεί απαραίτητο, άλλωστε, να εξοντώθηκαν ΟΛΟΙ, ούτε καν οι περισσότεροι, κάποιας φυλής ή έθνους... για να θεωρηθεί το γεγονός "γενοκτονία"

      Και απάντησες με το εξής
      Εδώ φυσικά κάνεις λάθος. Υπάρχουν λεπτομερέστατοι επιστημονικοί και νομικοί ορισμοί για το είναι γενοκτονία, εθνοκάθαρση, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. βάσει μάλιστα των οποίων γίνονται και οι σχετικές διεθνείς καταγγελίες.

      Δεν καταλαβαίνω ΠΟΥ βρίσκεις το λάθος. Ακριβώς επειδή ο διεθνής ορισμός της γενοκτονίας ΔΕΝ απαιτεί να έχουν εξοντωθεί οι περισσότεροι άνθρωποι ενός λαού, γι' αυτό το λόγο (ακόμη και Εβραίοι) αντι-σιωνιστές θεώρησαν τη στάση του Ισραήλ στη Γάζα "γενοκτονιακή" και τις σφαγές "γενοκτονία".

      Μάλλον διάβασες πολύ βιαστικά όσα έγραψα...

      Ο διεθνής ορισμός της γενοκτονίας βρίσκεται εδώ
      http://en.wikipedia.org/wiki/Genocide

      "Genocide is the systematic destruction of all or a significant part of a racial, ethnic, religious or national group.

      Επίσης δεν ισχύουν, δεν είναι γενικώς αποδεκτά από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα πολλά από όσα γράφεις στο τέλος, αλλά είναι... _ιδεολογικές_ αποφάσεις σου και μάλλον δευτερεύον θέμα (κρίσης και ΑΠΟΨΗΣ).

      _______________________


      [2]
      Ξεκίνησες με μια κραυγαλέα παρερμηνεία όσων γράφω και πιστεύω. Συγχωρείσαι λόγω άγνοιας. Είπες

      Εξακολουθείς να μιλάς τη γλώσσα των σιωνιστών και να ταυτίζεις τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό.

      Κάθε άλλο. Κεντρικό ζήτημα που θέλω να αναδείξω (και έχω ήδη αναδείξει στο μπλογκ, αλλά όχι αρκετά) είναι το ότι _ακριβώς_ αυτή η ταύτιση αντισιωνισμού και αντισημιτισμού είναι τελείως λανθασμένη και απολύτως καταστροφική.

      Αλλά... αντίθετα με σένα (τον... ΑΛΑΘΗΤΟ Πάπα του ad-hoc "αντισιωνισμού") που ΑΡΝΕΙΣΑΙ ότι υπάρχει καν αντισημιτισμός (κι αυτό δεν καταλαβαίνεις καν πόσο σε ακυρώνει και σε ξεφτιλίζει, αλλά... δικαίωμά σου να κάνεις τόσο τιτάνεια λάθη)... εγώ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ότι υπάρχει (και υπήρχε από την εποχή της επικράτησης του χριστιανο-φασισμού) ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ αντισημιτισμός.

      Εσύ... αγαπητέ μου Θόδωρε, δεν φτάνει που αρνείσαι ότι υπήρξαν θάλαμοι αερίων, αρνείσαι επίσης ολοκληρωτικά ότι υπήρξε καν αντισημιτισμός. Δηλαδή... τα πογκρόμ σε βάρος των Εβραίων της Ρωσίας, ή της Γερμανίας κάποτε... κατ' εσέ δεν υπήρξαν, κ.ο.κ.

      Εσύ, με το να αρνείσαι ολοκληρωτικά ότι υπάρχει ή ότι υπήρχε αντισημιτισμός αυτο-ακυρώνεσαι ολοκληρωτικά, τελείως και εντελώς.

      Λυπάμαι ειλικρινά γιατί πραγματικά εκτιμώ πολύ πολλά άλλα σου άρθρα (ΚΑΙ το τελευταίο περί αντι-φασισμού, παρόλο που διαφωνώ σε αρκετά σημεία, αφού συμφωνώ απόλυτα με το μεγαλύτερο μέρος του)....

      Για μένα είναι μια ΗΤΤΑ της ανθρωπότητας, το να χάνεις λάδια σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα....

      Και ειλικρινά δεν με νοιάζουν οι χαρακτηρισμοί που ανταλλάξαμε (περισσότεροι από σένα προς εμένα) γιατί κάπου τα βρήκαμε _έστω και εν μέρει_ σε μια σπάνιας ποιότητας συζήτηση, που ελπίζω κι εσύ κάπου να εκτιμάς.

      Αμα αρνείσαι όμως ότι υπήρξαν αντισημιτικοί διωγμοί, ουσιαστικά αθωώνεις τους χριστιανο-φασίστες και τους ναζί.

      Το ότι υπάρχουν λιγότεροι τέτοιοι διωγμοί σήμερα (μόνο λίγα περιστατικά επιθέσεων σε προσωπικό επίπεδο κλπ.) δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αντισημιτισμός, ΑΣΧΕΤΑ αν έγινε βολική ετικέτα για συκοφάντηση αντιφρονούντων στο Ισραήλ και ειλικρινών αντισιωνιστών...

      ΤΙ να σου πρωτο-πω, κατά τα άλλα?

      Θάθελα να μη σε ενοχλώ για ένα διάστημα να τα σκεφτείς λίγο πιο καλά.
      Τα λέμε...

      Διαγραφή
    5. Η πρακτική του Ισραήλ στη Γάζα δεν συνιστά γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση (δηλ. φυλετικό "καθαρισμό" μιας περιοχής μέσω του διωγμού από αυτήν των μελών συγκεκριμένης εθνότητας). Αυτό έχει ομολογηθεί και δημοσίως από τους ταγούς του σιωνισμού όπως ο Μοσέ Νταγιάν, ή η Γκόλντα Μεΐρ. Την ίδια εθνοκάθαρση επιδίωξαν και οι ναζί με τη συνεργασία του παγκόσμιου σιωνιστικού κεφαλαίου, δηλ. να εκτοπίσουν τους εβραίους από την Ευρώπη (είτε στην Παλαιστίνη, είτε στη Μαδαγασκάρη). Τα οφέλη ήσαν αμοιβαία για σιωνιστές και ναζί: δημιουργία ισραηλινού κράτους με τις ευχές των ναζί και σπάσιμο του αγγλογαλλικού μποϋκοτάζ προς τη Γερμανία από τους σιωνιστές κεφαλαιοκράτες. Λόγω όμως του "αδειάσματος" που υπέστησαν οι "αφομοιωμένοι" ευρωπαίοι εβραίοι από το σιωνιστικό κεφάλαιο (που ήθελε να πάρει στο Ισραήλ μόνο μια ελίτ κεφαλαιοκρατών και τεχνικών) και λόγω του ξεσπάσματος του πολέμου, η ναζιστική εθνοκάθαρση δεν ολοκληρώθηκε. Οι εβραίοι που εγκλωβίστηκαν (από το σιωνιστικό κεφάλαιο και όχι από τους ναζί) στην Ευρώπη υπέστησαν τις τύχες των σλαύων και άλλων "φυλετικά κατώτερων" (τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό).

      Tα πογκρόμ που αναφέρεις π.χ. στη Ρωσία, δεν έγιναν κατά των ... σημιτικών λαών γενικώς, αλλά κατά ορισμένων κατηγοριών εβραίων ειδικώς (δηλ. ούτε καν κατά όλων των εβραίων). Επομένως δεν πρόκειται περί αντισημιτισμού γενικώς και αορίστως.
      Οι λόγοι του υπαρκτού αντιεβραϊσμού, κυρίως στη μεσαιωνική χιλιετία έχουν να κάνουν με τον χριστιανισμό που θεωρούσε συλλήβδην τους εβραίους ως "δολοφόνους του Ιησού" και τους χρησιμοποιούσε κάθε τόσο ως τους συνήθεις αποδιοπομπαίους τράγους (είναι δηλ. θεολογικοί και όχι φυλετικοί, όπως των ναζί).

      Επομένως μπορώ να δεχτώ τον όρο "αντιεβραϊσμός" αλλά όχι φυσικά τον σιωνιστικό νεολογισμό "αντισημιτισμός". Τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε ποτέ πουθενά. Κατά τη γνώμη μου όποιος μιλάει για (τον ιστορικώς ανύπαρκτο) αντισημιτισμό, πιπιλάει τις πιπίλες του σιωνιστικού φασισμού. Κι αυτό δυστυχώς το κάνουν όλοι οι "αντιφασίστες".
      Σου υπενθυμίζω ότι: "όποιος κατέχει τις λέξεις, κατέχει και τα μυαλά που τις χρησιμοποιούν" (δεν θυμάμαι ποιός το είπε, αν και θά 'πρεπε).

      Παρ΄όλον όμως τον αντιεβραϊσμό, από την ύστερη αρχαιότητα και μετά, επετράπη στους εβραίους η ενασχόληση με την τραπεζική και γενικώς με αυτό που ο Αριστοτέλης ονομάζει "χρηματιστική" (την οποία θεωρεί ενασχόληση ανάξια ελευθέρων ανθρώπων, π.χ. ο πλουσιότερος άνθρωπος της αρχαίας Αθήνας υπήρξε ο δούλος τραπεζίτης Πασίων). Έτσι οι εβραίοι (και πάλι όχι όλοι, ούτε καν οι περισσότεροι) έγιναν η παγκόσμια οικονομική δύναμη που γνωρίζουμε και από την οποία προσπάθησε να απελευθερώσει την Ευρώπη ο ημιηλίθιος μικροαστός Χίτλερ, χρησιμοποιώντας απαρχαιωμένες ΙΟΥΔΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ φυλετιστικές (αντί για ταξικές) πρακτικές. Γι' αυτό ο σιωνιστικός ρατσισμός είναι η μάνα του ναζισμού, κάτι που ομολόγησε και ο θεωρητικός του ναζιστικού ρατσισμού Γιούλιους Στράιχερ στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης.

      Νομίζω ότι όλα τα επιχειρήματα, ένθεν κακείθεν, έχουν πέσει στο τραπέζι και προσωπικά νιώθω ότι άρχισα να επαναλαμβάνομαι.

      Διαγραφή
  20. Προς THE REVISIONIST:

    Τελείωσα σήμερα το βιβλίο σου. Βρίσκω ότι είναι αυτό που λέμε "περιεκτική και αναλυτική" εργασία επάνω στην αναθεωρητική εκδοχή (και, τουλάχιστον στα ελληνικά, η καλύτερη που ξέρω). Επιφυλάσσομαι μόνο για το τεχνικό μέρος, όπου δεν μπορώ να έχω γνώμη, λόγω μή ειδικών γνώσεων.
    Μου άρεσε ιδιαίτερα η παρουσίαση των πρακτικών της δίκης-οπερέττας τής Νυρεμβέργης.

    Κατά τα λοιπά, ισχύει ό,τι σου είπα και πιο πάνω, ότι δηλ. πρέπει να το εκδώσεις σε έντυπη μορφή (δηλ. από εκδοτικό οίκο ώστε να υπάρχει επίσημα) και επώνυμα. Η επωνυμία από μόνη της είναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα (για να μην λένε π.χ. ότι το έγραψε ΚΥΠατζής, ή προβοκάτορας που ανακάτεψε αλήθειες με ψέματα και μετά το πέταξε στους αφελείς σαν ανώνυμο διαδικτυακό καρότο). Επιπλέον οι γνώμες για τόσο σημαντικά ζητήματα πρέπει να είναι επώνυμες ώστε να μπορεί να υπάρχει και η ανάληψη της ευθύνης τους.
    Στον κόσμο μας δεν αρκεί μόνο η ποιότητα των επιχειρημάτων (ή όπως λένε: "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τιμία. Πρέπει να φαίνεται και τιμία").

    Αν θέλεις να το συζητήσουμε περαιτέρω, στείλε μαίηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς μας πρόλαβε το αντιρατσιστικό.

      Διαγραφή
    2. Αυτό δεν είναι λόγος για να κρυβόμαστε. Ίσα ίσα που αν πάνε να σε φιμώσουν θα είναι και διαφήμιση για το βιβλίο. Αν και δεν πιστεύω με τίποτα ότι η σιωνιστική καταστολή θα είναι τόσο έντονη στην Ελλάδα όσο π.χ. στη Γαλλία. Εμείς δεν είμαστε ούτε Ρασινιέ ούτε Γκαρωντύ. Γιατί να μας κάνουν διάσημους; Για να έχουν ένα ακόμα φασιστικό προηγούμενο εις βάρος τους;

      Νομίζω ότι δεν έχεις δικαιολογία να μην το εκδώσεις. Αντιθέτως η μή έκδοση και η ανωνυμία τούς δίνει επιχειρήματα. Εξάλλου εσύ ο ίδιος στο βιβλίο σου κατηγορείς το δικαστήριο της Νυρεμβέργης ότι εμφάνιζε "πέτσινους" μάρτυρες κατηγορίας, οι οποίοι "εμφανίζονταν" στο δικαστήριο δι' αλληλογραφίας και που κανείς δεν μπορούσε να τους δει ή να εξακριβώσει τα στοιχεία τους. Όπως εκείνους τους θεωρείς -δικαίως- αναξιόπιστους, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για σένα. Γι' αυτό σου είπα ότι η επωνυμία αποτελεί από μόνη της πολύ σοβαρό επιχείρημα.

      Εξάλλου με την ανωνυμία δεν βοηθάς να σε επικαλεστούν ούτε και οι "αρνητές": γιατί να επικαλεστώ έναν ανώνυμο όταν ο ίδιος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της άποψής του; Για να έχω εγώ την ευθύνη των όσων λέει;(!)

      Αρκετά πια με τον φόβο. Όποιος τους φοβάται παίζει το παιχνίδι τους.

      Διαγραφή
    3. Διαφήμιση μπορεί να είναι, αλλά εγώ δεν έχω όρεξη ούτε περιθώρια για δικαστικές περιπέτειες. Εξ άλλου δεν θα βρεθεί εκδότης να αναλάβει το ρίσκο. Ήταν που ήταν δύσκολο το θέμα, μαζί με το αντιρατσιστικό τα πράγματα αγριεύουν.

      Πάντως το βιβλίο δεν είναι ακριβώς ανώνυμο. Δεν εκθέτω τις απόψεις μου αλλά των αναθεωρητών οι οποίοι είναι επώνυμοι και η βιβλιογραφία υπάρχει. Αυτό που ουσιαστικά έκανα εγώ είναι να την γνωστοποιήσω. Είναι τελείως διαφορετικό από έναν μάρτυρα ο οποίος οφείλει να εμφανιστεί ο ίδιος στο δικαστήριο.

      Διαγραφή
    4. @
      "Δεν εκθέτω τις απόψεις μου αλλά των αναθεωρητών οι οποίοι είναι επώνυμοι και η βιβλιογραφία υπάρχει. Αυτό που ουσιαστικά έκανα εγώ είναι να την γνωστοποιήσω."

      Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Στο βιβλίο εκφέρεις και πολλές αξιολογικές κρίσεις και συλλογισμούς. Δεν είναι απλή συρραφή δεδομένων και παρουσίαση απόψεων άλλων. Επομένως το βιβλίο αποτελεί προσωπική άποψη, η οποία αφού εκτίθεται δημοσίως οφείλει να το κάνει επώνυμα.

      Και σου ξαναλέω: όποιος φοβάται παίζει το παιχνίδι τους. Δηλ. εσύ βγαίνεις ανώνυμα ενώ χρησιμποιείς π.χ. τη δική μου επωνυμία (ως ασπίδα;) για να προωθήσεις την άποψή σου;

      Τρόπο έκδοσης μπορώ να σου βρω εγώ αν θέλεις. Και μάλιστα χωρίς να πληρώσεις δεκάρα.

      Διαγραφή
    5. "Στο βιβλίο εκφέρεις και πολλές αξιολογικές κρίσεις και συλλογισμούς."

      Ε ναι, διότι το βιβλίο πρέπει να διαβάζεται. Δεν γίνεται σε κάθε φράση να προσθέτω το "σύμφωνα με τους αναθεωρητές". Το ξεκαθαρίζω στην εισαγωγή ποιος είναι ο σκοπός του βιβλίου.

      "Δηλ. εσύ βγαίνεις ανώνυμα ενώ χρησιμποιείς π.χ. τη δική μου επωνυμία (ως ασπίδα;) για να προωθήσεις την άποψή σου;"

      Η επωνυμία σου είναι συμπτωματική. Το βιβλίο το έχω δείξει και σε άλλα ιστολόγια. Στην καλλίτερη περίπτωση εισέπραξα ένα ευχαριστώ.

      "Τρόπο έκδοσης μπορώ να σου βρω εγώ αν θέλεις. Και μάλιστα χωρίς να πληρώσεις δεκάρα."

      Μα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

      Διαγραφή
  21. Κακοποίηση ακτιβιστή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από Ισραηλινούς αστυνομικούς:

    http://tvxs.gr/news/ellada/kakopoiisi-politikoy-aktibisti-sto-idryma-mixalis-kakogiannis-apo-israilinoys-astynomiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το προηγούμενο Σάββατο η δημόσια τηλεόραση πρόβαλε την αληθινή ιστορία της γερμανοεβραίας φιλοσόφου Χάννα Άρεντ (τη θαύμαζε κι ο Καστοριάδης) όπου λίγο πολύ είχε πει ότι το ολοκαύτωμα το προκάλεσε ο σιωνισμός. Φυσικά πέσανε τα σιωνιστικά λόμπι να τη φάνε, να της διαλύσουν την καριέρα, βάλανε τη Μοσάντ να την απειλεί για τη ζωή της κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Σιωνισμός έχει τρομερές ευθύνες για το Ολοκαύτωμα (μια και συνεργάστηκε με τους ναζί σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του πολέμου) Αυτές τις ευθύνες τους προσπαθούν να κρύψουν οι σιωνιστές, με όλη τη σχετική προπαγάνδα, την ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος κλπ.

    Η Χάνα Άρεντ ασκεί σύντομη μα ουσιαστική κριτική εναντίων των Εβραϊκών Συμβουλίων (Judenrat) τα οποία αντιλαμβάνεται ως διοικητικές προεκτάσεις του Ναζιστικού καθεστώτος εντός των εβραϊκών θυλάκων και οι αρχηγοί των οποίων ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις οδηγίες των Ναζί που αφορούσαν κυρίως την οργάνωση του διαθέσιμου εργατικού κεφαλαίου και την απέλαση των Εβραίων προς τα στρατόπεδα θανάτου. «Για έναν Εβραίο,» γράφει η Άρεντ, «αυτός ο ρόλος των Εβραιών ηγετών ως προς την καταστροφή του ίδιου του λαού τους είναι αναμφισβήτητα το πιο σκοτεινό κεφάλαιο ολόκληρης της σκοτεινής (τους) ιστορίας.»

    Περιττό να πούμε ότι η εβραία Άρεντ έφαγε τόνους λάσπης από τον Σιωνισμό, ότι δεχόταν απειλές και ότι επιχειρήθηκε η επαγγελματική της εξόντωση.

    https://bluebig.wordpress.com/2013/10/09/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CF%8A%CF%87%CE%BC%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CE%B1%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τυχαία ξανα-μπήκα εδώ σήμερα και... με απόλαυση ξανα-διάβασα μέρη αυτού του διαλόγου μεταξύ εσού, Θοδωρή, και εμού.

    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελεύθερος διάλογος, χωρίς παρωπίδες, αλλά και χωρίς κανένα καθωσπρεπισμό. Χρήσιμος σε αναγνώστες που ψάχνουν την αλήθεια, και... ζόρικος, διότι δεν προσφέρεται για προκατειλλημένους και για εύκολα συμπεράσματα. Μόνο οι αναγνώστες πάντως, μπορούν να κρίνουν...


    Νάσαι καλά Θοδωρή...
    Μπορεί να μη σε έπεισα (κι εσύ φυσικά δεν με έπεισεις) αλλά κάναμε το καλύτερο και οι δύο. Μία μικρή όαση πραγματικής δημοκρατίας...

    Σε διαβάζω τώρα για το άριστα τεκμηριωμένο άρθρο σου που αφορά τις "κόκκινες γραμμές"
    http://hypnovatis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_13.html

    (κι από εκεί μπήκα κι εδώ).
    Και... ξέρεις ΤΙ μου τη δίνει? Οτι κάποιο σκουλήκι τώρα ίσως "καταρρίψει" τις άριστα τεκμηριωμένες απόψεις του νέου σου ποστ, με το "επιχείρημα" ότι "αυτός είναι αρνητής του ολοκαυτώματος"...
    -ΜΗΝ απαντήσεις σ' αυτό, χάνεις το χρόνο σου (και ξέρω περίπου ΤΙ θα πεις).
    Εγώ πάντως δεν σταμάτησα να σε εκτιμώ. Κι ας ανατριχιάζω με ορισμένα που είχες πει τότε, όταν κάναμε τούτη εδώ τη συζήτηση. :-)

    Μπορεί να είναι μπούρδα η άρνηση της ύπαρξης θαλάμων αερίων (εγώ το θεωρώ αποδεδειγμένο), αλλά... η άρνηση της θύελλας από μπούρδες στο νέο σου ποστ ειναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάποιος καταφύγει σε επιχειρήματα ad hominem, όπως αυτό που περιγράφεις, απλώς δεν θα δημοσιεύσω το σχόλιό του. Το έχω κάνει πολλές φορές, όχι μόνο όταν τα "επιχειρήματα" αυτού του είδους στρέφονται εναντίον μου, αλλά και όταν στρέφονται εναντίον άλλων σχολιαστών. Είναι αλήθεια ότι ρίχνω πολλή λογοκρισία και μάλιστα χωρίς την παραμικρή τύψη.

      Σχετικά με την ύπαρξη ή μή των θαλάμων αερίων, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι η ιδεολογική χρήση που τους γίνεται από τον Σιωνισμό (για να κρύψει τη συνεργασία του με τους ναζί και τις σχεδόν αποκλειστικές ευθύνες του για τον διωγμό των ευρωπαίων εβραίων - τις οποίες είχε επισημάνει και ένα διάσημο θύμα των αντιεβραϊκών ναζιστικών διωγμών, η Χάνα Άρεντ). Νομίζω ότι μια "ψυχαναλυτική" ματιά σε όλες τις -σοβαρές- σχετικές συζητήσεις (όχι μόνο τη δική μας) θα δείξει αυτό ακριβώς.

      Προς το παρόν επείγει να δούμε τί θα κάνουμε με αυτούς τους καραγκιόζηδες γερμανοφάγους που "διαπραγματεύονται σκληρά":
      http://memepusher.org/?p=5690

      :)

      Διαγραφή
    2. Ο Πριμό Λέβι στο βιβλίο ''Εάν αυτό είναι ο άνθρωπος'' (το οποίο από μόνο του ξεφτιλίζει τις απόψεις των αρνητών) γράφει: «Να εκμηδενίσεις τον άνθρωπο είναι δύσκολο, όσο και να τον δημιουργήσεις: δεν ήταν απλό, πήρε χρόνο, αλλά τα καταφέρατε, Γερμανοί. Είμαστε υπάκουοι κάτω από το βλέμμα σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από μας: καμιά πράξη αντίστασης, καμιά λέξη πρόκλησης, κανένα κριτικό βλέμμα». Ο αρνητισμός αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο των ναζιστών αλλά και των περισσότερων φονταμενταλισμών. Είναι το βασικό όπλο της λήθης και εργάζεται για την επανάληψη της θηριωδίας. «Εάν μέσα απ' τα στρατόπεδα θα μπορούσε να δραπετεύσει ένα μήνυμα και να φτάσει στους ελεύθερους ανθρώπους θα ήταν αυτό: Προσπαθήστε να μην υποστείτε στο σπίτι σας αυτό που έχει επιβληθεί σε εμάς εδώ». ..

      Διαγραφή
    3. Ο καλύτερος σύμμαχος των ναζιστών, των σιωνιστών (και των κάθε είδους φασιστών), των φονταμενταλισμών, της λήθης, της επανάληψης της θηριωδίας κλπ. είναι τα ψέματα της κάθε προπαγάνδας (μή εξαιρουμένης τής ναζιστοσιωνιστικής - για να μη πω: κυρίως αυτής).

      Η εκ προϊμίου αρνητιστική στάση απέναντι στα κάθε είδους θεολογικά ή ψευδοϊστορικά θέσφατα (ειδικά όταν επιβάλλονται δια της απροκάλυπτης βίας, όπως το "ολοκαύτωμα") αποτελούσε ανέκαθεν τον πρωταρχικό σύμμαχο της Αλήθειας και του Ανθρώπου.

      Ο σιωνιστής μισάνθρωπος (και οι όμοιοί του) που επικαλείστε το γνωρίζει καλά αυτό. Γι' αυτό και η ηθικολογική του "ακράτεια", η οποία πείθει μόνον ανθρώπους με την κατάλληλη (εξ)ευτελισμένη εγκεφαλική κατασκευή.

      Διαγραφή
  25. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=627759

    TO BHMA 2/9/2014

    Ιστορικοί τάσσονται κατά του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
    Υποστηρίζουν ότι πλήττει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου

    Κατά του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου το οποίο προβλέπει την ποινικοποίηση των αρνητών γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και του Ολοκαυτώματος τάσσονται με κείμενό τους δεκάδες ιστορικοί από πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και άλλους επιστημονικούς φορείς.

    Οι ιστορικοί ζητούν να μην ψηφιστεί το επίμαχο άρθρο, καθώς -όπως τονίζουν- πλήττει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, και ταυτόχρονα δεν είναι αποτελεσματικό για την καταπολέμηση του ρατσισμού, του ναζισμού και του μισαλλόδοξου λόγου.

    Αναλυτικά, στο κείμενο αναφέρουν:

    (συνέχεια εδώ: http://www.tovima.gr/society/article/?aid=627759)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποιος μιλάει για ναζιστοσιωνισμό αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα για το τι ήταν ο ναζισμός και είναι απλώς φορέας του αντισημιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μοναδικοί αντισημίτες στην Ιστορία είναι οι σιωνιστές. Ο "αντισημιτισμός" είναι μια από τις προπαγανδιστικές καραμέλες που πιπιλάει ο σιωνισμός, για να καλυφθεί πίσω από τους σημιτικούς λαούς, τους οποίους έχει κατασφάξει από την αρχαιότητα (όπως ομολογείται και στο πρωταρχικό εγχειρίδιο του φασισμού, τη Βίβλο) και συνεχίζει και σήμερα.

      Όποιος διαχωρίζει τον σιωνισμό από τον ναζισμό, αποδεικνύει ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με τη φύση του φασισμού (ή ότι αποσκοπεί να αθωώσει τον σιωνισμό).
      Περί της άρρηκτης (μητρικής) σχέσης μεταξύ σιωνισμού και ναζισμού:
      http://hypnovatis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_1.html

      Διαγραφή
    2. Είσαι τελείως ανιστόρητος και γι' αυτό σπέρνεις μίσος. Ο αντισημιτισμός είναι αδιαμφισβήτητη ιστορική πραγματικότητα των τελευταίων 2000 χρόνων της δυτικής και όχι μόνο ιστορίας. Ο Χίτλερ και ο Πλεύρης το αρνούνται αλλά είναι ναζιστές και φασίστες! Εσένα τι σε τυφλώνει;

      Διαγραφή
    3. Τσιμουδιά επίσης για το porrajmos, το ολοκαύτωμα των ρομά και των σίντι από τους ναζί. Αρνούμενος όμως το ολοκαύτωμα των εβραίων το αρνείσαι κι αυτό, δεν γίνεται αλλιώς, έτσι αποδεικνύεται σε όλο της το εύρος η ιστορική παραχάραξη που κάνεις.....

      Διαγραφή
    4. Έχεις μπερδέψει τον αντισημιτισμό (που είναι ιουδαϊκή "ευρεσιτεχνία" και "αποκλειστικότητα") με τον αντιεβραϊσμό (που όντως είναι πολύ παλιά ιστορία - και φυσικά δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω). Γιατί ταυτίζεις ανιστόρητα τους σιωνιστές με το σύνολο των εβραίων; Τί σε τυφλώνει; Ο φασιστογενής σιωνισμός σου;
      Και γιατί εξακολουθείς να συγκαλύπτεις το ιουδαιο-σιωνιστικό ρατσιστικό μίσος εναντίον των σημερινών σημιτών που σφάζονται μαζικά από το Ισραήλ; Επειδή το μίσος αυτό έχει "θεμελιωθεί" ιδεολογικά στο "ολοκαύτωμα";

      Το "ολοκαύτωμα" δεν το αρνούνται μόνο οι ναζί, αλλά και κομμουνιστές όπως ο Γκαρωντύ (που υπήρξε και κρατούμενος στρατοπέδου συγκέντρωσης) και διακεκριμένοι διεθνώς εβραίοι όπως η Χάνα Άρεντ. Γι' αυτούς τί έχεις να πεις; Είδες πόσο όμορφα καταρρέει η κατηγορία "αρνητής"=ναζί;

      Τα μόνα ολοκαυτώματα που αποδεδειγμένα ήσαν τέτοια, είναι το ολοκαύτωμα του ελληνικού πολιτισμού από τους ιουδαιοχριστιανούς, η γενοκτονία των αμερικανών ινδιάνων και τα συναφή. Αυτά ήσαν και τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία (κι όχι το "ολοκαύτωμα"), και γι' αυτό μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις δικαιολογείται ο όρος. Η χρήση του όρου σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποτελεί ιστορική παραχάραξη. Μάλιστα αποτελεί αισχρή ασέβεια όταν οι ναζιστοσιωνιστές τον έχουν οικειοποιηθεί προνομιακά.

      (Τσιμουδιά για τον σιωνισμό έτσι;)

      Διαγραφή
    5. Ο Γκαρωντύ είναι για γέλια και μόνο οι φασίστες αναφέρονται σε αυτόν. Η Χάνα Άρεντ δεν αρνείται το Ολοκαύτωμα, συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις την ιστορία. Ποιοι είναι λοιπόν οι διακεκριμ΄ςνοι διεθνώς εβραίοι που αρνούνται το Ολοκαύτωμα; Η εξής μία που μάλιστα δεν το κάνει; Και νομίζεις ότι μιλάς σοβαρά; Κι επαναλαμβάνω: Τσιμουδιά επίσης για το porrajmos, το ολοκαύτωμα των ρομά και των σίντι από τους ναζί. Αρνούμενος όμως το ολοκαύτωμα των εβραίων το αρνείσαι κι αυτό, δεν γίνεται αλλιώς, έτσι αποδεικνύεται σε όλο της το εύρος η ιστορική παραχάραξη που κάνεις.....

      Διαγραφή
    6. Είναι ο Γκαρωντύ για γέλια, και δεν είναι για γέλια οι ιουδαιοναζί που επέβαλαν νομικά μια θεολογική "αλήθεια" όπως το "ολοκαύτωμα"; Η τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον δυτικό κόσμο ήταν, αν θυμάμαι καλά, σε μια μακρινή εποχή που λέγεται "μεσαίωνας". Κάτι τέτοια σήμερα συμβαίνουν επίσης στα εδάφη που ελέγχουν οι Ταλιμπάν...

      Ποιοί φασίστες αναφέρονται στον Γκαρωντύ; Είναι φασίστες οι -εκτός Ισραήλ- εβραίοι ραβίνοι, που είναι κατά του "ολοκαυτώματος" (και τους οποίους αναφέρει έναν έναν στο βιβλίο του, το οποίο ΔΕΝ έχεις διαβάσει);

      Η Χάνα Άρεντ αρνείται το "ολοκαύτωμα" ως ναζιστικό προϊόν, αφού θεωρεί ότι το προκάλεσαν οι σιωνιστές και όχι οι ναζί... Μάλιστα θεωρεί τον Σιωνισμό ως διοικητική προέκταση του Ναζιστικού καθεστώτος. Αυτό είχε σαν συνέπεια να δεχτεί τόνους λάσπης από τους ιουδαιοναζί του Ισραήλ, επαγγελματικούς διωγμούς καθώς και απειλές για τη ζωή της από τη Μοσάντ.

      Επαναλαμβάνω: τσιμουδιά για τον σιωνισμό και για τους ιδεολογικούς καθαγιασμούς των αντισημιτικών εγκλημάτων του, που του προσφέρει το "ολοκαύτωμα"... Τόσους σημίτες έχει σφάξει το ιουδαιοναζιστικό μόρφωμα που λέγεται Ισραήλ, κι εσύ χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τους Ρομά και τους Σίντι;

      Διαγραφή
    7. Την Χάνα Άρεντ την διαστρεβλώνεις. Δώσε πηγές. Ποιοι είναι λοιπόν οι διακεκριμένοι διεθνώς εβραίοι που αρνούνται το Ολοκαύτωμα; Θα απαντήσεις ή τελικά γράφεις ασυναρτησίες;

      Διαγραφή
    8. Επειδή βλέπω δεν έχεις γνώση του αντικειμένου, αφού ρωτάς ποιοι φασίστες αναφέρονται στον Γκαρωντύ, ένας γνωστός φασισταράς που παραπέμπει στον Γκαρωντύ αλλά βασικά τον αντιγράφει χωρίς να το αναφέρει είναι ο Πλεύρης: https://www.facebook.com/K.A.Plevris/posts/312603845494628

      Διαγραφή
    9. Ο εκδοτικός οίκος ("Νέα Θέσις") που δημοσίευσε το βιβλίο του πρώην μαρξιστή Γκαρωντύ είναι ο επίσημος εκδοτικός οίκος του Πλεύρη, του Γεωργαλά και του Λεπέν στην Ελλάδα, με δεκάδες προπαγανδιστικά βιβλία του φασιστικού και ναζιστικού χώρου.

      Διαγραφή
    10. Χαίρομαι που αυτοαναιρείσαι και παραδέχεσαι ότι τον Γκαρωντύ δεν τον επικαλούνται ούτε μόνο ούτε κυρίως φασίστες (όπως έγραψες πιο πάνω).

      Για την Άρεντ έχει δοθεί σύνδεσμος σε σχόλιο πιο πάνω. Διάβαζε πιο προσεκτικά.
      Για άλλους διακεκριμένους εβραίους που αρνούνται το "ολοκαύτωμα" σε παραπέμπω στο βιβλίο του Γκαρωντύ που ΔΕΝ το έχεις διαβάσει. Από καθηγητές πανεπιστημίων, όπως η Άρεντ (και μάλιστα ΕΝΤΟΣ Ισραήλ), μέχρι πασίγνωστους -σε εβραϊκούς κύκλους- ραβίνους. Θα εκπλαγείς...

      Κατηγορείς για φασιστική τη Νέα Θέσι (που όντως είναι) και σου "διαφεύγει" ο φασισμός της διεθνούς επιβολής του "ολοκαυτώματος" με ποινικά μέσα;;;!!!
      Είναι φασιστική μόνο η Νέα Θέσι, ενώ δεν είναι φασιστική η απαγόρευση του βιβλίου του Γκαρωντύ από τον διεθνή Σιωνισμό;
      Τρέλα πουλάς;

      Για την ταμπακιέρα (σιωνισμός και η σχέση του με τον ναζισμό, ισραηλινά εγκλήματα και η αιτιακή σχέση τους με τον μύθο του "ολοκαυτώματος", ποινική επιβολή του "ολοκαυτωματικού" νεομύθου σε μια σειρά από χώρες κλπ. ) θα πεις κάτι, ή θα συνεχίσεις να κάνεις τουμπεκί;

      Διαγραφή
    11. Ποιοί φασίστες αναφέρονται στον Γκαρωντύ; Τολμάς και ρωτάς; Κάνεις πως δεν ξέρεις;
      Να μερικά παραδείγματα:
      http://www.logxi.com/page.php?contentid=208&parentid=46

      http://ethnikismos.net/2013/06/15/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%83-%CF%81%CE%BF%CE%B6/

      http://www.elkosmos.gr/tag/roze-gkaronti/

      http://taniepitas.blogspot.gr/2009/01/blog-post_2141.html

      http://e-kefalonia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9414.html

      http://www.xryshaygh.com/assets/efimerida/838-web.pdf

      http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-nea-prwtokolla-twn-sofwn-ths-siwn-proanaggeloun-apo-to-1982-thn-sfagh-st

      http://xa-kriti.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8294.html

      http://xristospappas.blogspot.gr/2013/08/1982.html





      Διαγραφή
    12. Την Χάνα Άρεντ την διαστρεβλώνεις. Δώσε τον σύνδεσμο που λες ....

      Διαγραφή
    13. Για την Άρεντ έχει δοθεί σύνδεσμος από άλλον σχολιαστή πιο πάνω, όπως σου είπα. Εφόσον θέλεις να συζητήσεις σοβαρά, θα διαβάζεις προσεκτικά. Αν, αντίθετα, συνεχίσεις να παίζεις το παιχνιδάκι των εντυπώσεων, δεν θα ξαναδείς σχόλιό σου εδώ. Γκέγκε;
      Και στο κάτω κάτω αν ο σύνδεσμος αυτός δεν τα λέει όπως σε βολεύουν, δώσε εσύ έναν της αρεσκείας σου.

      Επίσης σου ξαναλέω ότι χαίρομαι που αυτοαναιρείσαι και παραδέχεσαι ότι τον Γκαρωντύ δεν τον επικαλούνται ούτε μόνο, ουτε κυρίως φασίστες. Κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται και από τις επιστολές συμπαράστασης, που του έχουν στείλει σημαίνοντες μή σιωνιστές εβραίοι από όλον τον κόσμο (και τις οποίες παραθέτει στο "αστείο" βιβλίο του, που ΔΕΝ έχεις διαβάσει).
      Τώρα θα σου υπενθυμίσω κι εγώ μερικούς "διεθνούς ακτινοβολίας" φασίστες που πίνουν νερό στον νεομύθο του "ολοκαυτώματος". Π.χ. η Γκόλντα Μεΐρ («δεν υπάρχει παλαιστινιακός λαός. Δεν είναι ότι ήρθαμε να τους διώξουμε και να πάρουμε τη γη τους: δεν υπάρχουν καν»), ή ο Γιόραμ Μπεν Πόραθ, οικονομολόγος και πρόεδρος του πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ («είναι καθήκον των ισραηλινών ηγετών να εξηγήσουν καθαρά και θαρραλέα μια σειρά γεγονότων που ο χρόνος θα κάνει να ξεχαστούν. Το πρώτο απ’ αυτά είναι ότι δεν υπάρχει σιωνισμός, αποίκηση, εβραϊκό κράτος, χωρίς την έξωση των Αράβων και την απαλλοτρίωση των γαιών τους»), ή ο ραββίνος Κοέν («Οι κάτοικοι του κόσμου μπορούν να διαιρεθούν μεταξύ του Ισραήλ και των άλλων εθνών γενικώς. Το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός. Κεφαλαιώδες δόγμα»).

      Προσπαθώ να σου πω ότι στους ομολογητές του "ολοκαυτώματος" υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι από ακραιφνείς φασίστες (σιωνιστές) μέχρι αποδεδειγμένα δημοκρατικούς ανθρώπους. Στους στιγματισμένους ως "αρνητές" συμβαίνει το ίδιο.

      Μετά από τα παραπάνω περιμένω να με πείσεις για ποιόν λόγο θα πρέπει να διαλέξω μεταξύ δύο φασιστικών απόψεων (σιωνιστικής και ναζιστικής) και όχι μεταξύ απόψεων δημοκρατικών ανθρώπων (π.χ. Γκαρωντύ και Τσόμσκι).

      Υπ΄ όψιν ότι, όπως εγώ απαντώ λέξη προς λέξη σε ό,τι λες, έτσι θα κάνεις κι εσύ, αν θέλεις να ξαναδείς σχόλιό σου δημοσιευμένο.
      Μέχρι στιγμής σου έχουν τεθεί κάμποσα ζητήματα (σχέση ναζισμού-σιωνισμού, ισραηλινός αντισημιτισμός, φασιστική ποινικοποίηση των "αρνητών", Ολοκαύτωμα του ελληνικού πολιτισμού από τους ιουδαιοχριστιανούς κλπ) τα οποία κάνεις πως δεν είδες... Αν θέλεις να ξαναδείς σχόλιό σου δημοσιευμένο,θα απαντάς σε όλα (όπως κάνω εγώ) και όχι μόνο όπου σε βολεύει.

      Διαγραφή
    14. Δημοκρατικός ο Γκαρωντύ; Τα μπερδεύεις πάλι. Ο Τσόμσκι δεν είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος. Πάλι διαστρεβλώνεις ....

      Διαγραφή
    15. Αν και συνεχίζεις το ίδιο βιολί (δηλ. να απαντάς μόνο όπου θεωρείς ότι σε βολεύει) αποφάσισα να δημοσιεύω το σχόλιό σου, για να φανεί πόσο χαμένα τα έχεις.

      Φυσικά και δεν είναι "αρνητής" ο Τσόμσκι. Ομολογητής είναι. Οπότε έχω να διαλέξω πολιτισμένα μεταξύ των απόψεων δύο πολιτισμένων ανθρώπων, ενός ομολογητή και ενός "αρνητή". Από την άλλη, το ότι έχεις αμφιβολίες ως προς τη δημοκρατικότητα τού Γκαρωντύ ενώ θεωρείς a priori δημοκράτη το κάθε σιωνιστοφασιστόμουτρο, λέει πολλά για τη δική σου δημοκρατικότητα. Εξίσου πολλά λέει για τον χαρακτήρα σου και το γεγονός ότι επιλέγεις να διαλέγεις μεταξύ απόψεων υπανθρώπων, όπως ο Πλεύρης και η Γκόλντα Μεΐρ. Στο κάτω κάτω υπάρχουν πλέον φασισμοί για όλα τα γούστα (ναζισμός, σταλινισμός, σιωνισμός, για να μην αναφέρω τούς θεολογικής προέλευσης) κι ο κάθε φασίστας διαλέγει τον φασισμό που του "πάει".

      Επειδή όμως (όπως ξεκαθαρίζω στα "περί δεοντολογίας") έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να συνδιαλέγομαι με τον κάθε εμμονικό (ή απλώς εξυπνάκια), στο εξής τα σχόλιά σου θα πηγαίνουν στα "αζήτητα". Εκτός και απαντήσεις σε ΟΛΑ τα ζητήματα που σου τέθηκαν, όπως σου έκανα την τιμή εγώ.

      Διαγραφή
  27. Απαντάω λοιπον σε αυτά που ζητάς (κι ακόμη περιμένω την πηγή που αποδεικνύει ότι η Χ. Άρεντ ήταν αρνήτρια του Ολοκαυτώματος όπως λες): Σχέση ναζισμού-σιωνισμού δεν υφίσταται, άλλο πράγμα ο εθνικισμός γενικά κι άλλο ο ναζισμός ειδικά. Ο παραλληλισμός σχετικοποιεί τη ναζιστική φρίκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ισραηλινός εθνικισμός δεν έχει και ευδιάκριτες ακροδεξιές θέσεις, δεν είναι όμως όλοι οι σιωνιστές το ίδιο (μια σημαντική καταγωγή του σιωνισμού είναι αριστερή). Ο ισραηλινός αντισημιτισμός είναι μια φαντασίωση των απανταχού εβραιοφοβικών, για εξήγησε όμως τι εννοείς ακριβώς. Η ποινικοποίηση των αρνητών δεν είναι φασιστική, με βάση το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίζεται. Σε σχέση με τη δίωξη και την εχθρότητα των χριστιανών απέναντι στον ελληνικό πολιτισμό η λέξη Ολοκαύτωμα είναι λάθος κι αυτό δεν σημαίνει ότι ο χριστιανισμός δεν επιβλήθηκε και με τη βία. Όπως επίσης είναι λάθος ο όρος ιδαιοχριστιανός όπως τον χρησιμοποιείς επειδή μεταθέτει έμμεσα την ευθύνη από τους χριστιανούς στους εβραίους (πάντα πίσω από κάθε κακό βρίσκονται οι εβραίοι για τους εβραιοφοβικούς). Ο χριστιανισμός κυνήγησε κάθε τι αρχαιοελληνικό αλλά είναι και ο εμπνευστής των διώξεων και των προκαταλήψεων εναντίον των εβραίων. Αυτή η διαφορά αποκρύπτεται όταν ταυτίζεται ο χριστιανισμός με τον εβραϊσμό. Ο χριστιανισμός προκαλεί τη δίωξη των ελλήνων αλλά και των εβραίων. Κηρύττει ακόμη και σήμερα, ιδίως στην ορθόδοξη εκδοχή του, το μίσος και προς τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις θέσεις της Άρεντ περί "ολοκαυτώματος" περιμένω να φέρεις εσύ σύνδεσμο, εφόσον δεν σου αρέσει αυτός που έχει δοθεί εδώ. Πάμε τώρα στα άλλα (σε δύο δόσεις).

      @
      "Σχέση ναζισμού-σιωνισμού δεν υφίσταται, άλλο πράγμα ο εθνικισμός γενικά κι άλλο ο ναζισμός ειδικά."

      Το ίδιο πράγμα είναι ο σιωνισμός με τον ναζισμό. Η άρρηκτη σχέση σιωνισμού-ναζισμού είναι πλέον ιστορικώς αδιάσειστη και η ανάδειξή της από τον Γκαρωντύ είναι ο πραγματικός λόγος που έχει απαγορευτεί το βιβλίο του.
      Πρώτο μέλημα του ναζισμού υπήρξε η απελευθέρωση της γερμανικής (κατ' αρχήν) οικονομίας από το σιωνιστικό κεφάλαιο. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, οι δύο κεφαλαιοκρατίες συνενοήθηκαν να συνεργαστούν προς την κατεύθυνση μιας εξόδου των εβραίων της Ευρώπης προς την Παλαιστίνη. Μια τέτοια εξέλιξη συνέφερε και το σιωνιστικό παγκόσμιο Κεφάλαιο, το οποίο (από τον 19ο αιώνα ήδη) επιδίωκε την ίδρυση ισραηλινού κράτους. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας οι σιωνιστές κεφαλαιοκράτες έσπασαν από το 1933 έως το 1941 (που μπήκε η Αμερική στον πόλεμο) το αγγλογαλλικό μποϋκοτάζ προς τη Γερμανία. Η επιχείρηση ήταν πλεονεκτική και για τα δύο μέρη: οι ναζί επετύγχαναν τη διάσπαση του αποκλεισμού (οι σιωνιστές κεφαλαιοκράτες κατάφερναν να πουλούν γερμανικά προϊόντα ακόμα και στην Αγγλία) και οι σιωνιστές πραγματοποιούσαν μια επιλεκτική μετανάστευση όπως την επιθυμούσαν: μόνο οι εκατομμυριούχοι γερμανοεβραίοι (συν κάποια ελίτ σιωνιστών τεχνικών, επιστημόνων κλπ.) μπορούσαν να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη, των οποίων τα κεφάλαια και η τεχνογνωσία θα επέτρεπαν την αποικιοποίησή της. Το παγκόσμιο σιωνιστικό κεφάλαιο δεν έδινε δεκάρα για τις ζωές των (μή σιωνιστών και "αφομοιωμένων", όπως αποκαλούντο υποτιμητικά) εβραίων που θα έμεναν στην Ευρώπη για να υποστούν τον επερχόμενο πόλεμο, να μετακινηθούν στα ναζιστικά στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας (μαζί με πολλαπλάσια εκατομμύρια ανθρώπους άλλων πληθυσμιακών κατηγοριών), πεθαίνοντας μαζικά από τις κακουχίες -και όχι σε κάποιους υποτιθέμενους "θαλάμους αερίων" (η πρωτοκολλημένη σχετική αλληλογραφία μεταξύ ναζιστικού καθεστώτος και ταγών του σιωνισμού είναι αποκαλυπτική, εμετική και ογκωδέστατη - βλ. Ροζέ Γκαρωντύ, Οι θεμελιώδεις μύθοι της ισραηλινής πολιτικής σ. 70-100).

      @
      "Ο παραλληλισμός σχετικοποιεί τη ναζιστική φρίκη"

      Σχετικοποιεί και τη σιωνιστική φρίκη επίσης (σε σχέση με τη ναζιστική). Αυτό είναι που ενοχλεί και όχι η ... σχετικοποίηση της ναζιστικής φρίκης.

      @
      "Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ισραηλινός εθνικισμός δεν έχει και ευδιάκριτες ακροδεξιές θέσεις,

      Έτσι το λέμε τώρα;

      @
      "δεν είναι όμως όλοι οι σιωνιστές το ίδιο (μια σημαντική καταγωγή του σιωνισμού είναι αριστερή)"

      Χέστηκα για το αν τα κάθε είδους σιωνιστικά, ή άλλα σωβινιστικά φασιστόμουτρα, είναι αριστερά ή δεξιά. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

      @
      "Ο ισραηλινός αντισημιτισμός είναι μια φαντασίωση των απανταχού εβραιοφοβικών"

      Ναι καλά, οι γνωστές καραμελίτσες περί εβραιοφοβίας, ομοφοβίας, κομμουνιστοφοβίας, αρειανοφοβίας κλπ.

      Διαγραφή
    2. @
      "για εξήγησε όμως τι εννοείς ακριβώς"

      (Ξανα)διάβασε τη Βίβλο σας και μην παριστάνεις τον ανήξερο:
      Σχετικά με την προνομιακή κατοχή της απόλυτης αλήθειας: «Εγώ είμαι ο Θεός. Δεν υπάρχει άλλος» (Ησαΐας XLV 22). Σχετικά με την ιδεολογικοποίηση του επεκτατισμού: "Ο Κύριος συνήψε συμμαχία με τον Αβραάμ με αυτά τα λόγια: στους απογόνους σου δίνω αυτη τη χώρα, από τον ποταμό της Αιγύπτου μέχρι τον ποταμό Ευφράτη (Γένεσις XV 18,21). Σχετικά με τον ρατσισμό ο προφήτης Έζδρας θρηνεί γιατί: «η αγία φυλή αναμείχθηκε με τους λαούς των χωρών» (Έζδ. 9,2). Ο Έζδρας (Έσδ. 10,44) απαγορεύει στους ισραηλίτες επί ποινή παλουκώματος τους γάμους με αλλοεθνή «μιάσματα» (οι ισραηλίτες όμως μπορούν να βιάζουν και μετά να σκοτώνουν τα «μιάσματα»). Αλλού o ρατσιστής Νεεμίας πανηγυρίζει: «εξάγνισα τους εβραίους από κάθε ξένο στοιχείο» (Νεεμ. 13,30). Σχετικά με τα ιδεολογικοποιημένα μαζικά εγκλήματα: «Ο Ιησούς του Ναυή και μαζί του όλο το Ισραήλ, πέρασε από τη Λαχίς στη Χεβρώνα. Ο Γιαχβέ παρέδωσε τη Λαχίς στα χέρια του Ισραήλ. Το κυρίευσαν και το εκκαθάρισαν με την κόψη του ξίφους ώστε δεν έμεινε ούτε ένας ζωντανός. Ο Ιησούς και όλο το Ισραήλ μαζί του πέρασε από τη Λαχίς στην Εγλώνα. Τη πολιόρκησαν, την κυρίευσαν και την εκκαθάρισαν με τη κόψη του σπαθιού τους. Όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί τους σκότωσαν όπως ακριβώς είχαν κάνει και στη Λαχίς» (Βιβλίο του Ιησού του Ναυή, Χ34-Χ36). Οι ιουδαιοβιβλικές γενοκτονίες μπορούν ενίοτε να περιλαμβάνουν και τη λεγόμενη Τελική Λύση, σαν κι αυτή που θεωρείται ότι επεδίωξαν οι ναζί με τους εβραίους της Ευρώπης. Έτσι «όπως είχε διατάξει ο Κύριος τον Μωυσή, σκότωσαν όλους τους άνδρες, αιχμαλώτισαν τις γυναίκες, κατέκαψαν όλες τις πόλεις. Όταν επέστρεψαν στον Μωυσή, εκείνος θύμωσε. Τί! τους είπε. Χαρίσατε τη ζωή σε όλες τις γυναίκες; Ε, λοιπόν τώρα σκοτώστε όλα τα αγόρια και τις γυναίκες που γνώρισαν άντρα σε συζυγική κλίνη. Όμως τις παρθένες κρατήστε τις για σας» (Αριθμοί XXXI 7,18).
      Τα ίδια δεν συνεχίζει ο «περιούσιος λαός του Θεού» και σήμερα;

      @
      «Σε σχέση με τη δίωξη και την εχθρότητα των χριστιανών απέναντι στον ελληνικό πολιτισμό η λέξη Ολοκαύτωμα είναι λάθος»

      Η λέξη είναι απόλυτα εύστοχη και μάλιστα είναι από τις περιπτώσεις όπου δικαιολογείται απόλυτα η χρήση της.

      @
      «Όπως επίσης είναι λάθος ο όρος ιδαιοχριστιανός όπως τον χρησιμοποιείς επειδή μεταθέτει έμμεσα την ευθύνη από τους χριστιανούς στους εβραίους (πάντα πίσω από κάθε κακό βρίσκονται οι εβραίοι για τους εβραιοφοβικούς).»

      Ιουδαϊκή αίρεση δεν είναι ο χριστιανισμός; Ιουδαίοι δεν ήσαν οι ιδρυτές του χριστιανισμού, όπως ο Σαούλ ; Έχει καμμιά σημασία η «εθνικότητα» των χριστιανών; Ίσως τότε ο όρος «χριστιανοϊουδαίοι» να σε καλύπτει…

      @
      «Ο χριστιανισμός κυνήγησε κάθε τι αρχαιοελληνικό αλλά είναι και ο εμπνευστής των διώξεων και των προκαταλήψεων εναντίον των εβραίων.»

      Ο χριστιανισμός είναι μια ιουδαϊκή αίρεση που στράφηκε εναντίον των γεννητόρων της. Είναι μια «οικογενειακή» ιουδαϊκή υπόθεση. Στο κάτω κάτω οι εβραϊκές αιρέσεις και φατρίες αλληλοσφάζονταν και πριν τον χρστιανισμό. Απλά ο χριστιανισμός είναι η επικρατήσασα ιουδαϊκή αίρεση.


      Για το τέλος άφησα το καλύτερό σου:
      @
      " Η ποινικοποίηση των αρνητών δεν είναι φασιστική, με βάση το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίζεται."

      Xαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Φοβερό επιχείρημα! Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες ότι και οι ναζιστικές ή σταλινικές ποινικοποιήσεις της διαφορετικής άποψης "δεν ήσαν φασιστικές με βάση το σκεπτικό στο οποίο βασίστηκαν";
      Νά σαι καλά ρε φίλε! Τέτοιους αυτοπυροβολισμούς, σπάνια έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε.

      Διαγραφή
  28. Σε σχέση με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση ο Μπούκτσιν σε αυτό το άρθρο του βάσει πολλά θέματα στη σωστή τους θέση: https://dimotismos.wordpress.com/2010/06/01/%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, και λοιπόν; Τί σχέση έχουν αυτά που λέει ο Μπούκτσιν με τη χρήση του "ολοκαυτώματος" ως θεολογικής επικύρωσης των αντισημιτικών σφαγών, που διεξάγει ο σιωνισμός;

      "Το κράτος του Ισραήλ είναι η απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα". Έτσι δεν διδάσκουν οι ραβίνοι σας στο Ισραήλ;

      Διαγραφή
    2. Η αδιάσειστη απόδειξη ενάντια στο ψεύδος που διακινείς είναι η μαρτυρίες των επιζώντων. Ο Πρίμο Λέβι γράφει: «…η θλίψη του να θυμάμαι, η παλιά άγρια θλίψη του να είμαι άνθρωπος, που ορμά πάνω μου σαν σκύλος όταν αφυπνίζεται η συνείδηση. Τότε παίρνω το μολύβι και το τετράδιο και γράφω αυτό που δεν θα μπορούσα να πω σε κανέναν». Τα λόγια σου όπως και τα λόγια όλων των αρνητών είναι ένα δεύτερο Άουσβιτς για όλους αυτούς και για κάτι τέτοιο μόνο οι φασίστες και οι χρυσαυγήτες χαίρονται ....

      Διαγραφή
    3. Με κάνεις και κοκκινίζω...
      Ποιό Άουσβιτς ρε φίλε; Αυτό, στο οποίο δεν έχετε ακόμα αποφασίσει αν εξοντώθηκαν 6 ή 1,4 εκατομμύρια και τού αλλάζετε συνεχώς τις πινακίδες με τους αριθμούς των θυμάτων; Και τους αριθμούς που κάθε φορά ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ να αναθεωρήσετε ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ τους ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ εν συνεχεία, ώστε να "βγαίνουν" από αλλού;

      @
      "για κάτι τέτοιο μόνο οι φασίστες και οι χρυσαυγήτες χαίρονται "

      Δηλ. ο Γκαρωντύ και η Άρεντ (για nα αρκεστώ μόνο σε αυτά τα δύο παραδείγματα) είναι "φασίστες και οι χρυσαυγήτες";!
      Ενώ οι σιωνιστές, πανάρχαιοι γενοκτόνοι σημιτών (αλλά και του ίδιου του λαού τους, αφού οι ίδιοι τον παρέδωσαν στους ναζί), που δεν "χαίρονται", είναι δημοκράτες;!

      Διαγραφή
  29. Το άρθρο του Μπούκτσιν αποδεικνύει την ιστορικότητα της σύγκρουσης ισραηλινών παλαιστινίων ενώ η δική σου θέση είναι καθαρά θεολογική ρατσιστική και δαιμονοποιεί με απαράδεκτο τρόπο αποκλειστικά την ισραηλινή πλευρά. Ακόμα περιμένω την πηγή που αποδεικνύει ότι η Χάνα Άρεντ υπήρξε αρνήτρια του Ολοκαυτώματος. Αφού είναι λάθος παραδέξου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το άρθρο του Μπούκτσιν περίμενες καημένε να μάθεις για την "ιστορικότητα της σύγκρουσης ισραηλινών παλαιστινίων," όταν τα ολοκαυτώματα του "περιούσιου λαού" των ισραηλιτών επί των σημιτών της Μέσης Ανατολής καταγράφονται ήδη από την εποχή της Βίβλου;(!)

      Είσαι σίγουρος ότι η δική μου θέση είναι η θεολογική, όταν οι ίδιοι οι ραβίνοι του Ισραήλ (και σύμπας ο σιωνιστικός σωβινισμός) ισχυρίζονται ότι ... "το κράτος του Ισραήλ είναι η απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα"; (!!!)

      Τρέλα πουλάς;

      Για την Χάνα Άρεντ σας έχει τσούξει για τα καλά έτσι; Γι' αυτό το φυσάτε και δεν κρυώνει 50 χρόνια τώρα;

      Διαγραφή
  30. Η ποινικοποίηση των αρνητών δεν είναι φασιστική, με βάση το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίζεται. Έτσι ακριβώς, επειδή το σκεπτικό είναι δημοκρατικό και στοχεύει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ναζιστικού μίσους, Οι ναζιστικές απαγορεύσεις βασίζονται στο μίσος και τη βία και γι' αυτό είναι κατακριτέες απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @
      "Οι ναζιστικές απαγορεύσεις βασίζονται στο μίσος και τη βία και γι' αυτό είναι κατακριτέες απολύτως"

      Ενώ οι σιωνιστικές ποινικοποιήσεις τής διαφορετικής άποψης, ο θεολογικός στιγματισμός των ετεροδόξων ως "αρνητών", η ιεροεξεταστική φίμωση κάθε ένστασης, οι απαγορεύσεις (βλ. κάψιμο) βιβλίων κλπ, βασίζονται στο ... δημοκρατικότατο σκεπτικό να μας ... προστατέψουν από τη μή θεολογική ερμηνεία της Ιστορίας (όπως αυτή που δεν εννοεί να δεχτεί ως θέσφατο ότι "το κράτος του Ισραήλ είναι η απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα").

      Συνέχισε να αυτοπυροβολείσαι...

      Διαγραφή
    2. Η ποινική δίωξη των ναζιστών και όσων διακινούν το μίσος τους δεν είναι λάθος, ούτε νοείται ως φίμωση της ελευθερίας του λόγου. Ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα με τα δικά σου έχει και ο Μιχαλολιάκος, δεν σε υποψιάζει;

      Διαγραφή
    3. Εσένα δεν σε υποψιάζει ότι το "ολοκαύτωμα" το προωθούν σιωνιστές γενοκτόνοι σαν τους ναζί;
      Έτσι αποδεικνύεις ότι διαλέγεις ανάμεσα σε δύο φασισμούς (αφού αυτοί είναι τα σημεία αναφοράς σου) και φυσικά το ότι είσαι αυτό που διαλέγεις δηλ. φασίστας. Η ενδοφασιστική σας διένεξη δεν με αφορά. Μακάρι να βγάλετε τα μάτια σας μέχρι που ο τελευταίος σιωνιστής να στραγγαλιστεί με τα άντερα του τελευταίου ναζί.

      Αντίθετα με σένα, εγώ προτιμώ να διαλέγω μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων, είτε είναι ομολογητές είτε "αρνητές". Κι αν έχεις προσέξει, κανείς από τους πρώτους δεν έχει ποτέ πανηγυρίσει για την ποινικοποίηση της άλλης άποψης, όπως κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου.

      Διαγραφή
    4. Το Ολοκαύτωμα δεν το προωθούν οι σιωνιστές όπως λες αλλά οι σοβαροί ιστορικοί, οι δημοκράτες και οι αντιφασίστες.....

      Διαγραφή
    5. Η ναζιστές δεν είναι η άλλη άποψη, είναι ο θάνατος της γνώμης ως άλλης ....

      Διαγραφή
    6. @
      "Το Ολοκαύτωμα δεν το προωθούν οι σιωνιστές"

      Όχι μωρέ, αυτοί προωθούν αυστηρά επιστημονικές ερμηνείες τής Ιστορίας, όπως ότι "το κράτος του Ισραήλ είναι η απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα". Απλά ΕΤΥΧΕ το "ολοκαύτωμα" να συμπέσει με το θεϊκό σχέδιο...


      @
      "Η ναζιστές δεν είναι η άλλη άποψη, είναι ο θάνατος της γνώμης ως άλλης ...."

      Ενώ οι σιωνιστές που ακολουθούν πιστά μεσαιωνικές ιεροεξεταστικές μεθόδους, εφαρμόζουν τη βολταίρια ρήση "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ ακόμα και με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να το λες"...

      @
      "σοβαροί ιστορικοί, οι δημοκράτες και οι αντιφασίστες"

      Σαν τη Γκόλντα Μεΐρ ή τον Μοσέ Νταγιάν, ας πούμε;

      Ζήσε τον μύθο σου...

      Διαγραφή
    7. Επίσης η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει άρνηση του ίδιου του Ολοκαυτώματος από τους πραγματικούς ιστορικούς, αλλά μόνο συζήτηση για τα κίνητρα, τους λόγους και τις προθέσεις των εκτελεστών του.

      Διαγραφή
    8. Όχι αγαπητέ.
      Η αλήθεια είναι ότι οποιαδήποτε απόπειρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ συζήτησης από τους πραγματικούς ιστορικούς (δηλ. όχι ναζί), όπως η αμφισβήτηση του προκάτ "μαγικού" αριθμού των 6 εκατομμυρίων θυμάτων, ή της (αποδεδειγμένα τεχνολογικώς ανυπόστατης) ύπαρξης των "θαλάμων αερίων", στιγματίζεται θεολογικότατα ως "άρνηση" (ακόμα κι αν προέρχεται από ανθρώπους, όπως ο Γκαρωντύ που δέχονται ότι οι εβραίοι κυνηγήθηκαν από τους ναζί).
      Το ίδιο μεσαιωνικά αντιμετωπίστηκε και η Χάνα Άρεντ, που τόλμησε να πει ότι οι σιωνιστές ηγέτες -και όχι οι ναζί- ήσαν αυτοί που στοίβαζαν στα ναζιστικά τραίνα τους ομοεθνείς τους.
      Το ίδιο θεοκρατικά αντιμετωπίζεται και ο οποιοσδήποτε τολμήσει να υπαινιχθεί απλώς ότι ο Σιωνισμός "αντάλλαξε" μερικά εκατομμύρια "ανθρωποσαβούρας" με τους ναζί, προκειμένου να στηθεί (με τη βοήθεια των ναζί) το ισραηλινό κράτος.
      Το ίδιο ταλιμπανικά αντιμετωπίζεται και οποιαδήποτε απόπειρα να καταγγελθεί η προκλητικά εμφανής θεολογική συσχέτιση του ολοκαυτωματικού νεομύθου με τη δημιουργία του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ.

      Οι μόνες συζητήσεις που "επιτρέπονται" είναι ως προς το πώς θα "μαγειρευτούν" τα νούμερα που λείπουν από το Άουσβιτς (6 εκατομμύρια έλεγε η αρχική πινακίδα, ενώ τώρα γράφει ... 1,4) ώστε να προστεθούν αλλού, για να "βγει" το μαγικό προκάτ νουμεράκι των 6 εκ. του "ολοκαυτώματος".

      Διαγραφή
    9. Μια συνηθισμένη τακτική επίσης των συνωμοσιολόγων και των εβραιοφοβικών είναι η ταύτιση όσων αντικρούουν τα επιχειρήματά τους με τους εβραίους ή τους σιωνιστές ειδικότερα. Λοιπόν επειδή το επαναλαμβάνεις συνέχεια στις απαντήσεις σου εγώ δεν είμαι ούτε εβραίος ούτε σιωνιστής. Επειδή θεωρώ ότι ο αγώνας ενάντια σε κάθε ετερόνομη εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη θεωρώ πολύ σημαντικό να συντρίψουμε τον αντισημιτισμό και την εβραιοφοβία ως ακραίων ρατσιστικών συμπεριφορών. Πρέπει να αντισταθούμε, επειδή δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Δεν είναι τυχαίο που τις απόψεις των αρνητών του Ολοκαυτώματος τις διακινούν οι φασίστες και οι ακροδεξιοί. Εσύ επίσης εκφράζεις διαρκές και απόλυτο μίσος ενάντια σε κάθε τι εβραϊκό, η άρνησή σου είναι καθαρά θρησκευτικού φονταμενταλιστικού τύπου. Ο φανατισμός όμως είναι βασικό γνώρισμα του ολοκληρωτισμού .... .....

      Διαγραφή
    10. Μια συνηθισμένη τακτική των (αντι)φασιστών είναι να στιγματίζουν ως "...-φοβικούς" (βάλε όποιο πρώτο συνθετικό σε εξυπηρετεί) τους διαφορετικούς. Αυτή την τέχνη την κατέχεις καλά, όπως απέδειξες επανειλημμένα.

      Αν θέλεις ειλικρινά να πολεμήσεις την ετερόνομη εξουσία και τη Λήθη, θα φροντίσεις να ελέγξεις το φαντασιακό σου και να μην το αφήνεις να ετερονομείται και να κοπαδιάζεται. Δεν είναι τυχαίο που οι "απόψεις" οι οποίες μηρυκάζεις είναι γνωστή ετοιματζίδικη μασημένη τροφή, φτιαγμένη από θεοκράτες, γενοκτόνους, σωβινιστές, ρατσιστές και φασιστόμουτρα. Ούτε είναι τυχαίο ότι με κάτι "αντιπάλους" που του μοιάζουν σαν δίδυμοί του, ο φασισμός (σε οποιαδήποτε μορφή του, νεοναζιστική, σιωνιστική, νεοφιλελεύθερη κλπ) ετοιμάζεται για νέο "γύρο".
      (Αντι)φασίστες του γλυκού νερού...

      Διαγραφή
    11. Εσύ δηλαδή επειδή είσαι ο δημιουργός του blog μπορείς να βρίζεις ελεύθερα; Είσαι ένας αρνητής της αλήθειας και υποστηρικτής της βασικής επιχειρηματολογίας των φασιστών. Ακόμη να βρεις στοιχεία για την άρνηση του Ολοκαυτώματος από την Χάνα Άρεντ; http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/541707/o-kasidiaris-arneitai-to-olokautoma

      Διαγραφή
  31. Δεν μπόρεσα να διαβάσω ακόμη ΟΛΑ τα νέα σχόλια.

    Είδα επανειλλημένες αναφορές πάντως στην Αννα Αρέντ, ότι δήθεν "αρνήθηκε το ολοκαύτωμα". Λυπάμαι υπνοβάτη, αυτό είναι ανιστόρητη μπούρδα ολκής.

    Οχι μόνο δεν αρνήθηκε ποτέ η Αρέντ το Ολοκαύτωμα, αλλά ούτε το αρνήθηκε κι ο Νόρμαν Φινκελστην (που έγραψε τη "Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος").

    Εγώ απέτυχα να σε πείσω (σε προηγούμενη φάση της συζήτησης) για την αλήθεια του ολοκαυτώματος. Δεν προβλέπω να σε πείσει κανένας άλλος, αλλά... τουλάχιστον μην πιστεύεις κι άλλα παραμύθια όπως αυτό με την Αρέντ.

    Τον νέο σχολιαστή σου (τον Αγι) τον ξέρω καλά κι από το φέησμπουκ. Δεν είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος για να σε πείσει (κι εγώ είχα διαφωνήσει έντονα μαζί του). Θάλεγα... βρήκε ο τέντζερης το καπάκι. Καλή συνέχεια και στους δυό σας! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Άρεντ "αρνήθηκε" το "ολοκαύτωμα" ως έργο αποκλειστικά των ναζί και θεωρεί συνένοχους και συνεργάτες τους, τούς σιωνιστές της Ευρώπης. Αυτό φυσικά αναθεωρεί όλη την "ιστορία" του "ολοκαυτώματος" όπως προπαγανδίζεται σήμερα. Btw (όπως νομίζω ότι έχεις πει κι εσύ πιο πάνω) η σωστή έκφραση είναι "αναθεωρητής" και όχι η θεοκρατική "αρνητής". Γι' αυτό και στον τίτλο έχω βάλει τη λέξη "αρνητής" σε εισαγωγικά

      Εδώ ένας σύνδεσμος για την Άρεντ (η πλήρης άποψή της, που της στοίχισε επαγγελματικές διώξεις, κοινωνική απομόνωση και απειλές για τη ζωή της, βρίσκεται στο κλασικό πλέον βιβλίο της για τη δίκη του Άιχμαν - το οποίο προσωπικά το θεωρώ και το πλέον κατάλληλο για να το τρίψει κάποιος στη μούρη του σιωνιστή της γειτονιάς του).
      https://bluebig.wordpress.com/2013/10/09/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CF%8A%CF%87%CE%BC%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CE%B1%CE%BD/

      Για συνέχεια με τον φίλο, δεν έχω καμμία διάθεση. Μπορεί να μην είναι
      "ο ιδανικότερος άνθρωπος για να με πείσει", αλλά σίγουρα είναι αντιπροσωπευτικός τύπος νεοέλληνα (αντι)φασίστα και ομολογητή του "ολοκαυτώματος".

      Τα περί τζέτζερη και καπακίου τα βρίσκω υποτιμητικά. Σου συνιστώ, όταν έρχεσαι εδώ, να με σέβεσαι, ώστε να δικαιούσαι να ισχυριστείς ότι διαφέρεις από τύπους σαν τον εν λόγω.

      Διαγραφή
    2. Το (ξανα-)διάβασα το άρθρο που παρέθεσες για την Αρεντ, στο Απέραντο Γαλάζιο μπλογκ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν όσα λεει με την ψευδέστατη και 100% ανιστόρητη ΜΠΟΥΡΔΑ ότι δήθεν η Αρεντ "αρνιόταν το ολοκαύτωμα".

      Απορώ ΠΩΣ πείσθηκες για μια τόσο μεγάλη μπούρδα, αφού και το ίδιο το άρθρο που παραθέτεις κάθε άλλο παρά την επιβεβαιώνει.

      Το ότι τα συμβούλια κάποιων τοπ-ραββίνων και άλλα μέλη της άρχουσας τάξης του σιωνισμού πρόδωσαν το λαό τους και συνεργάστηκαν με τους ναζί ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ καταρρίπτει το ολοκαύτωμα, δηλαδή την εξόντωση εκατομμυρίων εβραίων.

      Εικάζω ότι μπερδεύεις συστηματικά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γεγονός αυτής της εξόντωσης με τη ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ αφήγησή της (που εξόργισε και τον Φινκελστην όταν άρχισε να μετατρέπεται σε κερδοφόρα "βιομηχανία"). Ισως επίσης νομίζεις ότι ο,τιδήποτε συνδέει ναζιστές και σιωνιστές αποτελεί "στοιχείο" υπέρ της "άρνησης του ολοκαυτώματος". Αντίθετα, αποτελεί στοιχείο για το δωσιλογισμό τους.

      Στην Αρνηση του Ολοκαυτώματος κυρίως ναζιστές, φασίστες και... ανισόρροποι πιστεύουν. Και δυστυχώς επίσης κάποιοι άλλοι, αθώοι, παρα-πληροφορημένοι από τη θηριώδη προπαγάνδα που έστησαν ναζιστές όπως ο Ζούντελ ή φιλο-ναζιστές σαν τον Ιρβινγκ.

      Ο Γκαρωντύ είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Μην ξεχνάς ότι έγινε ΚΑΙ μουσουλμάνος. Αλλάχ ου ακμπάρ! :-) :-)

      Διαγραφή
    3. Υ.Γ. Ο Αγις δεν λέει την αλήθεια σε όλα. Πολύ φανατικά στηρίζει το Ισραήλ και κατηγορεί μονομερώς τη Χαμάς, σε άλλες συζητήσεις (που δεν γνωρίζεις). Λυπάμαι, αλλά βρήκες... υποστηρικτή του Ισραήλ, σιωνιστή αριστερό που είτε έχει ερωτευτεί... ισραηλινή (χεχε), είτε είναι εβραίος / σιωνιστής ο ίδιος αλλά προσπαθεί να σκεφτεί "αριστερά".

      Τα περί τέντζερη και καπάκι δεν το εννοούσα υποτιμητικά. Αν όμως τα θεωρείς έτσι...
      Ναι, είναι υποτιμητικό (και σόρυ) να σε εξισώνω μαζί του, διότι εσύ απλώς πιστεύεις κάτι λανθασμένο, αλλά κατά τα άλλα έχεις ακέραιες απόψεις σε όλα τα άλλα θέμαtα. Ο άλλος όμως θα σε βγάλει "αντισημίτη" χωρίς να σκεφτεί πιο βαθιά ΤΙ είναι λάθος στα στοιχεία που έχεις _πιστέψει_...

      Κάποτε ορισμένοι "κυνηγοί αντισημιτών"΄θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι ΟΛΟΙ οι διαφωνούντες μαζί τους αντισημίτες...

      Διαγραφή
    4. @
      "Το ότι τα συμβούλια κάποιων τοπ-ραββίνων και άλλα μέλη της άρχουσας τάξης του σιωνισμού πρόδωσαν το λαό τους και συνεργάστηκαν με τους ναζί ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ καταρρίπτει το ολοκαύτωμα, δηλαδή την εξόντωση εκατομμυρίων εβραίων."

      Αυτή είναι δική σου ερμηνεία. Όμως δεν είναι έτσι... Δεν πρόκειται για "μεμονωμένα" περιστατικά" αλλά για εφαρμογή της "γραμμής" του Σιωνισμού, με αντάλλαγμα τη βοήθεια των ναζί στη δημιουργία ισραηλινού κράτους. Άλλωστε η επιθυμία των ναζί για δημιουργία ισραηλινού κράτους, ως γνωστόν, ήταν και επισήμως εκδηλωμένη. Υπ' αυτή την έννοια κανείς δεν "αρνείται" ότι οδηγήθηκαν στα στρατόπεδα μερικά εκατομμύρια ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ εβραίοι. Επιβάλλεται όμως αναθεώρηση του κυρίαρχου μυθεύματος: πόσοι διώχθηκαν, πότε, πού, πώς και κυρίως ΓΙΑΤΙ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. Αυτό κάνει ο Γκαρωντύ και όλοι οι αντισιωνιστές (αλλά όχι ... αντισημίτες ή ναζί) αναθεωρητές, που έχουν στιγματιστεί ΕΠΙΤΗΔΕΣ με τη θεολογική ρετσινιά του "αρνητή".

      Διάβασε το βιβλίο της Άρεντ. Αξίζει τον κόπο:

      Ο ΑΙΧΜΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
      http://www.politeianet.gr/books/o-aichman-stin-ierousalim-204499

      Διαγραφή
    5. Και κάτι ακόμα. Αν, όπως λες, η Άρεντ αναφερόταν απλώς σε μεμονωμένα περιστατικά "προδοσίας", δεν θα είχε κυνηγηθεί με τόση μανία από τον Σιωνισμό και τη Μοσάντ (ακόμα και σήμερα άλλωστε τη διαστρέφουν συστηματικά οι ομολογητές του "ολοκαυτώματος" - γι' αυτό επιβάλλεται η ιδίοις όμμασι ανάγνωση του βιβλίου της). Αυτό που υπαινίχθηκε εύγλωττα (και μάλιστα έχοντας ξεκινήσει με τελείως αντίθετες προθέσεις) είναι η ύπαρξη του ΕΝΙΑΙΟΥ ναζιστο-σιωνιστικού ΒΟΘΡΟΥ. Και έκτοτε την καλή της δουλειά τη συνεχίζουν και την τεκμηριώνουν αναθεωρητές όπως ο -φιλοεβραίος- Γκαρωντύ.

      Διαγραφή
    6. Μα... δεν αντιλέγω ότι "οδηγήθηκαν στα στρατόπεδα μερικά εκατομμύρια ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ εβραίοι." Ούτε αντιλέγω στα περισσότερα που αναφέρεις. Η αλήθεια είναι ότι υποτιμάς κάπως όσα γνωρίζω... Δεν μπυράζει όμως!

      Και πάλι, όμως, όλα αυτά που λες με ΤΙΠΟΤΑ δεν αποτελούν "άρνηση ολοκαυτώματος" εκ μέρους της Αρέντ.

      Ισως πρέπει να σκεφτείς κατά πόσον... άλλα εννοείς εσύ, κι άλλα εννοεί ο υπόλοιπος κόσμος, με τον όρο "άρνηση ολοκαυτώματος".

      -Αρνηση ολοκαυτώματος...
      [1] σημαίνει ΚΥΡΙΩΣ άρνηση της Βιομηχανίας Εκτελέσεων που στήθηκε σε πολλά ναζιστικά στρατόπεδα, με κύρια μέθοδο εκτέλεσης θάλαμους αερίων, με αέριο ΖΥΚΛΟΝ-Β.
      [2] Κατά δεύτερον λόγο, μπορεί να σημαίνει ΣΟΒΑΡΗ αμφισβήτηση στατιστικών στοιχείων για τα θύματα. Κι όταν λέμε ΣΟΒΑΡΗ εννοούμε π.χ. 5 ή 10 φορές λιγότερα, όχι... 20% λιγότερα.

      Ο,τιδήποτε άλλο φίλε Υπνοβάτη, ΔΕΝ αποτελεί (στην καθιερωμένη) ορολογία "άρνηση ολοκαυτώματος"
      (αν και... η σιωνιστική προπαγάνδα του Ισραήλ σήμερα έχει ξεχυλώσει τον όρο να περιλαμβάνει ένα σωρό άλλα πράματα κατά το δοκούν).

      "Μερική άρνηση" ολοκαυτώματος διέπραξε και ο... Νετανιάχου προ ημερών, όπως εξηγεί ένα άρθρο μου (που ίσως είδες, στο άλλο μπλογκ μου)

      https://omadeon.wordpress.com/2015/10/22/netanyahu-holocaust-denier/

      Υ.Γ. Θενκς για το λινκ, πάντα ήθελα να διαβάσω ΟΛΟ το βιβλίο της Αρέντ, αντί αποσπασμάτων του.

      Διαγραφή
    7. Το άρθρο που προτείνεις δεν αποδεικνύει τα λεγόμενά σου, ότι δηλαδή η Χάνα Άρεντ αρνείται το Ολοκαύτωμα. Σε σχέση με την κριτική που της ασκείται στα υπόλοιπα ζητήματα θεωρώ ότι πρέπει να ειδωθούν ένα προς ένα γιατί η Άρεντ δεν έχει σε όλα άδικο. Θεωρώ προβοκατόρικη την παρέμβαση του Omadeon ενός ανθρώπου γενικά σε διανοητική σύγχυση και συνεχείς ad hominem επιθέσεις σε όσους θεωρεί αντιπάλους του.

      Διαγραφή
    8. Υ.Γ. Δεν μιλάω για "μεμονωμένα περιστατικά" ΟΥΤΕ κι εγώ.

      Δες το άρθρο στο άλλο μου μπλογκ, στο τέλος του θα... καταλάβεις! ;-)

      (και μάλλον θα το απολαύσεις)

      Διαγραφή
    9. @
      Αρνηση ολοκαυτώματος...
      [1] σημαίνει ΚΥΡΙΩΣ άρνηση της Βιομηχανίας Εκτελέσεων που στήθηκε σε πολλά ναζιστικά στρατόπεδα, με κύρια μέθοδο εκτέλεσης θάλαμους αερίων, με αέριο ΖΥΚΛΟΝ-Β.
      [2] Κατά δεύτερον λόγο, μπορεί να σημαίνει ΣΟΒΑΡΗ αμφισβήτηση στατιστικών στοιχείων για τα θύματα. Κι όταν λέμε ΣΟΒΑΡΗ εννοούμε π.χ. 5 ή 10 φορές λιγότερα, όχι... 20% λιγότερα.


      Ακόμα κι έτσι όπως ορίζεις την "άρνηση του ολοκαυτώματος", η θεώρηση αλλάζει άρδην αν συνυπολογιστεί η κατά 50% (συν)ενοχή του σιωνιστικού φασισμού στο έγκλημα. Οπότε πάλι στην ανάγκη αναθεώρησης καταλήγουμε.

      Πάντως η αναθεώρηση του αριθμού των θυμάτων στην πινακίδα του Άουσβιτς από 6 εκ. σε 1,4 εκ. συνιστά παραβίαση του ορισμού σου, αφού αποτελεί "σοβαρή αμφισβήτηση στατιστικών στοιχείων" (αν και δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει το "στατιστικών": δεν υπάρχουν στατιστικοί αριθμοί θανάτων, παρά μόνο πραγματικοί και πιστοποιημένοι θάνατοι). Επίσης ο "θάλαμος αερίων" στιο ίδιο στρατόπεδο μπροστά στον οποίον αναγράφεται ότι "δεν λειτούργησε ποτέ", συνιστά μερική ή ολική άρνηση της βιομηχανίας εκτελέσεων;
      Μήπως τελικά οι "αρνητές ζουν ανάμεσά μας";
      :)

      Διαγραφή
    10. @
      "Το άρθρο που προτείνεις δεν αποδεικνύει τα λεγόμενά σου, ότι δηλαδή η Χάνα Άρεντ αρνείται το Ολοκαύτωμα."

      Πάρε το βιβλίο της τότε, και παράτα μας.

      Διαγραφή
    11. Οι αρνητές σίγουρα ζουν ανάμεσά μας κι όταν λέω αρνητές... εννοώ ΓΕΝΙΚΑ αρνητές της αλήθειας.

      Οπως κι αυτή η μπούρδα γεμάτη προσωπική λάσπη που πέταξε ο Αγις μας...
      ("σε διανοητική σύγχιση" και "συνεχείς ad-hominem επιθέσεις σε αντιπάλους"...)

      Ομως ο Αγις έχει δίκιο σε πολλά (κι ας μου έριξε λάσπη).

      Το κύριο σημείο όπου έχει απόλυτο δίκιο είναι όσον αφορά την δήθεν "άρνηση ολοκαυτώματος της Αρέντ". Με ΤΙΠΟΤΑ δεν ισχύει αυτό και κανείς δεν διανοήθηκε να την κατηγορήσει σαν "holocaust denier".

      Τέλος... δεν προκύπτει από τα λεχθέντα μου ότι μίλησα για "μεμονωμένες περιπτώσεις δωσιλογισμού σιωνιστών. Στο άρθρο μου, αναφέρομαι διεξοδικά στο τέλος σε... πολύ σημαντικό παρακλάδι του σιωνισμού που συνεργάστηκε επίσημα με τους Ναζί.

      https://omadeon.wordpress.com/2015/10/22/netanyahu-holocaust-denier/

      Διαγραφή
    12. Συγγνώμη που παρεμβαίνω ξανά, όμως ο OMADEON συνεχίζει την γνωστή του τακτική: την συκοφαντία (είναι γνωστός γι' αυτό και δεν είμαι ο μόνος που το λέει). Εννοείται ότι λέει ψέματα και παραποιεί την προσωπική μου στάση όπως τον συμφέρει. Σε ένα από τα τελευταία μου post ανέβασα την άποψη του ιταλού αναρχικού Andrea Papi για την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση την οποία συμμερίζομαι κι εγώ:
      ''Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να συνταχθούμε με τους τελευταίους, με τους πληθυσμούς, πέρα από τις δύο πλευρές και εναντίον τους, διότι και οι δύο, αν και με διαφορετικούς τρόπους και αντίθετα κίνητρα, τους καταπιέζουν συνεχώς με μια τυραννία που υπαγορεύεται από διαφορετικές κρατικές λογικές...
      ...Η καταστροφική μιλιταριστική λογική είναι πολύ ενεργητική και παρούσα και στους δύο. Εκεί, από την αρχή, διεξάγεται ένας κλασικός πόλεμος για την υπεροχή, τον έλεγχο και την εξουσία, όπου κυριαρχεί κι επιβάλλεται με βιαιότητα ο πιο δυνατός. Ως αναρχικός και αντιμιλιταριστής δεν μπορώ ούτε θέλω να υποστηρίξω κανένα από τα δύο μέτωπα, αλλά να αντιταχθώ και στα δύο. Παρατασσόμενος - αυτή τη φορά Ναι - στο πλευρό εκείνου που, κι από τις δύο πλευρές, εργάζεται για την παύση της σύγκρουσης και την ελεύθερη συνύπαρξη των λαών (και των ατόμων), για τα δικαιώματα των γυναικών, των μειονοτήτων κι όλων των καταπιεσμένων''. Andrea Papi

      Διαγραφή
    13. Υ.Γ. Να μας εξηγήσει ο "αριστερός" Αγις ΠΩΣ εννοεί το "προβοκατόρικη". Μήπως έχει προϋπηρεσία στη σταλινική παράνοια που βλέπει παντού προβοκάτορες?

      -Σε ΤΙ και για ΠΟΙΟ λόγο να "προβοκάρω" ΠΟΙΟΝ?

      Ηρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα...

      Μετά από εκατοντάδες σχόλια στο παρελθόν που ανταλλάξαμε, ήρθε ο άλλος να μας πει και προβοκάτορες.

      :-)

      Διαγραφή
    14. @
      "την δήθεν "άρνηση ολοκαυτώματος της Αρέντ". Με ΤΙΠΟΤΑ δεν ισχύει αυτό και κανείς δεν διανοήθηκε να την κατηγορήσει σαν "holocaust denier"

      Aν οι σιωνιστές έκαναν κάτι τέτοιο σε μια ομοεθνή τους (και μάλιστα τόσο διακεκριμένη διεθνώς) θα ισοδυναμούσε με εκκωφαντικό αυτοπυροβολισμό. Το ότι το "ολοκαύτωμα" το έκαναν αποκλειστικά οι κακοί ναζί και το υπέστησαν αποκλειστικά οι καλοί σιωνιστές, είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ του ολοκαυτωματικού μύθου. Αν αρνηθείς αυτό (όπως το αρνήθηκε η Άρεντ), αρνείσαι ουσιαστικά το μύθευμα. Κι έτσι δεν θα μπορούν οι ιουδαιοναζί να το χρησιμοποιούν με πρόσχημα "να μην ξεχνάμε τα μαζικά εγκλήματα", "να μην έχουμε ποτέ ξανά φασισμό", ή "το κράτος του Ισραήλ είναι η απάντηση του Θεού στο Ολοκαύτωμα" και άλλες παπαριές.

      Άλλωστε την εποχή της Άρεντ (τέλη δεκαετίας 1950, αρχές 1960) το μύθευμα ήταν ακόμα under construction... Οπότε δεν θα μπορούσαν να τη χαρακτηρίσουν αναδρομικά ως "αρνήτρια". Αυτός είναι κι ένας λόγος που τους έχει κάτσει στον λαιμό.

      Διαγραφή
    15. Μα...
      Αν δεν την κατηγόρησε ποτέ κανείς σαν "holocaust denier" κι αν από το βιβλίο της ΔΕΝ προκύπτει άρνηση της ύπαρξης των θαλάμων αερίων, ούτε σοβαρή αμφισβήτηση στατιστικών για θύματα, τότε (πολύ απλά) ΔΕΝ ΗΤΑΝ αρνήτρια του ολοκαυτώματος η Αννα Αρέντ.

      Αυτά που λες έχουν μεγάλη δόση αλήθειας (συμφωνώ ότι σήμερα άνετα θα είχε συκοφαντηθεί) αλλά... αποδεικνύουν ΚΑΙ όσα λέω εγώ.

      Το πρόβλημα είναι το "μύθευμα" που λες. Αυτό ΚΑΙ ΕΓΩ το αρνούμαι, όπως και (έμμεσα) η Αρέντ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "αρνητές ολοκαυτώματος".

      Αυτά (για να μη μακρηγορώ, ας το ψάξουν το θέμα κι άλλοι).

      Διαγραφή
    16. Υ.Γ. Για να μη παρεξηγήσει κανείς, όταν λέω "αρνούμαι το μύθευμα", εννοώ π.χ. αυτό που ανάφερες>> Το ότι το "ολοκαύτωμα" το έκαναν αποκλειστικά οι κακοί ναζί και το υπέστησαν αποκλειστικά οι καλοί σιωνιστές, είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ του ολοκαυτωματικού μύθου. <<
      (καθώς και τη "βιομηχανία" εκμετάλλευσης που στήθηκε μετά, όπως την περιγράφει ο Φινκελστην, ο οποίος ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ σαν "αρνητής ολοκαυτώματος").

      Ολα αυτά, ναι, ΕΙΝΑΙ μύθος.
      Θάλαμοι αερίων, όμως,ΥΠΗΡΞΑΝ.

      Κατά τα άλλα... ΟΧΙ, δεν το έκαναν "αποκλειστικά οι κακοί ναζί", ούτε οι σιωνιστές (που από την αρχή συνεργάστηκαν μαζί τους) ήταν "καλοί". Εξάλλου, το έκαναν και οι Λεττονοί και οι Λιθουανοί και οι Ουκρανοί (μαζί με τους ναζί που επέβλεπαν) και με εφταψήφιο αριθμό θυμάτων συνολικά. ΙΣΩΣ τα ξέρεις αυτά...

      Διαγραφή
  32. @
    "σε... πολύ σημαντικό παρακλάδι του σιωνισμού που συνεργάστηκε επίσημα με τους Ναζί.
    https://omadeon.wordpress.com/2015/10/22/netanyahu-holocaust-denier/"

    Το διάβασα και "επαυξάνω": δεν πρόκειται ούτε για παρακλάδι (έστω και σημαντικό) του σιωνισμού. Όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί και οικονομικοί βραχίονες του σιωνισμού (εβραίοι βιομήχανοι, τραπεζίτες, μεγαλέμποροι, σιωνιστικές οργανώσεις κλπ.) συνεργάστηκαν καθολικά, επίσημα και απροκάλυπτα με τους ναζί (μεταξύ αυτών και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ταγοί του νεοϊδρυθέντος Ισραήλ). Στις σελίδες 70-100 του βιβλίου του ο Γκαρωντύ έχει κάνει μια αναλυτικότατη και εις βάθος παρουσίαση. Μιλάμε για ανεπανάληπτο ξεβράκωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα αρκετά νηφάλιο κείμενο-απάντηση στους αρνητές ή αναθεωρητές του Ολοκαυτώματος: http://eranistis.net/wordpress/2014/11/27/holocaust-deniers/

      Διαγραφή
    2. Τί απαντάει ρε φίλε; Μόνος του ρωτάει, μόνος του απαντάει...

      Διαγραφή
  33. Έχω κάνει εκτενέστατη έρευνα πάνω στους αρνητές του aids και της απάτης του ιού φαντάσματος μέχρι που κατά τύχη πέτυχα το εξαιρετικό αυτό άρθρο περί των αρνητών του ολοκαυτώματος. Και πράγματι είναι διαφωτιστική η παράγραφος στην οποία γράφεις περί της αβρααμικής ορολογίας και του σιωνιστικού καθεστώτος, όπως για τους όρους αρνητες και ομολογητές. Εάν ψάξεις Υπνοβάτη στο διαδίκτυο, θα βρεις μία ταινία η οποία λέγεται House of Numbers (= ο οίκος των αριθμών) που αποκαλύπτει τη σκευωρία που έχει στηθεί με το aids από τις αρχές του 80. Όταν δεις αυτή την ταινία -αν σε ενδιαφέρει- μπορείς μετά να αναζητήσεις στο Youtube και μία δεύτρη ταινία η οποία λέγεται ''debunking the aids denialist movie House of Numbers'' 'δηλαδή στα ελληνικά: καταρρίπτωντας τους αρνητές του aids της ταινίας ''ο οίκος των αριθμών''. Aν δεις καλά καλά, στο εξώφυλλο της δεύτερης ταινίας υπάρχει ένα σύμβολο. Είναι ένα εξάκτινο μαζί με το γνωστό διαβήτη κρυμμένα και τα δύο σε ένα σύμβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, ο διαδικτυακός φίλος Υπνοβάτης... δεν βλέπει video στο Youtube!!!
      Το είχε δηλώσει κατηγορηματικά πριν πολύ καιρό απαντώντας σε δική μου προτροπή να δει... δικά μου video (ευλογώντας τα γένια μου -χεχε) αλλά εύχομαι να έχει... αλλάξει γνώμη, οπότε ας δει ΚΑΙ τα βίντεο που προτείνεις ΚΑΙ τα δικά μου (κι ας τα θεωρήσει και τρίχες). Δεν ΜΠυράζει η κριτική, αντίθετα... προάγει και τη μακροζωία στα... εγκεφαλικά μας κύτταρα).
      :-)

      Στο μεταξύ, δυστυχώς φοβάμαι ότι είναι μεγάλη μπούρδα αυτό το House of Numbers documentary (που πρότεινες).
      Βρήκα αμέσως αντίλογο εδώ
      https://www.youtube.com/watch?v=3-XFeClWlWY

      ...και βαριέμαι να δω όλα αυτά τα βίντεο, προς το παρόν. Θα τα δω για ρηλάξ μαζί με μίκη-μάους. Δεν έχω AIDS, ούτε και με ενδιαφέρει τόσο πολύ το θέμα.

      @Υπνοβάτη
      εγώ σε θεωρώ απόλυτα έντιμο και πιστεύω ότι κάποτε, κάποια μέρα θα αλλάξεις κάποιες απόψεις, αντιλαμβανόμενος κάποια στοιχεία που σήμερα αγνοείς ή δεν θέλεις να δεις. Φυσικά, μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά στο θέμα της εντιμότητας είμαι απόλυτα σίγουρος. Αν διαψευστεί η πρόβλεψή μου θα φταίει πολύ περισσότερο η θηριώδης προπαγάνδα και η πειστικότητά της, από εσένα...

      Διαγραφή
    2. @
      "ένα σύμβολο. Είναι ένα εξάκτινο μαζί με το γνωστό διαβήτη κρυμμένα και τα δύο σε ένα σύμβολο."

      Προτιμώ να μην αντιμετωπίζω την ιστορία με μυστικιστική ή συνωμοσιολογική αντίληψη (την οποία θεωρώ επιδερμική και αντιεπιστημονική). Θεωρώ επίσης ότι η δαιμονοποίηση των εβραίων εντάσσεται απολύτως σε αυτό το πλαίσιο.
      Από την άλλη, οι σιωνιστές δε θα ήσαν ποτέ τόσο ηλίθιοι ώστε να αφήσουν (συνειδητά) ίχνη, σαν κι αυτά που αναφέρεις. Βέβαια, ως προς το ιστορικώς διάτρητο "ολοκαύτωμα" άφησαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πάρα πολλά ίχνη, πιστεύοντας ίσως ότι οι "ηλίθιοι" δεν θα τα πρόσεχαν, ή ότι η ισοπεδωτική -και αδρά χρηματοδοτούμενη- προπαγάνδα μαζί με τις φασιστικές απαγορεύσεις βιβλίων, θα είχαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

      Επιπλέον θεωρώ ότι η υπόθεση aids δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ. Το aids υπάρχει αναντίρρητα, και έχουν πεθάνει και πολλοί αρνητές του από αυτό (πολύ πρόσφατα μάλιστα και μια διάσημη ελληνίδα αρνήτριά του). Το ότι το aids μπορεί να είναι κατασκευασμένο (το πιο πιθανό), είναι μια άλλη ιστορία και μάλιστα καθόλου συνομωσιολογικής υφής, αφού οι απανταχού εξουσίες ποτέ δεν έκρυψαν ότι διεξάγουν ανάλογες έρευνες και πειράματα.
      Εξάλλου η άρνηση του aids δεν ποινικοποιήθηκε ποτέ.

      Τέλος, για ιατρικά ζητήματα θα απευθυνόμουν μόνο σε ειδικούς (= γιατρούς ή άλλους σχετικούς επιστήμονες, βιολόγους, γενετιστές κλπ.) και ποτέ σε ερασιτέχνες, "ερευνητές" γενικώς, ομοιοπαθητικούς, "διατροφολόγους", "εναλλακτικούς θεραπευτές" κλπ.
      Όπως και για τα ιστορικά ζητήματα, θα αναζητήσω μόνο γνώμες ανθρώπων που προέρχονται από τον χώρο των κοινωνικών επιστημών (όπως εγώ) και γνωρίζουν τη σχετική επιστημονική μεθοδολογία (ώστε να μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πουν).

      Διαγραφή